South West Four imprezka naprawde smacznie się zapowiada , mam wielką nadzieje się na niej pojawić
Bylam w 2005 , fajny event, ale duzo przypadkowych ludzi , ktorzy nie maja nic lepszego do roboty. Ale to konczy sie o 21.00 , a ja dopiero sie rozkrecam , wiec zawsze jest jakis After za ktory musisz znowu zaplacic. ale coz-to Anglia
o 21??
musi :
@ruteq wybierasz się na ten metro festival z udziałem min. coxa , pet tonga i mauro picotto ??
musi zapodaj jakis link do strony metro festival. Cox i Picotto juz mi sie podoba
no jest gdzies w tym temacie , mowa o south west:P
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tu jest o south west four, faktycznie to jest tylko do 21.00 - to ja piehhhdole, jade na creamfields
Antonio :
dobra poszukuje imprezy w LOndynie, LUton, oklolicy ktora odbedzie sie 20 maja w ten wlasnie dzien bede w anglii i bede wybierac sie na impreze z bratem ktory tam mieszka, i chodzi mi o impreze 20 maja bo wtedy on ma wolne,najlepiej zeby byla to impreza na hali cos typu:
Carl Cox&friends-15kwietnia, Brixton Academy,
wiec prosze o ppomoc pozdro
odswieze temat
Antonio :
Antonio :
dobra poszukuje imprezy w LOndynie, LUton, oklolicy ktora odbedzie sie 20 maja w ten wlasnie dzien bede w anglii i bede wybierac sie na impreze z bratem ktory tam mieszka, i chodzi mi o impreze 20 maja bo wtedy on ma wolne,najlepiej zeby byla to impreza na hali cos typu:
wiec prosze o ppomoc pozdroodswieze temat
hahahahahahahaha nie dajesz za wygrana
piotrpbxxx :
Antonio :
Antonio :
hehe nie daje
piotrpbxxx :
Antonio :
Antonio :
hehe bede odsiwezac tak do czwartku a w piatek jush bede w UK
Angelo w Londynie-how sweeeeet
piotrpbxxx :
Antonio :
Antonio :
ciÄ…g dalszy
winetu :
To ja dodam polski akcent
28.05.2006
BOULEVARD - LONDON
ANGELO MIKE
eeeetam,
ja wole 27 maja sie wybrac do Fabric na Clarke'a i Vialalobosa ktos sie przylacza do mnie i Finki??
po/dro.
vixen :
winetu :
To ja dodam polski akcent
28.05.2006
BOULEVARD - LONDON
ANGELO MIKEeeeetam,
ja wole 27 maja sie wybrac do Fabric na Clarke'a i Vialalobosaktos sie przylacza do mnie i Finki??
po/dro.
moze ja ???!! ale to zalezy chyba wybiore loveleeds 28 maja.
ps. vixen podaj nr. GG!!!!!!
ja prawie w ogole nie bywam na gg - nie mam netu w chacie w Londynie
pisz na maila
ravelama@o2.pl
W weekend mam wolna chate wiec zapraszam .w ramach weekendu przewidziany wypad do Leeds na LOVELEEDS' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
A oto line up
Tribal Gathering Arena
Junior Jack & Kid Creme / Felix Da Housecat / Deepgroove / Axwell / Krysko / Greg Vickers
Federation/Kissdafunk Arena
Robbie Rivera / Stonebridge / Tom Novy / The Hoxton Whores / The Trophy Twins / Rob Tissera / Tony Walker / Drew Scott / Stuart Robinson / Marc Leaf / Nik Denton / Filthy Rich
Goodgreef Arena
The Tidy Boys / Scott Project / Mark EG / Kutski / (Radio 1) / Alex Kidd / Ilogik / Organ Donors / Shan / Barry Connell / Ben Stevens / GRH B2B Sam Townsend
Retro Arena
Paul Taylor / Marshall Jefferson / Jon Pleased Wimmin / Jay Lee Lloyd / Simon Forestiero / Dylan Jeffers
The Gallery Arena
Judge Jules / Marco V / Tall Paul / Sander Van Doorn / Tomcraft / John Askew / Riley & Durrant / Gavyn Mytchel
Basics/Dirty Disco Arena
Tiefschwartz / MANDY / Jon Carter / Mr C / Ralph Lawson 20/20 Soundsystem / Dave Beer / Tristan Da Cunha / Buckley / Dat Elektronique / Matt Cooper
Miss Moneypenny's VIP Arena
Jim Shaft Ryan / DJ Marble / Ken Fan / Jeff Jefferson / Neil Navarra
Jay Dee Thomas / Live PAs from Moneypenny's Records include Terri ‘Perfectly Well' and The Love Machine ‘ I Get This Feeling'
ZAPRASZAM!!!!!!
