kurde że ja nigdy na takie maniury nie trafiam
Zarejestrowales sie w serwisie 1408.pl
Aby Twoje konto stalo sie aktywne, musisz potwierdzic rejestracje klikajac w ten link
Pozdrawiamy!
Ekipa Soudtrade
chciałem się zarejestrować tylko kurwa linka mi nie przysłali
Napisz raz jeszcze i linka dostaniesz..strona ma dużo błędów
Nad tą stroną nikt nie pracuje bo powstaje nowy, obszerny serwis który będzie uruchomiony po nowym roku, zalecam więc odczekać aż ruszy na pełnej kurwie nowa strona
nie da się raz jeszcze bo dane wysłane odebrane "U¿ytkownik ju¿ zarejestrowany"
a ja chciałem dvd to jaki mam im kurwa adres podać ? jak wpisuje ten co wcześniej to go odrzuca
napisz do biura.. masz podane tam maile w kontaktach. Dasz rade
AMERICAN GRIZZLY :
Dasz rade
wspieramy Cię
Susanna :
AMERICAN GRIZZLY :
Dasz rade
wspieramy Cię
ojejku dziękuje jesteście wspaniali
AMERICAN GRIZZLY :
kafe. :
Niestety mam alergie na ludzi, ktorzy nigdy wczesniej nie mieli okazji do uslyszenia czegos ambitniejszego
no comment ...ahh zapomniałem że sami 'ambitni muzycznie' tutaj
:*
Btw. Zepsułeś wsystko Bez reszty zdania brzmi to źlee.
kafe. :
AMERICAN GRIZZLY :
kafe. :
Niestety mam alergie na ludzi, ktorzy nigdy wczesniej nie mieli okazji do uslyszenia czegos ambitniejszego
no comment ...ahh zapomniałem że sami 'ambitni muzycznie' tutaj
:*
Btw. Zepsułeś wsystkoBez reszty zdania brzmi to źlee.
Ale trendy wyglada
Btw. obecny
stanioo :
kafe. :
AMERICAN GRIZZLY :
no comment ...ahh zapomniałem że sami 'ambitni muzycznie' tutaj:*
Btw. Zepsułeś wsystkoBez reszty zdania brzmi to źlee.
Ale trendy wyglada
Btw. obecny
Aaaaa to ok \o/
Ogólnie po powrocie mówiłem sobie że nigdy więcej nie wybiorę się na ten spęd wiksy, choć Umek i Dubfire mocno kuszą i trzeba będzie poważnie się zastanowić nad wyjazdem jak pojawią się jeszcze jakieś dobre nazwiska.
W dupie mam to czy to spęd wiksy, tabuny murzynów tańczą wkoło czy jakieś szatanobrudasy z dredami .Muzyka panowie muzyka ,reszta się nie liczy (albo jest mało istotna i spada na dalszy plan). Bawiąc się na imprezie jestem ja, moje uszy,dj i jego dżwięki ,które wywołują u mnie euforyczno-narkotyczne uniesienie...do muzycznego orgazmu nie potrzebuje kumatego tłumu obok .Jesteście wybredni jak francuskie pudle. I niech na scenie obok tańczy 10 tysięcy pajacy w rękawiczkach przy ATB (a juz tego nie ma w PL) tylko po to by organizator na innej scenie mogl popiescic mnie takimi perełkami jak Dubfire itp itd .Organizator na typowo undegroundowej czy mało znanej producenckiej masówce w tym kraju nie zarobi . Nie podajwajcie tylko tutaj za przykładów Selectora czy Audioriver. Życzę wszystkim marudom i francuskim pudlom aby w nowym roku 2010 na Sunrise i innych imprezach wyjebane zostały takie lineupy i posciagani ich ulubieni DJ-e zeby złamac te chore,zapyziałe blokady i ideały ze zamiast sie srac i rzucac kurwami...bedziecie kupowac bilety w pierwszej puli............
