Czego zajebać ? Gdzie napisałem że to moje. Kurwa na tym forum to i tak większość aby kopiuje z zagranicznych for i jakoś nikt nic nie mówi
Lepiej odpowiedz mi na pytanie które zadałem na innym forum skoro taki mądry jesteś A jak masz czas to mógłbyś powrzucać jego wałki bo w historii widziałem że swego czasu dużo wrzucałeś
ale już nie latają
LukiTuki :
Lepiej odpowiedz mi na pytanie które zadałem na innym forum skoro taki mądry jesteś
on na koncertach zazwyczaj improwizuje wiec prozno Ci czegokolwiek szukac - jeden z utworow byl rozdawany na singlu - napisany specjalnie z okazji 17 IX - material byl kamerowany wiec moze bedzie wydany lub puszczony w tv
cykoelektryko :
LukiTuki :
Lepiej odpowiedz mi na pytanie które zadałem na innym forum skoro taki mądry jesteś
on na koncertach zazwyczaj improwizuje wiec prozno Ci czegokolwiek szukac - jeden z utworow byl rozdawany na singlu - napisany specjalnie z okazji 17 IX - material byl kamerowany wiec moze bedzie wydany lub puszczony w tv
wiem, mam. A Ty coś wrzucisz ze swojej kolekcji jak będziesz miał chwilę czasu ?
Byłeś sam czy ktoś jeszcze z gsz się znalazł ?
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
uważam, że przesadą jest nazywanie jej nasza rodaczką z raci tylko ze pochodzi z pl i jest sławną dj, raz grala w sq i tyle ma z pl wspólnego
askman :
uważam, że przesadą jest nazywanie jej nasza rodaczką z raci tylko ze pochodzi z pl i jest sławną dj, raz grala w sq i tyle ma z pl wspólnego
ma również nazwisko Chojnacka więc to może też być coś wspólnego.
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itp
Może dużo wspólnego nie ma, ale jak byłem w Watergate to właśnie nie Polacy ale Hiszpanie zapierdalali przed konsoletą jak grała Magda z POLSkĄ FLAGĄ
Paladyn :
askman :
uważam, że przesadą jest nazywanie jej nasza rodaczką z raci tylko ze pochodzi z pl i jest sławną dj, raz grala w sq i tyle ma z pl wspólnegoma również nazwisko Chojnacka więc to może też być coś wspólnego.
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itp
Może dużo wspólnego nie ma, ale jak byłem w Watergate to właśnie nie Polacy ale Hiszpanie zapierdalali przed konsoletą jak grała Magda z POLSkĄ FLAGĄ
nie mowi po polsku - sprawdzalem osobiscie moze pare slow potrafi
alexx :
Paladyn :
askman :
uważam, że przesadą jest nazywanie jej nasza rodaczką z raci tylko ze pochodzi z pl i jest sławną dj, raz grala w sq i tyle ma z pl wspólnegoma również nazwisko Chojnacka więc to może też być coś wspólnego.
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itp
Może dużo wspólnego nie ma, ale jak byłem w Watergate to właśnie nie Polacy ale Hiszpanie zapierdalali przed konsoletą jak grała Magda z POLSkĄ FLAGĄnie mowi po polsku - sprawdzalem osobiscie moze pare slow potrafi
Cos mi sie nie chce wieżyc ze nie potrafi mowic po polsku, biorac pod uwage to ze przez pierwsze kilkanascie lat mieszkala z rodzicami polakami. Nie ma takiej możliwości zeby zapomniala jezyka w gebie. Znam polakow starej daty którzy mieszkają w Anglii 40 lat lub dłużej. Maja angielskie rodziny. Nie maja stycznosci z polakami a jednak dalej mowia po polsku. Fakt faktem kaleczą język .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdzies na jakis forum wyczytalem ze Xone 5D bedzie obslugiwal USB trzeciej genracji. Bedzie mial tez znana z Xone 92 4 poziomowa regulacje dzwieku. Brzmi zajebiscie i oby to nie byly tylko potki
Nie wiem kto to pisał (chyba RAV) ale podobno Magda niezle smiga w naszej mowie.