Raz jeszcze line up Creamfields dla osob ktore wybieraja sie do Uk
Creamfields UK 2006 Announced!
The Prodigy headline Creamfields 2006
Line up so far:-
MAIN STAGE
The Prodigy
Goldfrapp
The Zutons
Gnarls Barkley
CREAM & GOODGREEF ARENA
Paul Van Dyk
Paul Oakenfold
Ferry Corsten
Armin Van Buuren
Eddie Halliwell
Marco V
Adam Sheridan
Gareth Wyn
Special Guest: Tiesto
SUBLIMINAL SESSIONS ARENA
Erick Morillo
Special Guest: David Guetta
Harry Choo Choo Romero
Steve Angello
Sebastian Ingrosso
Jose Nunez
Axwell
Jorge Jaramillo
CHIBUKU ARENA
2 Many DJ's
Green Velvet
Tiga
Plump DJs
Annie Mac
Switch
Touche
More to be announced
CIRCUS & CREAM AUDIO DELUXE ARENA
Roger Sanchez
Timo Maas
Mylo DJ Set
Layo & Bushwacka
Yousef
Hernan Cattaneo
Lewis Boardman
Live: X-Press2
THE SCRATCH PERVERTS PRESENTS: BEATDOWN
DJ Shadow
Andy C
Planet Pendulum & MC Verse
DJ Marky & Dynamite MC
DJ Hype & MC GQ
Friction
Future Bound
Live: Foreign Beggars
TIDY ARENA
BK LIve
Tidy boys
marg EG
Andy Farley
Rob Tissera
Lisa Pin Up
Lee Haslam
Paul Glazby
Amber D
Kutski
Paul maddox
JP & Jukesy
STRONGBOW CIDERHOUSE ARENA
Coldcut Live
Erol Alkan
M.A.N.D.Y
Justice
Digitalism
2020 Soundsystem
Kris Bones
Simian Mobile Disco
Spektrum
More to be announced
HOSPITALITY ARENA
Hacienda & Cream Classics presents...
Peter Hook (New Order DJ Set)
Graeme Park
Arthur Baker
Jon Da Silva
Dave Haslam
K-Klass
Andy Mac
liune-up jest imponujacy jakby nie bylo
a ja sie dzis bawie w nieco bardziej kameralnym gronie - aczkolwiek doborowym: w Galerii Turnmills - Finka, ja, Armin van Buuren, Mike Koglin, Ronski Speed oraz Tomcraft - tego ostatniego wymieniam tylko dlatego ze naprawde chce go dzis posluchac, po tych 3 poprzednich, bo ostatni jego secior z Contact FM serio przypadll mi do gustu.
Vixen wybierasz sie na Cream?
wLASNIE piotresce dal mi cynka ze w przyszly piatek gra mauro picotto w The Turnmills!!!!!
A oto caly line up:Mauro Picotto / Misstress Barbara / Phil Kieran / Adam White / Stuart Price / t2: Hosted by Play / Kurtis Mantronik / Deepgroove / Gavin Herlihy / t3: ClubClass presents Futurism / Dave Robertson (Live) / Jon Gurd / Mark Fanciulli / Nick Liousias / Duncan K (Deep South) / Live visuals by The Rebel Beat Faction
Ja jade. Kto jeszcze sie pisze?????
ja juz bylam w turnmills na picotto, wiec w sumie nie wiem jeszcze...
a na cream - 100 % jade