Marc_X :
Warciarz :
the_mystery :
ftb to wioska totalna..kiedyś komuchy puszczały pieśni zagrzewające od roboty, by polaczek nie myślał samodzielnie, teraz mamy ftb, co ogłupia młodych, którzy napędzają ten eventowo-viksiarski biznes.. ..zauważyliście, ze usuwają niewygodne posty? ja np nie zaakceptowałem zaproszenia dj inox do znajomych, to mi konto usunęli;/
Polać mu
Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misjęa ja mysalem ze wlasnie o takich ludziach jak wy jest tutaj mowa, czyli ludziach z portali typu ftb, wme czy cba... no ale chyba mam problemy z logicznym rozumowaniem tekstu
to oni mają ten problem nie ty !
Marc_X :
Warciarz :
the_mystery :
ftb to wioska totalna..kiedyś komuchy puszczały pieśni zagrzewające od roboty, by polaczek nie myślał samodzielnie, teraz mamy ftb, co ogłupia młodych, którzy napędzają ten eventowo-viksiarski biznes.. ..zauważyliście, ze usuwają niewygodne posty? ja np nie zaakceptowałem zaproszenia dj inox do znajomych, to mi konto usunęli;/
Polać mu
Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misjęa ja mysalem ze wlasnie o takich ludziach jak wy jest tutaj mowa, czyli ludziach z portali typu ftb, wme czy cba... no ale chyba mam problemy z logicznym rozumowaniem tekstu
to oni maja
jebnij mu :F
Żaba :
Marc_X :
Warciarz :
Polać mu
to oni maja
to nie maja tylko gucio :f
e5 :
Żaba :
Marc_X :
a ja mysalem ze wlasnie o takich ludziach jak wy jest tutaj mowa, czyli ludziach z portali typu ftb, wme czy cba... no ale chyba mam problemy z logicznym rozumowaniem tekstuto oni maja
to nie maja tylko gucio :f
Warciarz :
the_mystery :
Polać mu
Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misję
ty i ta twoja anty ftb'owa misja
Odnosze wrazenie ze zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie i tyle. Jak bys podchodzil profesjonalniej do swojego serwisu to czas i energie ktora poswiecasz na ta swoja niby misje spozytkowalbys na ogarniecie wlasnej strony? bo jak narazie to sorry ale pod wzgledem zawartosci mozesz im possac i nie tlumacz mi znowu ze oni maja kase a wme nie - gdyby ich glownym problemem byl ban czy upomnienie na twojej czy kogos innego stronie pewnie dzisiaj tez by tej kasy nie mieli, a tak wzieli sie za robote i stworzyli firme ktora teraz musza utrzymac wiec chyba logiczne ze beda robic wszystko by sobie to ulatwic.
Na wme banow nie dajecie? - az zaraz sobie sprawdze
Czesto piszesz ze sa tacy czy owacy i chcesz ich tempic a z drugiej strony sam ich napedzasz zakladajac tam konta i biorac czynny udział w zyciu ich spolecznosci - popracuj nad ta swoja niszczycielska strategia bo troche mi ona przypomina plan Najmana
Ostatnio edytowany przez BASS (2009-12-22 15:12:09)
BASS :
Warciarz :
the_mystery :
Polać mu
Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misjęty i ta twoja anty ftb'owa misja
Odnosze wrazenie ze zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie i tyle. Jak bys podchodzil profesjonalniej do swojego serwisu to czas i energie ktora poswiecasz na ta swoja niby misje spozytkowalbys na ogarniecie wlasnej strony? bo jak narazie to sorry ale pod wzgledem zawartosci mozesz im possac i nie tlumacz mi znowu ze oni maja kase a wme nie - gdyby ich glownym problemem byl ban czy upomnienie na twojej czy kogos innego stronie pewnie dzisiaj tez by tej kasy nie mieli, a tak wzieli sie za robote i stworzyli firme ktora teraz musza utrzymac wiec chyba logiczne ze beda robic wszystko by sobie to ulatwic.
