Gadka Szmatka / ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Nie jesteÅ› zalogowany.

6 7 8 9 10 
 17

• Gadka
  •  » ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

#176 2009-12-24 16:21:06 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

LukiTuki
Muzykoterapeuta
SkÄ…d: Warszawa

Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Byc23k :

LukiTuki :

e5 :

tylu kosmitów co na mayday czy więcej? chytry

nawet mniej  (tak na moje oko)

coÅ› te Twoje oko szwankuje hihi

fakt, starałem się zarówno na EC i na MD nie zwracać na nich uwagi więc i moje obserwacje mogą być niedokładne wink

#177 2009-12-25 12:33:09 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

ATRAX
GSz User
SkÄ…d: KaToWiCe

the_mystery :

"sztanobrudasy" kto to taki?
..a dziękuję za życzonka. ale to nie jest tak, jak mówisz.. niektórzy mają bardzo przykre doświadczenia związane z sanrise i nawet ulubiony dj tu nie pomoże. Bilety z 1. puli kupować będę jedynie, żeby jakimś jeleniom odsprzedać.

Zarobek przede wszystkim hmm
pogratulować...

#178 2009-12-25 13:43:56 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Żaba
GSz VIP

ATRAX :

the_mystery :

..a dziękuję za życzonka. ale to nie jest tak, jak mówisz.. niektórzy mają bardzo przykre doświadczenia związane z sanrise i nawet ulubiony dj tu nie pomoże. Bilety z 1. puli kupować będę jedynie, żeby jakimś jeleniom odsprzedać.

pogratulować...

a co w tym zlego?

#179 2009-12-25 15:54:15 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

skusnierczyk
GSz VIP
SkÄ…d: Wroclaw

Żaba :

ATRAX :

the_mystery :

pogratulować...

a co w tym zlego?

#180 2009-12-25 15:55:33 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

edytowałem bo obiecałem nie bluzgać na jebanych debili

Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2009-12-25 16:13:05)

#181 2009-12-25 16:01:22 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Parasit
pasożyt

nie klnij w świeta:(

#182 2009-12-25 16:01:29 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

olo2oo1
drogie bilety
SkÄ…d: krk

i tak w tym temacie jest jedno wielkie gowno, ktore bedzie czyszczone pewnie z 5 razy przed impreza. trzeba bylo sie wstrzymac z zalozeniem tematu do czerwca 2010 to by nie bylo pierdolenia o dupie marynie

#183 2009-12-25 16:06:38 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

gówno jest pod adresem gszforum.pl   
No masz rację, gówno się z pięć razy spuści wink

ps. wesołych hihi

#184 2009-12-28 23:33:46 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Warciarz
GSz User

BASS :

Warciarz :

the_mystery :

ftb to wioska totalna..kiedyś komuchy puszczały pieśni zagrzewające od roboty, by polaczek nie myślał samodzielnie, teraz mamy ftb, co ogłupia młodych, którzy napędzają ten eventowo-viksiarski biznes.. ..zauważyliście, ze usuwają niewygodne posty? ja np nie zaakceptowałem zaproszenia dj inox do znajomych, to mi konto usunęli;/

Polać mu big_smile

Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misję big_smile

ty i ta twoja anty ftb'owa misja lol

Odnosze wrazenie ze zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie i tyle. Jak bys podchodzil profesjonalniej do swojego serwisu to czas i energie ktora poswiecasz na ta swoja niby misje spozytkowalbys na ogarniecie wlasnej strony? bo jak narazie to sorry ale pod wzgledem zawartosci mozesz im possac i nie tlumacz mi znowu ze oni maja kase a wme nie - gdyby ich glownym problemem byl ban czy upomnienie na twojej czy kogos innego stronie pewnie dzisiaj tez by tej kasy nie mieli, a tak wzieli sie za robote i stworzyli firme ktora teraz musza utrzymac wiec chyba logiczne ze beda robic wszystko by sobie to ulatwic.
Na wme banow nie dajecie? - az zaraz sobie sprawdze 

