otm :
Misiu :
Agge :
bierzesz family room we 3 osoby i juz masz po 22 euro. a gdy czwarta bedzie robila za dziecko - wychodzi po 16,50. to nie jest tanio?masz Å‚eb :F
poka fotepoka poka
poka cyca
Line-up:
Sven Vath
Richie Hawtin
Ricardo Villalobos
Loco Dice
Dubfire
Marco Carola
Magda
Reboot Live
Martin Buttrich Live
Turntablerocker
Chris Liebing
Monika Kruse
Karotte
Ellen Allien
The Disco Boys
Tobi Neumann
Dixon
Lexy
Dorian Paic
Arian
Chris Tietjen
Livio & Roby
Dj Tom
LU coraz bardziej kusi ...
xavery :
Podstawowe info dla tajmłorpowiczów:
1) autokar – wyjazd z Elektrownia.pl – wyjazd optymalny:
• oferta wyÅ‚Ä…cznie jako pakiety (bilet wstÄ™pu + przejazd)
• cena wynosi odpowiednio 46euro + 235zÅ‚ w I terminie (do 22.stycznia), potem cena przejazdu stopniowo wzrasta
• czas: 11-16h w zależnoÅ›ci od miejsca wsiadania (WrocÅ‚aw, PoznaÅ„, Warszawa)
2) auto – opcja dla posiadaczy 4 kółek i kolegÄ™ drivera abstynenta:
• diesel 6-8/100km/1500-2500km/4-5osób
• 100-200zÅ‚ na gÅ‚owÄ™
• czas: 8-14godzin
3) samolot – dla ceniÄ…cych czas i wygodÄ™ oraz widok z lotu ptaka:
• wylot z: Katowice, GdaÅ„sk - Frankfurt
• cena: 120-240zÅ‚ + transfer z lotniska (okoÅ‚o 20euro) + hotel 25-30euro/doba
• czas: 2h lot + 1h odprawa + dojazd do/z lotniska
4) kolej kraj – dla fanów polskich targaczy:
• czas: Warszawa Centralna 17:55 / PoznaÅ„ Główny 21:01 / Rzepin 22:42 Mannheim Hbf 07:50
• cena: z Poznania: 136zÅ‚ / z Wawy: 146zÅ‚ / z Rzepina: 119zÅ‚ ale jeÅ›li jedzie grupa 10 typa to sÄ… zniżki odpowiednio: PoznaÅ„ - 87,60zÅ‚ / Wawa - 94,20zÅ‚ / Rzepin - 81,60zÅ‚, nie ma ulgi studenckiej, a zniżki inwalidzkie, dla emerytów i rencistów wiÄ™kszoÅ›ci z Was nie obowiÄ…zujÄ…. Powrót wyglÄ…da cenowo tak samo.
• powrót: Mannheim Hbf 21:16 / Rzepin 06:02 / PoznaÅ„ Główny 07:33 / Warszawa Centralna 10:35
5) kolej DB intercity – przyspieszona opcja:
• dojazd do SÅ‚ubic autem
• ze SÅ‚ubic osobowym RB lub RE do Berlina Hbf 12:54 - 14:09
• przejazd pociÄ…giem ICE Berlin – Mannheim 14:32 - 19:28
• cena: Brandenburg ticket 27euro/5osób + ICE promocyjna pula do wyczerpania 29euro/osobÄ™, niestety powroty za 29 euro sÄ… już wykupione i pozostaÅ‚a puula biletów za 49jurków
6) kolej DB na wochenende – wyjazd extremalny dla oszczÄ™dnych:
• niezbÄ™dny dojazd autem do granicy w SÅ‚ubicach (orientacyjny koszt np. z Poznania to 25zÅ‚ /osobÄ™)
• parking pÅ‚atny 8zÅ‚/doba
• bilet wochenende 39euro/5osób x 2 strony x 4zÅ‚ = 62zÅ‚ /osobÄ™ w obie strony
• czas przejazdu: dojazd do granicy + 11godzin pociÄ…giem
• Frankfurt(Oder) - Mannheim 08:54 - 20:20
• Mannheim Hbf - Frankfurt(Oder) 13:38 - 01:07
o to własnie mi chodziło wielkie dzieki!
ultяaBMX :
Ale ona ma sie nie roznic. To jest TW !!!
Dokladnie o to chodzi. Koncepcja tej imprezy jest taka, ze trzon LU co roku jest dokladnie ten sam. I nic nie zmieni sie w 2010, 2011 i 2012 pewnie tez... Organizatorzy powtarzaja te same nazwiska z premedytacja. Takie sa zalozenia - myslac o TW masz wiedziec, ze zagra Hawtin, Vath, Magda, Ricardo itp. itd.
Albo sie to akcpetuje i rozpoczyna sezon w Mannheim (wiosna, czas letni itp.) albo nie i zostaje w domu... W Maimarkthalle i tak bedzie dziki tlum.
Chałup :
Wyjazd z Electrownii będzie.
Decyzje maja zapasc na przelomie stycznia/lutego.
mathew :
rav cos wiadomo na temat tego konkursu!? big_smile
konkursy beda w lutym/marcu - cierpliwosci bede Was informowal.
W razie jakichkolwiek pytan, watpliwosci itp - prosze o kontakt - info@substanzart.com, wkrotce opublikujemy wiecej informacji o imprezie.
