fly :
o ktorej start??
sprobuje o 21, ascet sie juz zgodzil zeby bylo od 22, jeszcze nie wiem jak bedzie z guestem
ewrybady lisyn ap
musze zagrac za tydzien, dzisiaj nie dam rady z roznych przyczyn. sorry.
pschemo :
ewrybady lisyn ap
musze zagrac za tydzien, dzisiaj nie dam rady z roznych przyczyn. sorry.
TY parowko
siemano ¬_¬
reanimacja tematu, gdyz potrzebuje linków do zarejestrowanych audycji padaki (plyte do auta nagrywam i tego kutasa bym chetnie posluchal)
jak ktos ma na dysku to prosze o wrzucenie na jakikolwiek serwer i podanie linka.
z gory dzieki!
p.s. Banan ty kurwa stary rowerze, niedlugo przyjezdzam wiec lepiej zebys schlodzil wódke!
ultra :
siemano ¬_¬
reanimacja tematu, gdyz potrzebuje linków do zarejestrowanych audycji padaki (plyte do auta nagrywam i tego kutasa bym chetnie posluchal)
jak ktos ma na dysku to prosze o wrzucenie na jakikolwiek serwer i podanie linka.
z gory dzieki!
p.s. Banan ty kurwa stary rowerze, niedlugo przyjezdzam wiec lepiej zebys schlodzil wódke!
ty zyjesz?
eeeeeee.
taka akcja - ma ktoś streama, żeby przed świętami rozkminić 6lecie i pożegnanie padaki?
dobra chuj, przywitanie - kto da serwa? albo zna ktoÅ› to -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - da radÄ™?
o/
ok znalazłem cosik, zobaczymy, jak poleci
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników albo url do winampa' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
edit: można teraz archiwalnego posłuchać nagrania, dajcie cynk co do jakości dźwięku itd itp, w weekend reaktwyacjaaaaaaaaaaa
ARVE :
Dałeś nam doskonaly prezent pod choinke \o/ \o/
Będą goscie w studiu ? Chcialbym sie dowiedziec co tam u Michnika ciekawego
będą, będą
sprawdź, czy hula i jak, sprawdzałem na lapku a tam głośniki cieniutkie więc potrzebuję pomocy
zmniejszone, jak tam?