Paladyn :
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itp
więc jest pochodzenia polskiego, a nie jest polką. bo do twojej teorii to można zaliczyć 10mln polaków w stanach
askman :
Paladyn :
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itpwięc jest pochodzenia polskiego, a nie jest polką. bo do twojej teorii to można zaliczyć 10mln polaków w stanach
zapytajcie jej sami, jeśli obiektywnie i we własnej świadomości uznaje się za polkę to nią jest bo korzenie kulturowe ma w 100% polskie.
alexx :
Paladyn :
askman :
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itp
Może dużo wspólnego nie ma, ale jak byłem w Watergate to właśnie nie Polacy ale Hiszpanie zapierdalali przed konsoletą jak grała Magda z POLSkĄ FLAGĄnie mowi po polsku - sprawdzalem osobiscie moze pare slow potrafi
Pewnie, że mówi po polsku! Tylko z pewną trudnością. A że Polacy zaczepiają ją najczęściej na imprezach gdy jest nawalona w trzy dupy to nieraz ciężko się dogadać wtedy używa angielskiego
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Tutaj dzięki uprzejmości jednego z userów wklejam wywiad gdzie osobiście potwierdza ze czuje się Polką
end of topic
otm :
askman :
Paladyn :
urodziła się w Żywcu
mówi po Polsku
itd itpwięc jest pochodzenia polskiego, a nie jest polką. bo do twojej teorii to można zaliczyć 10mln polaków w stanach
zapytajcie jej sami, jeśli obiektywnie i we własnej świadomości uznaje się za polkę to nią jest bo korzenie kulturowe ma w 100% polskie.
z artykułu na technoparty tego powyżej
"
TechnoParty: Czy czujesz się w pełni Polką?
Magda: Tak, zawsze czułam się Polką. Moje korzenie są w Polsce i jestem z tego dumna! Jednakże odkąd zaczęłam większość swojego życia spędzać w innych krajach, to czuję się też jak obcokrajowiec..
"
i sprawa rozwiÄ…zana
Nowa płyta Faithless już niedługo o/
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
heartthrob wpadnie do polski w listopadzie
askman :
Nasza rodaczka - niekwestionowana gwiazda w szerokim świecie minimalu, dostąpiła zaszczytu skomponowania legendarnej kompilacji Fabric. O rezultaty możemy być spokojni, ufni geniuszowi Magdy którego przebłysk zaprezentowała na autorskiej kompilacji "She's a Dancing Machine".
A oto tracklista:
01. Goblin – Al Margini Della Follia / Bostro Pesopeo – Falls (Hercules & Love Affair Remix) / Marc Houle – Voices
02. Circlesquare - Non-Revival Alarm / Gaiser – mfnstmp
03. Magda - At The Gate / Artem Folevski - Empörung (Original Mix) / Groupshow – It’s Not Just Country Birds That Are Attracted (To The Blue Glass Bird Bath)
04. Cristian Vogel - Mungo / Magda - Draculan Love Attack
05. Goblin - Buio Omega (Alternate) / Magda - Moroder's Revenge
06. Catorze – Luscofusco / Marc Houle - Deep Sea / Heartthrob - Miss Pig
07. Robert Babicz – Chordy / Madato - The Night's Rumors
08. Click Box - Bad Fish (Magda Edit) / Boosty – Telescope
09. Artem Folevski - Guido / Isomer Transition - San Pellegrino
10. Hobo - 23:59 / Luciano – Saulitude
11. Marc Houle – Profounding / Yello – Heavy Whispers
12. Heartthrob – 101 Loop / Farben – Aufschlag/Abschlag
13. Hobo - Mobius Trip / Rafael Droors – Blue
14. Bruno Pronsato - We Were... / Arsenal – The Coming (Idjut Boys Version 2)
15. Jimmy Edgar - Beat Squared / Jan Jelinek - Tierbeobachtungen (Live Played By Anne Westphalen & Peter Ley)
nowamuzyka.pl
alexx :
gaiser też pokaż jakieś info a nie pierdol
Colmi :
alexx :
strzelam że W-wa
jakieś szczegóły?
k_mill :
Colmi :
alexx :
strzelam że W-wa
jakieś szczegóły?
na maydayuuuuu ??
ps. oczywiście żartuje:) pewnie m25 tak?
k_mill :
Colmi :
alexx :
strzelam że W-wa
jakieś szczegóły?
20.11 w oiomie w Å‚odzi, poza tym mam nadzieje ze w sq.
a gaiser gdzie, bo o tym nic nie wiem?
alexx :
k_mill :
Colmi :
gaiser też pokaż jakieś info a nie pierdolstrzelam że W-wa
jakieś szczegóły?20.11 w oiomie w łodzi, poza tym mam nadzieje ze w sq.
ja też, wyjebałem z tym żeby podnieść napięcie
alexx :
wkoncu sie doczekał...bardzo chcial u nas zagrac
alexx :
k_mill :
Colmi :
gaiser też pokaż jakieś info a nie pierdolstrzelam że W-wa
jakieś szczegóły?20.11 w oiomie w łodzi, poza tym mam nadzieje ze w sq.
fatalna data
a tam dobra jest, trzeba zarezerwować w kalendarzu
pewny jest ten heartthrob? można jakieś oficjalne info??