Prawdopodobnie jeszcze w grudniu zaczniemy sprzedaz biletow, zreszta tak samo jak co roku.
askman :
Line-up:
Sven Vath
Richie Hawtin
Ricardo Villalobos
Loco Dice
Dubfire
Marco Carola
Magda
Reboot Live
Martin Buttrich Live
Turntablerocker
Chris Liebing
Monika Kruse
Karotte
Ellen Allien
The Disco Boys
Tobi Neumann
Dixon
Lexy
Dorian Paic
Arian
Chris Tietjen
Livio & Roby
Dj Tom
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
+
Robert Dietz
LAURENT GARNIER LIVE
zara pewnie jakis kretyn zostawi post ze lineup coraz bardziej kusi
rav uaktualniaj pierwszy post, bedzie bardziej czytelne
lol :
zara pewnie jakis kretyn zostawi post ze lineup coraz bardziej kusi
ssij
Taking you into the new decade - Time Warp Mannheim 2010
Time Warp continues: after massive celebrations for the 15th anniversary in 2009 we are now heading into a new decade.
Quite naturally, Time Warp will stay true to itself in the 2010s – ever breaking new ground, pushing technological frontiers and still delivering a party as intimate and intensive as possible.
The artist bill for Time Warp Mannheim is of course going to maintain the same high quality standard that is expected of it: Time Warp cornerstones like Sven Väth, Richie Hawtin, Laurent Garnier or Ricardo Villalobos are without a question.
New to the event is Dubfire, one half of the Grammy-winning duo Deep Dish, who coined the phrase click2click together with Richie Hawtin in the summer of 2009. Also, Martin Buttrich will be officially kicking off his new album, Crash Test, at the Time Warp.
At the same time, the Jetztmusikfestival is stocking up: for the Cinemix 2010, “a critical mass” consisting of Henrik Schwarz, Âme and Dixon, have already been confirmed. Dominik Eulberg will also be making a contribution to the festival week with a musical journey through nature, which will be held in the Planetarium. The opening of the festival week will be rocked by Stereo Mondo, the new indie event.
Find all the news on our website' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników or join us on Facebook at' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników and keep in touch.
At a glance:
Time Warp Mannheim 2010
Saturday, March 27th, 2010
Maimarkthalle, Mannheim, Germany
Confirmed so far:
DJs:
Sven Väth
Richie Hawtin
Ricardo Villalobos
Loco Dice
Dubfire
Marco Carola
Magda
Turntablerocker
Chris Liebing
Monika Kruse
Karotte
Ellen Allien
The Disco Boys
Tobi Neumann
Dixon
Lexy
Dorian Paqic
Arian
Chris Tietjen
Livio & Roby
Robert Dietz
Live:
Laurent Garnier
Reboot
Martin Buttrich
Tickets:
€ 49 plus fees available on' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników and all major European ticketing networks.
Jetztmusikfestival
The gateway between film, literature, dance and further education.
March 20th – March 27th, 2010
Various locations in Mannheim, Germany'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Stereo Mondo Festival
Saturday, March 20th, 2010
Maimarkthalle, Mannheim, Germany'
You may obtain pictures in high resolution in the press section on our website.
You can request the login details from maike.elsasser@cosmopop.biz
Niedlugo w wersji PL.
ta biba to :
'
Gruby lineup.
Manyac :
ta biba to :
'
a czemu niby smiech ?? moze rozwiniesz swoja wypowiedz byłes widziałes ??
ja nie byłem wiec pytam
Kusi
jak bylo w poprzednich latach z biletami pod koniec stycznia bedzie mozna jeszcze je normalnie kupic ?? bo narazie nie mam funduszy a nie ukrywam ze chcialbym tam jechac
PIN_U :
jak bylo w poprzednich latach z biletami pod koniec stycznia bedzie mozna jeszcze je normalnie kupic ?? bo narazie nie mam funduszy a nie ukrywam ze chcialbym tam jechac
tak, raczej bezproblemowo bedziesz mogl kupic u nas bilety do polowy marca
Misiu :
liczylem na nowe twarze ,,, 4 raz jechac na to samo , trzeba sie bedzie grubo zastanowic !
nie zauważyłem, żeby "ci sami" grali co roku to samo... Dużo z "tych samych" potrafi co roku zaskakiwać i chyba o to chodzi
Wall_Deck :
Misiu :
liczylem na nowe twarze ,,, 4 raz jechac na to samo , trzeba sie bedzie grubo zastanowic !
nie zauważyłem, żeby "ci sami" grali co roku to samo... Dużo z "tych samych" potrafi co roku zaskakiwać i chyba o to chodzi
dokladnie o to wlasnie chodzi...
Wall_Deck :
Misiu :
a widzisz tam zdanie : " nie jade bo oni graja co roku to samo " ?
czytaj ze zrozumieniem Panie kolego
zaskakiwac potrafia , ale w tym roku zaskoczyli bardzo negatywnie - w moim mniemaniu
Misiu :
Wall_Deck :
Misiu :
zaskakiwac potrafia , ale w tym roku zaskoczyli bardzo negatywnie - w moim mniemaniu
"to samo" można różnorako rozumieć... Nie wiem co miałeś na myśli - Ty sam najlepiej wiesz. I nie nie ma się co irytować, to tylko moja subtelna dygresja była
Wall_Deck :
Misiu :
Wall_Deck :
zaskakiwac potrafia , ale w tym roku zaskoczyli bardzo negatywnie - w moim mniemaniu"to samo" można różnorako rozumieć... Nie wiem co miałeś na myśli - Ty sam najlepiej wiesz. I nie nie ma się co irytować, to tylko moja subtelna dygresja była
zle zrozumiales , to ze sie rzekomo zirytowalem , rowniez
Czy electrownia organizuje wyjazd na TW 20010???
nie ale może zrobią 20011
Manyac :
ta biba to :
'
pierdolisz