Czesto piszesz ze sa tacy czy owacy i chcesz ich tempic a z drugiej strony sam ich napedzasz zakladajac tam konta i biorac czynny udział w zyciu ich spolecznosci - popracuj nad ta swoja niszczycielska strategia bo troche mi ona przypomina plan Najmana

Chyba nie myślisz, że zakładam tam konta, aby być aktywnym ftbowiczem? big_smile Jedyne co robię to ludziom link do zdjęć podaję, bo niestety WIELE osób jest na tyle ślepych, czy też ograniczonych, że nie potrafi znaleźć fotek z imprezy na innej stronie niż ftb, mimo, że notorycznie na kilku innych portalach praktycznie zawsze są zdjęcia. Nie wkurzało by Cię to? Nie mówię tu już o treściach, bo nie zaprzeczam, że tam jest tego więcej, ale o tym ograniczeniu.

Co do banów sprawdź. Ktoś jak u nas dawał link do innego portalu ze zdjęciami nie kasowaliśmy. Chyba, że ktoś kasował nasze, w końcu działa to w dwie strony.

I nie oczerniam nikogo bezpodstawnie. Ale jak ktoś uważa się za największą i najlepszą stronę w Polsce i mówi otwarcie, że NIE boi się konkurencji to trochę kłóci się z logiką, że kasuje niewygodnym ludziom konta.

P.S Nie miałem tam avatara WME tak gwoli wyjaśnienia.

I bez OT teraz. Choć to rzadkość tu big_smile

Podobno Umek dołącza do LU ElectroCity. Słyszał ktoś coś więcej na ten temat?

#185 2009-12-29 09:56:13 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

KLON
GSz User

Warciarz :

Podobno Umek dołącza do LU ElectroCity. Słyszał ktoś coś więcej na ten temat?

Jest napisane czarno na białym ale co tam, wystaczy wejść na jego myspace.

#186 2009-12-29 16:14:30 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

keypaul
GSz VIP

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników 14.AUG.2010 Electrocity WrocÅ‚aw

#187 2009-12-29 17:40:58 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Warciarz
GSz User

Fakt, dziwne, że jeszcze rano wyświetlało mi tylko terminy do Marca. LU zapowiada się jak narazie bardzo obiecująco. Mam nadzieję, że kolejne nazwiska będą na podobnym poziomie.

#188 2009-12-29 17:54:41 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

wilczy ogon
drunken master
SkÄ…d: Blok wschodni

sram na to

#189 2009-12-29 18:30:45 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Hellboy
GSz VIP
Serwis

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

kto wie jak sie zwie ten wal akurat grał go dj ktory będzie na tej bibie grał ;]chodzi o poczatek.

#190 2009-12-29 18:32:04 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

_PeKiN__
Zna gościa który jest Koniem !
SkÄ…d: GKW
Serwis

Hellboy :

http://www.youtube.com/watch?v=bBRyN5nYi04&feature=related

kto wie jak sie zwie ten wal akurat grał go dj ktory będzie na tej bibie grał ;]chodzi o poczatek.

Mauro Picotto _ New Time New Place

#191 2009-12-29 18:34:12 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Hellboy
GSz VIP
Serwis

_PeKiN__ :

Hellboy :

http://www.youtube.com/watch?v=bBRyN5nYi04&feature=related

Mauro Picotto _ New Time New Place

dzieki pekin:))

#192 2010-01-04 03:40:09 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Wujek aka VargA
.
SkÄ…d: tutaj.

ale tu jest kurwa smutno.

nazwiska zapowiadajÄ… sie pozytywnie...

