Nowa nutka do posłuchania. Oczywiście myspace player zadbał o 'rewelacyjną' jakość próbki która powinna brzmieć nieco inaczej no ale nie rozpracowałem tego jeszcze gdyż nie mam narazie czasu na pimpowanie profilu
Antibiotic - Antibiotikk'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jak najmniej 'progresywności', 27 odrębnych ścieżek tworzących jedną spójną całość.
Miłego słuchania
hmm jak tego slucham mam wrazenie ze slyszalem to 13942 razy, nie bede sie rozpisywal ale jak wlaczylem kawalek to pomyslalem "nudaa" i tak zostalo do konca, oklepane brzmienia pady synthy jak i perkusja z malo ciekawym mixem, dla porownania przesluchalem tez probke plug i uwazam ze ma duzo ciekawsze brzmienie
- i Tym tylko - Qurwa powinien się zajmować South, produkcją a nie organizacją imprez
mi siÄ™ podoba... PLUG - roX
usłyszeć - jego progresywny LIVE podczas wschodu słońca - w Ogrodzieńcu...
dla mnie mistrzem jest Antibiotic - Antibiotikk!
xavery :
tylko nie lizać rowa za bardzo - bo śluzem pocieknie
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
o kurwa Xav... no bez przesady
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tyÅ› jest chory
xavery :
dropski :
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówtyÅ› jest chory
ostatanio miałem - kompelsowe badania w Promedis - i jestem zdrów...
badali psychike?
Paladyn :
xavery :
dropski :
tyÅ› jest chory
ostatanio miałem - kompelsowe badania w Promedis - i jestem zdrów...
badali psychike?
no z PSYCHĄ - to pewnie NIE jest dobrze... [nigdy nie twierdziłem, że jestem normalny]
OKI - skasowałem - posty aby nie robić syfu...
Ostatnio edytowany przez xavery (2009-12-08 00:08:01)
ufff
nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna :D ?
lol :
nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna ?
co racja to racja
btw. dobry numer
lol :
nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna ?
wazne ze z zewnatrz wyglada dobrze, a co jest w srodku to kurwa tylko HEY wie i niech tak zostanie
bardzo kurwa fajne
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo taka muza to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
Stardust :
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo progi to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
mi to wczoraj brzmialo bardziej jak minimal-tech a nie progi ale moze bylem jeszcze na fazie :F
Djemba :
Stardust :
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo progi to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
mi to wczoraj brzmialo bardziej jak minimal-tech a nie progi ale moze bylem jeszcze na fazie :F
a mi bardziej jako 'nu progressive' no i w sumie zmieniłem wypowiedz aby wątek nie szedł dalej w tą stronę :F
Ale zacukrzyli... mi sie nie podoba,bo nie slucham tego gatunku
Ale brain damage nawet klimatycznie mi podszedl...
Pewnie i tak masz to w dupie,i tak trzymac!