Na wme banow nie dajecie? - az zaraz sobie sprawdze![]()
Czesto piszesz ze sa tacy czy owacy i chcesz ich tempic a z drugiej strony sam ich napedzasz zakladajac tam konta i biorac czynny udział w zyciu ich spolecznosci - popracuj nad ta swoja niszczycielska strategia bo troche mi ona przypomina plan Najmana
plan najmana przetrwać jedną minute
e5 :
![]()
![]()
a nie czasami jedną rundę ?
AMERICAN GRIZZLY :
e5 :
![]()
![]()
a nie czasami jedną rundę ?
nie nie nie
Hm.. tak czy siak, plan nie został wykonany
e5 :
BASS :
Warciarz :
Polać mu
Mi już dwa razy IP zablokowali bo byłem dla nich niewygodny. Zapomnieli jednak, że jest coś takiego jak proxy, a ja będę dalej szerzył swoją misjęty i ta twoja anty ftb'owa misja
Na wme banow nie dajecie? - az zaraz sobie sprawdze![]()
Czesto piszesz ze sa tacy czy owacy i chcesz ich tempic a z drugiej strony sam ich napedzasz zakladajac tam konta i biorac czynny udział w zyciu ich spolecznosci - popracuj nad ta swoja niszczycielska strategia bo troche mi ona przypomina plan Najmanaplan najmana przetrwać jedną minute
![]()
![]()
zagrał profesora ringu, uswiadomił rywala w kwestii definicji sportu ...po czym stanał do walki i jedyne uderzenie jakie udalo mu sie zadać było reką o dechy gdy miał dosc - ot spec w swoim fachu
Tak wiec warciarzu: zamiast oczerniac innych sami pocwiczcie i zaprezentujcie cos lepszego bo szybkie opublikowanie gotowej informacji prasowej czy fotek z biby (w czym moze jestescie niezli ) raczej nie przemawia do ludzi przynajmniej srednio sledzacych internet.
Ostatnio edytowany przez BASS (2009-12-22 15:42:43)
fajne to forum ale niemile
DubFaja w Pl dobra opcja, choć nie trawie EC to może być ciekawie, ale i tak nie ma co się grzać bo to dopiero początek wakacyjnych Lu
RabinJakub :
DubFaja w Pl
dobra opcja, choć nie trawie EC to może być ciekawie, ale i tak nie ma co się grzać bo to dopiero początek wakacyjnych Lu
Dokładnie... to dopiero mała namiastka tego co stanowić będzie przyszłoroczny lineup
AMERICAN GRIZZLY :
RabinJakub :
DubFaja w Pl
dobra opcja, choć nie trawie EC to może być ciekawie, ale i tak nie ma co się grzać bo to dopiero początek wakacyjnych Lu
Dokładnie... to dopiero mała namiastka tego co stanowić będzie przyszłoroczny lineup
Ale Umek i Ali rozruszali temat juz w zime hehehe dobrze dobrze
BASS :
zagrał profesora ringu, uswiadomił rywala w kwestii definicji sportu ...po czym stanał do walki i jedyne uderzenie jakie udalo mu sie zadać było reką o dechy gdy miał dosc
- ot spec w swoim fachu
Ty za to byś pudzianowi wypłacił parę konkretnych strzałów co? :F
W swoim prawdziwym fachu by go rozjebał chociaż mniej niż przeciętny z niego bokser.
Byc23k :
BASS :
zagrał profesora ringu, uswiadomił rywala w kwestii definicji sportu ...po czym stanał do walki i jedyne uderzenie jakie udalo mu sie zadać było reką o dechy gdy miał dosc
- ot spec w swoim fachu
W swoim prawdziwym fachu by go rozjebał chociaż mniej niż przeciętny z niego bokser.
z moja pomocą pedziana i jego brata byśmy zlali jak szmaty
Byc23k :
BASS :
- ot spec w swoim fachu
zanim by mnie dopadł moze bym zdazył moze nie (lapy mialem swego czasu szybkie) - tego sie raczej nie dowiemy - tak czy inaczej na pewno nie gadałbym glupot ze jego dyscyplina nie jest sportem - o to mi tu chodziło
PS. a pudzian w swoim prawdziwym to myslisz ze by przegrał?