#193 2010-01-04 10:36:18 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

ThieV
Koniu ! o/
Serwis

SCI+TEC Fly with me smile kurwa no trza by wreszcie jechac tam big_smile

#194 2010-01-04 13:12:21 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

mitchel
.
SkÄ…d: Tripcity

winetu :

W dupie mam to czy to spÄ™d wiksy, tabuny murzynów taÅ„czÄ… wkoÅ‚o czy jakieÅ› szatanobrudasy z dredami .Muzyka panowie muzyka ,reszta siÄ™ nie liczy (albo jest maÅ‚o istotna i spada na dalszy plan).  BawiÄ…c siÄ™ na imprezie jestem ja, moje uszy,dj i jego dżwiÄ™ki ,które wywoÅ‚ujÄ… u mnie euforyczno-narkotyczne uniesienie...do muzycznego orgazmu nie potrzebuje kumatego tÅ‚umu obok .JesteÅ›cie wybredni jak francuskie pudle. I niech na scenie obok taÅ„czy 10 tysiÄ™cy pajacy w rÄ™kawiczkach przy ATB (a juz tego nie ma w PL)  tylko po to by organizator na innej scenie mogl popiescic mnie  takimi pereÅ‚kami jak Dubfire itp itd .Organizator na typowo undegroundowej czy maÅ‚o znanej producenckiej masówce w tym kraju nie zarobi . Nie podajwajcie tylko tutaj za przykÅ‚adów Selectora czy Audioriver.  Å»yczÄ™ wszystkim marudom i francuskim pudlom aby w nowym roku 2010 na Sunrise i innych imprezach wyjebane zostaÅ‚y takie lineupy i posciagani ich ulubieni DJ-e zeby zÅ‚amac te chore,zapyziaÅ‚e blokady i ideaÅ‚y ze zamiast sie srac i rzucac kurwami...bedziecie kupowac bilety w pierwszej puli............

wytluscilem w zasadzie najwazniejsze, TY to nie np JA albo ktos inny...

czy np jezeli ja lubie jesc obiad przed telewizorem a ktos inny przy radiu, albo w ogole ma na to wyjebane tzn ze ja jestem maruda i francuskim pudlem?

Ostatnio edytowany przez mitchel (2010-01-04 13:23:13)

#195 2010-01-04 13:59:59 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

KLON
GSz User

winetu :

W dupie mam to czy to spÄ™d wiksy, tabuny murzynów taÅ„czÄ… wkoÅ‚o czy jakieÅ› szatanobrudasy z dredami .Muzyka panowie muzyka ,reszta siÄ™ nie liczy (albo jest maÅ‚o istotna i spada na dalszy plan).  BawiÄ…c siÄ™ na imprezie jestem ja, moje uszy,dj i jego dżwiÄ™ki ,które wywoÅ‚ujÄ… u mnie euforyczno-narkotyczne uniesienie...do muzycznego orgazmu nie potrzebuje kumatego tÅ‚umu obok .JesteÅ›cie wybredni jak francuskie pudle. I niech na scenie obok taÅ„czy 10 tysiÄ™cy pajacy w rÄ™kawiczkach przy ATB (a juz tego nie ma w PL)  tylko po to by organizator na innej scenie mogl popiescic mnie  takimi pereÅ‚kami jak Dubfire itp itd .Organizator na typowo undegroundowej czy maÅ‚o znanej producenckiej masówce w tym kraju nie zarobi . Nie podajwajcie tylko tutaj za przykÅ‚adów Selectora czy Audioriver.  Å»yczÄ™ wszystkim marudom i francuskim pudlom aby w nowym roku 2010 na Sunrise i innych imprezach wyjebane zostaÅ‚y takie lineupy i posciagani ich ulubieni DJ-e zeby zÅ‚amac te chore,zapyziaÅ‚e blokady i ideaÅ‚y ze zamiast sie srac i rzucac kurwami...bedziecie kupowac bilety w pierwszej puli............

Popatrz na to od innej strony - nie dawaj zarabiać organizatorom robiącym to tylko dla kasy, lepiej zainwestuj ten pieniądz w młodego kumatego organizatora który robi to z pasją, niech poczuje że ma pewny grunt pod nogami, minie kilka lat i młodzian urośnie w siłe i zrobi coś lepszego niż "organizator tylko dla kasy" i skoro muza jest ważna to ściągnie lepsze perełki niż "organizator tylko dla kasy".

