wiemy, wieeeemyyyy
przynajmniej w czymś ten DJ Mag mi się spodobał - doskonale ocenił 'Hutę'
SIASIA :
Susanna :
wiemy, wieeeemyyyy
przynajmniej w czymś ten DJ Mag mi się spodobał - doskonale ocenił 'Hutę'hihi. no recenzja jest niezla
słaba recenzja - dobra EPka
a ja wam powiem ze wkurza mnie to ze od paru numerow nie moge przeczytac zadnej recki dotyczacej EPek techno/minimal/itp zagranicznych producentow tylko same polskie. spoko doceniam Sienkiewicza, Czubale, Siasie, ale oprocz tego chce znac nowych Patrice Baumelow a nie cos co jest dwie klasy gorsze, ale przedstawiane jest tylko dlatego, ze jest polskie (oczywiscie nie chodzi mi o tworcow ktorych wymienilem wyzej - nie chce nikomu konkretnemu podpadac na tym forum) m.in. dlatego coraz zadziej kupuje te pismo. wkurwiajace jest tez te ich pierdolenie 'nu-style' o byle kim pokroju rotha itp., pierdolenie w kazdym numerze o buurenie, pierdolenie 'uplifting trance = shit?' i obnazanie slabosci tej muzy, zeby 5 stron dalej sie zachwycac nad jakims upliftingowym gownem niespojna jest linia tego pisma i to mnie odrzuca. wolalem wydac 9,90 i poczytac o Mayu, Attkinsie, Saundersonie, a nie jak teraz jedna strona o Hellu, jedna o Liberatorze, a reszta to zachwyty nad jakimis matushami i innymi gownami albo jakis pierdolony beatbox jakbym czytal party albo pudelka. chociaz akurat ostatni numer jest ciekawy w odroznieniu od dwoch poprzednich, ktore byly po prostu scierwem
Skonczcie juz temat z Robertem M ,robi aktualnie hity dla eski a wczesniejsze to jakies wypociny.
Mnie tez wkurza w magu ze duzo polskich ep jest ,szczegolnie trancowych ale przez to znalazlo sie kilka ciekawych rzeczy.
Karol i Valence wiadomo swietne deepy!Trzeba przyznac ze dobre rzeczy robi Scibi.A no i zapomnialbym o Jackie i Szato.
Co do maga jest roznie ,raz lepiej raz gorzej
k_mill :
SIASIA :
Susanna :
wiemy, wieeeemyyyy
przynajmniej w czymś ten DJ Mag mi się spodobał - doskonale ocenił 'Hutę'hihi. no recenzja jest niezla
też się przyłączam że huta jest niezła , i na najbliższej bibie przetestuje ją na publice
Stardust :
k_mill :
SIASIA :
hihi. no recenzja jest niezlasłaba recenzja - dobra EPka
też się przyłączam że huta jest niezła , i na najbliższej bibie przetestuje ją na publice
thx
ja mam wypalona hute na vinylu i mluce to co impreze
a kto jeszcze nie ma huty, moze zassac cala epke w tym temacie'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ThieV :
Stardust :
k_mill :
ja juz przetestowałem mikro o/
i jak się sprawdziło ?
askman :
ThieV :
Stardust :
też się przyłączam że huta jest niezła , i na najbliższej bibie przetestuje ją na publiceja juz przetestowałem mikro o/
i jak się sprawdziło ?
zajebiscie jak sie dobrze dobierze walki to sieke robi konkretną
a jest już nowy numer? czy ten z Hutą jest najświeższy? bo mam daleko do Empiku
Susanna :
nowy będzie we wrześniu bo ten z huta jest wakacyjny
askman :
Susanna :
tiaa, właśnie dziś się z nim zaznajomiłam.
fajny art o flash mob'ach, recenzja o AR była, ale nie czytałam.