AMERICAN GRIZZLY :
z moja pomocą pedziana i jego brata byśmy zlali jak szmaty
dropski :
Beezon :
dropski :
richie sriczi, najebane go na festiwalach az do zrzygania, jest masa innych dj/producentów którzy obecnie kłada go na łopatki ... richiego hałtina juz nie ma, teraz jest lansiarz i trendziarz hołtin, niczym nie różniący sie w graniu od 90% czołowki światowej
zaraz zostaniesz zjedzony !
wyjebane mam
... pozatym specjalnie na ta okazje sie nie mylem 5 dni to niech wpierdalaja do woli
życzę wszystkim smacznego
AMERICAN GRIZZLY :
pokaz masówke na której nie ma
AudioRiver
Kowal1881 :
ponoć na electrocity jest tyle wiksiarni...że ja pierdole, mam na myśli publiczność
W chu......
Dlatego póki co moja noga nam nie postanie.
Mialem watpliwa przyjemnosc (choc z biegiem czasu widze plusy tej imprezy) byc na imprezie w 2008. Za chuja nie moge zrozumiec ludzi ogarniajacych line up szczegolnie na scenie Fly With Me.
Jak ma sie muzyka Picotto, Green Velvet, A Beyer, Hard Harda, M. Czubali, Siasi Carli i Pozioma x do Rusha, M. Remusa.
Wiem, wiem zaraz odezwa sie obrońcy szarancu ale jakby to wygladalo gdyby na Toxicatorze zagral Richie Hawtin i Daniel Bell. No za chuja by to nie przeszlo. Wydaje mi sie ze jesli robi sie scene w podobnym klimacie to powinno sie go zachowac przez cala impreze a nie wprowadzac terapie szokowe .
Mayday robi w swoim line upie podobne zagrywki.
Ostatnio edytowany przez ultяaBMX (2009-12-22 18:41:42)
Edwin :
dropski :
Beezon :
zaraz zostaniesz zjedzony !wyjebane mam
... pozatym specjalnie na ta okazje sie nie mylem 5 dni to niech wpierdalaja do woli
życzę wszystkim smacznego
aahahaha.. no dobra nie schodźmy z tematu
BASS :
Byc23k :
BASS :
- ot spec w swoim fachu
W swoim prawdziwym fachu by go rozjebał chociaż mniej niż przeciętny z niego bokser.zanim by mnie dopadł moze bym zdazył moze nie (lapy mialem swego czasu szybkie)
- tego sie raczej nie dowiemy - tak czy inaczej na pewno nie gadałbym glupot ze jego dyscyplina nie jest sportem - o to mi tu chodziło
zwykła bokserska gadka przed walką, zawsze pierdolą głupoty, jedni większe drudzy mniejsze, co najważniejsze robią to tylko z jednego powodu - wyprowadzić rywala z równowagi
Byc23k :
BASS :
Byc23k :
W swoim prawdziwym fachu by go rozjebał chociaż mniej niż przeciętny z niego bokser.zanim by mnie dopadł moze bym zdazył moze nie (lapy mialem swego czasu szybkie)
- tego sie raczej nie dowiemy - tak czy inaczej na pewno nie gadałbym glupot ze jego dyscyplina nie jest sportem - o to mi tu chodziło
zwykła bokserska gadka przed walką, zawsze pierdolą głupoty, jedni większe drudzy mniejsze, co najważniejsze robią to tylko z jednego powodu - wyprowadzić rywala z równowagi
no i go wyprowadzi ale po co to kurwa nie wiem
AMERICAN GRIZZLY :
RabinJakub :
DubFaja w Pl
co z tego, ze namiastka, jak nagłośnienie chujowe. zagra carl cox, a przez pół godziny będzie cisza z głośników, a resztę seta będzie pierdziało?
na secie jakiegoś typa przez kilka minut była cisza na main więc nie pierdol że pół godziny. pierdzące nagłośnienie ? lol