#196 2010-01-04 14:08:41 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Ułtła
Fuc.King Hell™
SkÄ…d: DIUK OF YORK
Serwis

KLON :

winetu :

Popatrz na to od innej strony - nie dawaj zarabiać organizatorom robiącym to tylko dla kasy, lepiej zainwestuj ten pieniądz w młodego kumatego organizatora który robi to z pasją, niech poczuje że ma pewny grunt pod nogami, minie kilka lat i młodzian urośnie w siłe i zrobi coś lepszego niż "organizator tylko dla kasy" i skoro muza jest ważna to ściągnie lepsze perełki niż "organizator tylko dla kasy".

@KLON
Co za bzdura . Tekst w stylu maslo jest maslane

#197 2010-01-04 14:49:20 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

KLON
GSz User

ultяaBMX :

KLON :

winetu :

@KLON
Co za bzdura . Tekst w stylu maslo jest maslane

Czy mógłbyś rozwninąć swoją myśl? Czemu uważasz mo post za masło maślane?

#198 2010-01-04 14:49:48 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Wujek aka VargA
.
SkÄ…d: tutaj.

Obudził mnie blask słońce który wdzierał się do mojego pokoju przez brudne, zatłuszczone szyby... Gdy otwarłem oczy poczułem "swieży" zapach przegrzewających sie kabli elektrycznych mojego grzejnika którym grzeje sobie jaja...

Panie Klon - Mam nie dać zarobić SOundtrade? Ok. wiec komu mam dać zarobic? Piotrusiowi z Biłgoraju który organizuje UnderTeknoBalet na 100 osób w jakiejs tam piwnicy? Jasne ze dam, tyle ile bede musiał mu dac zarabiać i ilu takich "mnie" potrzeba zeby Piotrus kiedyś mógł zrobic takie Electrocity? Chyba nie bardzo wiesz co Ty wogóle rozmawiasz.

Czy SOundtrade, MPT, MDT, Czarny Lotos, Złota Pipa sa to agencje (róznego rodzaju) czy raczej kurwa fundacje?? Bo mam wrażenie ze Wielką Orkiestre Świątecznej Pomocy wrzucasz do jednego worka z Soundtrade...

Finał WOŚP jest w najbliższą niedziele. Nie wrzucisz też nic do puszki paru złotych bo pewnie Owsiak Kradnie, lub "jego" Wolontariusze? Nie wiem czy Owsiak kradnie (nawet jesli to mi to lata bo robi kawał dobrej roboty) ale wolontariusze, w jakims tam procencie na pewno. I co z tego? Sprzetu nakupili już od chuja, co rok miliony PLN idą na Szpitale ( i nie tylko) dzięki WOŚP i ludziom którzy wspierają akcje. I powiedz mi teraz ze gdyby nie było WOŚP to tysiace ludzi wspierali by jakąs inną akcje i ze ten sprzet i tak by sie pojawił...

Dlatego skończ pierdolić żeby nie dawac zarobic komuś czy tez kogos nie wspierać bo robi coś dla kasy lub z jakiegos innego powodu.

Dla organizatora jest ważna Kasa, najwazniejsza ale każdy myślący organizator wie że musi wrzuci do Line Up'u kogoś kto przyciągnie po 1. Okupantów Polskich TańcBud w stylu Energy 2000, Protector, Wyższy Wymiar, po 2. Ludzi którzy w jednym roku zaliczają po kilka eventowych wyjazdów zagranicznych po 3. ludzi którzy tworzą własnie underground po 4. zwykłych pikników co wpadną na event zobaczyc jak to jest...

Ludzie którzy znajÄ… sie na muzyce mogÄ… biadolic ze jest zbyt "komercyjnie" ze nie ma pereÅ‚ek. A Okupanci bedÄ… narzekać ze nie ma Tiesto, PVD czy AVB... Tylko ze taki event jak Electrocity nie jest robiony po to by DOGADZAĆ WSZYSTKIM BO TO NIE BURDEL,  tylko po to by ZARABIAĆ!!!

Nie chce mi sie już pisać... konkluzja na koniec gdybym miał komuś nie dać zarobic to wybrał bym MPT... bo Soundtrade bodaj trzeci rok z rzedu bije swoim Electrocity polski Mayday... pod każdym chyba względym...

Wszystkiego dobrego z okazji zbliżającego się święta 3 Króli.