poza tym - sensation white, tiesto, electrocity, odrobina o nick'u curly (apropos bookingu na md) i kilka wywiadów i artów na które nie zwróciłam uwagi, a także genialne foto conrada kempa i frustrujący art o 'ortodoksyjnych fanatykach' (wtf?! przecież to synonimy ) w którym 'fanom' poszczególnych gatunków muzy klubowej przypisano odpowiednie narkotyki i ubiór, które ich charakteryzują.. i to by było ode mnie na tyle wolę więcej nie pisać, bo mi ciśnienie skoczy
Susanna :
askman :
Susanna :
poza tym - sensation white, tiesto, electrocity, odrobina o nick'u curly (apropos bookingu na md) i kilka wywiadów i artów na które nie zwróciłam uwagi, a także genialne foto conrada kempa i frustrujący art o 'ortodoksyjnych fanatykach' (wtf?! przecież to synonimy ) w którym 'fanom' poszczególnych gatunków muzy klubowej przypisano odpowiednie narkotyki i ubiór, które ich charakteryzują.. i to by było ode mnie na tyle wolę więcej nie pisać, bo mi ciśnienie skoczy
zapomniałaś Sus o felietonie na końcu
Shari Vari :
Susanna :
askman :
nowy będzie we wrześniu bo ten z huta jest wakacyjnytiaa, właśnie dziś się z nim zaznajomiłam.
poza tym - sensation white, tiesto, electrocity, odrobina o nick'u curly (apropos bookingu na md) i kilka wywiadów i artów na które nie zwróciłam uwagi, a także genialne foto conrada kempa i frustrujący art o 'ortodoksyjnych fanatykach' (wtf?! przecież to synonimy ) w którym 'fanom' poszczególnych gatunków muzy klubowej przypisano odpowiednie narkotyki i ubiór, które ich charakteryzują.. i to by było ode mnie na tyle wolę więcej nie pisać, bo mi ciśnienie skoczyzapomniałaś Sus o felietonie na końcu
pewnie jeszcze do niego nie doszła
co za sprzęt tym razem testują ?
askman :
jest I-Mac i logic
askman :
Shari Vari :
Susanna :
poza tym - sensation white, tiesto, electrocity, odrobina o nick'u curly (apropos bookingu na md) i kilka wywiadów i artów na które nie zwróciłam uwagi, a także genialne foto conrada kempa i frustrujący art o 'ortodoksyjnych fanatykach' (wtf?! przecież to synonimy ) w którym 'fanom' poszczególnych gatunków muzy klubowej przypisano odpowiednie narkotyki i ubiór, które ich charakteryzują.. i to by było ode mnie na tyle wolę więcej nie pisać, bo mi ciśnienie skoczyzapomniałaś Sus o felietonie na końcu
pewnie jeszcze do niego nie doszła
dotarłam, ale niestety, nie było mi dane doczytać do końca mój ulubiony felietonista zaczął swoje dzieło od wspomnień Wigilii, o ile dobrze pamiętam. a że jestem zbyt empatyczna, zaraz usłyszałam 'jingle bells' i poczułam zapach pierników i jacobs kronung wydobywający się z klimatyzacji krakowskiego empiku, musiałam zatem przerwać lekturę
a o sprzęcie nic nie napiszę, bo się na nim nie znam i przeważnie opuszczam ten dział, bo i tak nic nie zrozumiem ale był art o tym, że teraz wszyscy lecą na turtoriale.
Susanna :
dotarłam, ale niestety, nie było mi dane doczytać do końca mój ulubiony felietonista zaczął swoje dzieło od wspomnień Wigilii, o ile dobrze pamiętam. a że jestem zbyt empatyczna, zaraz usłyszałam 'jingle bells' i poczułam zapach pierników i jacobs kronung wydobywający się z klimatyzacji krakowskiego empiku, musiałam zatem przerwać lekturę
a o sprzęcie nic nie napiszę, bo się na nim nie znam i przeważnie opuszczam ten dział, bo i tak nic nie zrozumiem ale był art o tym, że teraz wszyscy lecą na turtoriale.
mnie zastanawia od dłuższego czasu w jaki sposób powstają te felietony z ostatniej strony
cóż... nie każdy musi być felietonistą i krzewić język polski. JEDNAK wypada, gdy ktoś to publikuje.
poza tym - ZAWSZE ten felieton poprawia mi humor
mi wręcz przeciwnie
lol, tutoriale miało być go go ninja turt(oria)le
No ciekaw jestem artykułu o zarobkach djów będzie śmiesznie
co tam, panie, w dj magu?
przeglądnelem sobie dzisiaj w empiku ale kaszana straszna Dział z imprezami we wro najlepszy, sama lemoniada buhahaha wzielem lajfa z płytką, duzo ciekawszy