piotresce :
TIDY ARENA
BK LIve
Tidy boys
marg EG
Andy Farley
Rob Tissera
Lisa Pin Up
Lee Haslam
Paul Glazby
Amber D
Kutski
Paul maddox
JP & Jukesy
...
HEAVEN!!
Amber D gralo na naszym campusie... ale nie bylam na tej imprezie bo nie przepadam za tego typu mjuzik <cfaniak> W ogole to dosc czesto zjezdzaja sie do nas rozne gwiazdy... jakby ktos chcial wpasc (Colchester, Essex) to zapraszamy, nocleg zapewniony a bilet na impreze ok 5 funtow tak ze dosc tanio dokladne daty podam jak dostane kalendarz na "summer term" czyli za jakies 5 dni
a co do cream uk to chetnie!!!!!!!!!!!
czy moze ktoś z osób siedzących w Londynie polecic jakiś klub i zarazem podać jego www , w którym można często usłyszeć takich djs jak l;iberatorowie , jef amadeus , cyber stefe ,zedebee,rachel aka rakit , dave the drumer i innych wykonawców grających acid ,schranz i hard techno?? ogółem czy może ktoś polecić klub w którym np . co sobote są imprezy z tymi gatunkami muzycznymi??
ja juz podalem- Electrowerkz '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tyle ze na stronie nic nie pisze
Wpisz w google nazwe klubu czasem cos wyskakuje ale niie pokazuje wszystkich imprez- najlepiej sie przejsc pod klub.
South West Four,Londyn 26.8.2006
Kuszaca perspektywa dla Londyńczyków'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a co z festiwalem HOMELANDS, nie ma w tym roku????
'
xavery :
a co z festiwalem HOMELANDS, nie ma w tym roku????
'
probowalem wpisac adres' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ale automatycznie przenosilo mnie na ta strone' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Z tego wynika ze nadszedl czas aby pozegnac festival Homelands.Domslam dlaczego to nastapilo.Po 1 festival ten byl organizowany przez agencje artystyczna "Global Gathering". W zeszlym roku agencja ta zorganizowala festival hififestival, ktory przypadl do gustu angolom.W tym roku hififestival bedzie organizowany az w czterech miejscach???? mysle ze trzeba sie porzegnac z festiwalem
homelands na rzecz az 4 eventow pod nazwa hififestival .
ps. sorki za bledy ale testuje nowy keyboard:D
Agii odezwij sie na gg;))
dobra poszukuje imprezy w LOndynie, LUton, oklolicy ktora odbedzie sie 20 maja w ten wlasnie dzien bede w anglii i bede wybierac sie na impreze z bratem ktory tam mieszka, i chodzi mi o impreze 20 maja bo wtedy on ma wolne,najlepiej zeby byla to impreza na hali cos typu:
Carl Cox&friends-15kwietnia, Brixton Academy,
wiec prosze o ppomoc pozdro
hm a czy wie ktoś czy jest jakaś otwarta imrpeza w parku czy coś takiego i w jakim terminie gdzie króluje acid hartechno itp.
jak ktoś będzie wogle miał info o imprezach w lipcu i sierpniu na których będa głównie djie grający acid ,schranz i hardtechno to prosze niech wrzuca tu info
Antonio :
dobra poszukuje imprezy w LOndynie, LUton, oklolicy ktora odbedzie sie 20 maja w ten wlasnie dzien bede w anglii i bede wybierac sie na impreze z bratem ktory tam mieszka, i chodzi mi o impreze 20 maja bo wtedy on ma wolne,najlepiej zeby byla to impreza na hali cos typu:
wiec prosze o ppomoc pozdro
nikt nie pomoze
Antonio :
Antonio :
wiec prosze o ppomoc pozdronikt nie pomoze
ponawiam prosbe
W moich okolicach i w okolicach w których bywam nic nie pisze (chodzi o plakaty- a tego zawsze sporo), jest tylko o carlu i jego kumplach...
W weekend mozliwe ze bede w centrum moze na cos wpadne... pochodze troche po sklepach z vinylami a tam pelno ulotek. To ze ja nic nie wiem to nie znaczy ze nie ma .