#199 2010-01-04 14:53:22 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Djemba
mhhhmmmm
SkÄ…d: Ruda ÅšlÄ…ska
Serwis

psy szczekaja a karawana jedzie dalej....

#200 2010-01-04 15:28:00 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

KLON
GSz User

Wujek aka VargA :

Obudził mnie blask słońce który wdzierał się do mojego pokoju przez brudne, zatłuszczone szyby... Gdy otwarłem oczy poczułem "swieży" zapach przegrzewających sie kabli elektrycznych mojego grzejnika którym grzeje sobie jaja...

Panie Klon - Mam nie dać zarobić SOundtrade? Ok. wiec komu mam dać zarobic? Piotrusiowi z Biłgoraju który organizuje UnderTeknoBalet na 100 osób w jakiejs tam piwnicy? Jasne ze dam, tyle ile bede musiał mu dac zarabiać i ilu takich "mnie" potrzeba zeby Piotrus kiedyś mógł zrobic takie Electrocity? Chyba nie bardzo wiesz co Ty wogóle rozmawiasz.

Czy SOundtrade, MPT, MDT, Czarny Lotos, Złota Pipa sa to agencje (róznego rodzaju) czy raczej kurwa fundacje?? Bo mam wrażenie ze Wielką Orkiestre Świątecznej Pomocy wrzucasz do jednego worka z Soundtrade...

Finał WOŚP jest w najbliższą niedziele. Nie wrzucisz też nic do puszki paru złotych bo pewnie Owsiak Kradnie, lub "jego" Wolontariusze? Nie wiem czy Owsiak kradnie (nawet jesli to mi to lata bo robi kawał dobrej roboty) ale wolontariusze, w jakims tam procencie na pewno. I co z tego? Sprzetu nakupili już od chuja, co rok miliony PLN idą na Szpitale ( i nie tylko) dzięki WOŚP i ludziom którzy wspierają akcje. I powiedz mi teraz ze gdyby nie było WOŚP to tysiace ludzi wspierali by jakąs inną akcje i ze ten sprzet i tak by sie pojawił...

Dlatego skończ pierdolić żeby nie dawac zarobic komuś czy tez kogos nie wspierać bo robi coś dla kasy lub z jakiegos innego powodu.

Dla organizatora jest ważna Kasa, najwazniejsza ale każdy myślący organizator wie że musi wrzuci do Line Up'u kogoś kto przyciągnie po 1. Okupantów Polskich TańcBud w stylu Energy 2000, Protector, Wyższy Wymiar, po 2. Ludzi którzy w jednym roku zaliczają po kilka eventowych wyjazdów zagranicznych po 3. ludzi którzy tworzą własnie underground po 4. zwykłych pikników co wpadną na event zobaczyc jak to jest...

Ludzie którzy znajÄ… sie na muzyce mogÄ… biadolic ze jest zbyt "komercyjnie" ze nie ma pereÅ‚ek. A Okupanci bedÄ… narzekać ze nie ma Tiesto, PVD czy AVB... Tylko ze taki event jak Electrocity nie jest robiony po to by DOGADZAĆ WSZYSTKIM BO TO NIE BURDEL,  tylko po to by ZARABIAĆ!!!

Nie chce mi sie już pisać... konkluzja na koniec gdybym miał komuś nie dać zarobic to wybrał bym MPT... bo Soundtrade bodaj trzeci rok z rzedu bije swoim Electrocity polski Mayday... pod każdym chyba względym...

Wszystkiego dobrego z okazji zbliżającego się święta 3 Króli.

Daruj sobie te nÄ™dzne wywody -  chciaÅ‚em jedynie zwrócić uwagÄ™ iż ważne jest to kto zarabia - a jest to ważne dlatego że ta sama osoba bÄ™dzie inwestować te zarobione pieniÄ…dze w kolejne edycje. Tak trudno zrozumieć?

2010-01-04 15:28:00 Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

6 7 8 9 10 
 17

• Gadka
  •  » ELECTROCITY V - Klasztor Cystersów, Lubiąż - 14.08.2010 - zapowiedź

Stopka forum