winetu :
W dupie mam to czy to spęd wiksy, tabuny murzynów tańczą wkoło czy jakieś szatanobrudasy z dredami .Muzyka panowie muzyka ,reszta się nie liczy (albo jest mało istotna i spada na dalszy plan). Jesteście wybredni jak francuskie pudle. I niech na scenie obok tańczy 10 tysięcy pajacy w rękawiczkach przy ATB (a juz tego nie ma w PL) tylko po to by organizator na innej scenie mogl popiescic mnie takimi perełkami jak Dubfire itp itd .Organizator na typowo undegroundowej czy mało znanej producenckiej masówce w tym kraju nie zarobi . Nie podajwajcie tylko tutaj za przykładów Selectora czy Audioriver. Życzę wszystkim marudom i francuskim pudlom aby w nowym roku 2010 na Sunrise i innych imprezach wyjebane zostały takie lineupy i posciagani ich ulubieni DJ-e zeby złamac te chore,zapyziałe blokady i ideały ze zamiast sie srac i rzucac kurwami...bedziecie kupowac bilety w pierwszej puli............
Ty jednak czasami dobrze prawisz wać pan
LSDj :
jazda!
biała gwiazda
AMERICAN GRIZZLY :
LSDj :
jazda!
biała gwiazda
techno!techno!techno!
winetu :
Nie podajwajcie tylko tutaj za przykładów Selectora czy Audioriver.
nie zebym pierdolil ze mi przeszkadza "banda wiksiarzy" czy cos podobnego, ale czemu ktos kto by chcial napisac riposte do ciebie ma nie podawac tych przykladow?
ja np sram na ten event "z urzedu" bo tak i chuj. jak tez na kilka innych. ale nie o tym pisze.
powiedz tylko czeeeeeeemuuuuuuuu? :F
tylu kosmitów co na mayday czy więcej?
AMERICAN GRIZZLY :
Wiesz, nie każdy idzie na impreze poszpanować znajomością nazwisk i ilością przesłuchanych setów znajdujących się na dysku twardym komputera albo telefonie z odtwarzaczem mp3. Mimo wszystko są ludzie (NA kAŻDEJ IMPREZIE), których jebią nazwiska a liczy się dobra muza przy które mogą spędzić zajebistą noc i poznać nowych ludzi
Exactly
Czy idąc do kina na film zna się wszystkich aktorów grających tam? Chodzi o to żeby fajnie spędzić czas, rozerwać się. I wątpię żeby koneserzy kina jechali po ludziach, którzy gdzieś mają "skład" a przyszli uatrakcyjnić sobie dzień Za bardzo muzyke elektroniczną traktuje się na serio, jak jakąs religie/filozofie - a chodzi przecież o to, żeby zajebiście przezyć noc
Chałup :
Czy idąc do kina na film zna się wszystkich aktorów grających tam? Chodzi o to żeby fajnie spędzić czas, rozerwać się. I wątpię żeby koneserzy kina jechali po ludziach, którzy gdzieś mają "skład" a przyszli uatrakcyjnić sobie dzień
Za bardzo muzyke elektroniczną traktuje się na serio, jak jakąs religie/filozofie - a chodzi przecież o to, żeby zajebiście przezyć noc
e5 :
tylu kosmitów co na mayday czy więcej?
nawet mniej (tak na moje oko)
winetu :
W dupie mam to czy to spęd wiksy, tabuny murzynów tańczą wkoło czy jakieś szatanobrudasy z dredami .Muzyka panowie muzyka ,reszta się nie liczy (albo jest mało istotna i spada na dalszy plan).Życzę wszystkim marudom i francuskim pudlom aby w nowym roku 2010 na Sunrise i innych imprezach wyjebane zostały takie lineupy i posciagani ich ulubieni DJ-e zeby złamac te chore,zapyziałe blokady i ideały ze zamiast sie srac i rzucac kurwami...bedziecie kupowac bilety w pierwszej puli............
"sztanobrudasy" kto to taki?
..a dziękuję za życzonka. ale to nie jest tak, jak mówisz.. niektórzy mają bardzo przykre doświadczenia związane z sanrise i nawet ulubiony dj tu nie pomoże. Bilety z 1. puli kupować będę jedynie, żeby jakimś jeleniom odsprzedać.