Pzdr
ruteq :
W moich okolicach i w okolicach w których bywam nic nie pisze (chodzi o plakaty- a tego zawsze sporo), jest tylko o carlu i jego kumplach...
W weekend mozliwe ze bede w centrum moze na cos wpadne... pochodze troche po sklepach z vinylami a tam pelno ulotek. To ze ja nic nie wiem to nie znaczy ze nie ma .
Pzdr
wielkie dzieki bo widzisz ja jade do brata i kumpla do UK ale oni raczej bardziej sa zainteresowani jaraniem nish imprezami,i powiedzieli ze jak chce pojsc to mam sam znalesc i mnie zabiora tam wiec jakby co to czekam na info, jeszcze raz wielkie dzieki pozdro 5836709 moje gg odezwij sie ,tak sie szybciej dogadamy
@ruteq wybierasz się na ten metro festival z udziałem min. coxa , pet tonga i mauro picotto ??
Nie pamietam daty... ale i tak nieeeeeee, zdecydowanie za lekko...
Nawet jesli muza by mi pasowala to chyba bede juz w polsce...
W zeszlym roku mialem plan sie wybrac, ale wyladowalem na jakiejs imprezie drumowej wiec wybawilem sie tak jak lubie .
Sat 20th May 06
10:00pm - 7:00am
THE FABRIC
Room One:
WIGGLE CD LAUNCH:
Terry Francis
Nathan Coles
Eddie Richards
The Freaks (Live)
Room Two:
Craig Richards
Andrew Weatherall
Anthony Rother (Live)
Room Three:
Trevor Jackson
Barlz & Syntho (Decks & Fx)
James Priestley
Earl Gateshead
tickets: £15
TURNMILLS
T1: HARD BEATS
Andy Farley
Jim Masters – Intec Records/String Theory
The *Ting* b2b Danny Gilligan
D.A.V.E the Drummer
Pete Wardman - TRADE
Chris Cowie – X-Cabs / Intec
K.A.R.L.
T2: ELECTRO-BREAKS
The Visitor (Jon Pleased Wimmin)
Queen Maxine - DTPM
Pagano - BLUE
Alex Parsons
Steelo
Jacob Moss
Dani D b2b Stefan
T3: FUNKY HOUSE
Hosted by KINKY U
Funk Junkies
Digital Funk
Egoiste
Lisa London b2b Goliath Jones
Simon Williams
James Mozolweski
Reds
Venue: Turnmills, 63b Clerkenwell Rd, EC1, London.
Date: Saturday 20th May 2006
Time: 10pm to 6am
The End
SATURDAY 20.05.06
BUGGED OUT!
Entrance: 22:30 - 07:00 | £16 on the door | £12 NUS | £15 Advanced tickets | Fully licensed bar until close
Main Room: Ellen Allien, Lindstrom & Prins Thomas (live)
Lounge: Erol Alkan, Prins Thomas
AKA: Love Minus Zero presents King Roc 'The Tip' launch party with Tom Neville
agiii :
TURNMILLS
T1: HARD BEATS
Andy Farley
Jim Masters – Intec Records/String Theory
The *Ting* b2b Danny Gilligan
D.A.V.E the Drummer
Pete Wardman - TRADE
Chris Cowie – X-Cabs / Intec
K.A.R.L.
T2: ELECTRO-BREAKS
The Visitor (Jon Pleased Wimmin)
Queen Maxine - DTPM
Pagano - BLUE
Alex Parsons
Steelo
Jacob Moss
Dani D b2b Stefan
T3: FUNKY HOUSE
Hosted by KINKY U
Funk Junkies
Digital Funk
Egoiste
Lisa London b2b Goliath Jones
Simon Williams
James Mozolweski
Reds
Venue: Turnmills, 63b Clerkenwell Rd, EC1, London.
Date: Saturday 20th May 2006
Time: 10pm to 6am
kozacka biba @Antonio idz na niÄ…
tnx za posty
co mnie wkurza na maxa to to ze Creamfields i South West Four sa w tym samym czasie - kurwa jasna co wybrac??
tak to jest jak sie siedzi w UK;/W Polsce raz na rok impreza...