pawloooo :
Ostatnie pytanie, robie przelew na moje konto paypal na stronie ipkobp na pay pal są wszystkie potrzebne dane moga być to zł?? czy lepiej usd lub euro bo bede kupował na zagranicznych stronach mp3. Czy może przelać złotówki i przy zakupie mp3 samo mi przeliczy?
jak znam życie to z ipko Ty możesz przelać tylko PLN Tak więc PayPal sam sobie przeliczy
winetu :
ram0l :
winetu :
Bo on pirackiego google nie używa tak jak TY ..a jak ma kupić przez net oryginał z licencją jak nie może zrobić przelewu online...shit....wszystko przez Kaczyńskich i jebane prawo
Nie zwiniaj wsyzstkiego na Kaczynskich tylko powiedz jak zrobic lewy skrot do google.
musiałbyś mieć myszkę podpiętą do kompa
ok, po wszystkim zrobiłem przelew na swoje konto paypal i z niego będę mógł kupować muzykę , dzieki wszystkim za pomoc
A mi się wydaje, że to i tak nie koniec ..
no nie koniec nie bo temat jest całkiem ciekawy ,
na jakich serwisach kupujecie muzykę ??
ja na rapidshare.com
ram0l :
ja na rapidshare.com
widać właśnie po wypowiedziach , że ci głupio trochę
pawloooo :
ram0l :
ja na rapidshare.com
widać właśnie po wypowiedziach , że ci głupio trochę
głupio ? z jakiego powodu ?
Djemba :
ram0l :
pawloooo :
widać właśnie po wypowiedziach , że ci głupio trochęgłupio ? z jakiego powodu ?
bo jestes sory
chciałem być lemurem
ram0l :
Djemba :
ram0l :
głupio ? z jakiego powodu ?
bo jestes sory
chciałem być lemurem
lepiej lemonem
PS2
@ Djemba
nie musi brac sobie kredytkowki w mbanku juz to pisalem
Wystarczy zwykla debetowka jeden tel do mbanku i ma to zajebiscie zrobione , karte podpina do paypal i rzadzi i nie placi prowizji
A kredytkowki sa w chuj drogie , duzy procent
skusnierczyk :
ram0l :
Djemba :
bo jestes sorychciałem być lemurem
lepiej lemonem
co Ci odpierdala z tym lemonem ?
ram0l :
skusnierczyk :
ram0l :
chciałem być lemuremlepiej lemonem
co Ci odpierdala z tym lemonem ?
nie zasmiecaj tak powaznego tematu !
skusnierczyk :
ram0l :
skusnierczyk :
lepiej lemonemco Ci odpierdala z tym lemonem ?
nie zasmiecaj tak powaznego tematu !
kurwa miałem to samo Tobie pisać
ram0l :
skusnierczyk :
ram0l :
co Ci odpierdala z tym lemonem ?nie zasmiecaj tak powaznego tematu !
kurwa miałem to samo Tobie pisać
Stary ale ja posty edytuje
napisalem sobie tylko taka podkladke a pozniej jakis madry tekst , zdanie
DOrba koniec
Witam.
Zakupiłem już kilka utworów i mam pytanie dotyczące dowodu ,że mp3 które posiadam zostały zakupione .
Beatport
Tutaj nie ma chyba problemu ponieważ dostałem na maila Order Receipt gdzie mam podane informacje o utworze który zakupiłem i cały rachunek .
Oprucz tego dostałem maila z paypal Potwierdzenie Twojej płatności na rzecz firmy Beatport jednak nie ma tam informacji o utworze są tylko dane dotyczące wpłaty ile przelałem itp.
junodownload
i tutaj wlaśnie jest problem nie mam żadnego potwierdzenia z juno ,ze zakupiłem utwór i jaki zakupiłem .Mam tylko maila z paypal Potwierdzenie Twojej płatności na rzecz firmy Juno Records i tam mam rachunek ile zapłaciłem itp ale nie ma informacji za jaki utwór zapłaciłem nie ma jego danych.
Chciałem sie dowiedziec czy takie Potwierdzenie Twojej płatności na rzecz firmy Juno Records wystaczy jako dowód zakupu mp3 mimo ,że nie ma w tym potwierdzeniu informacji co to za utwór jest tylko rachunek.
Wydaje mi się ,że jeżeli do każdego utwóru posiadam takie potwierdzenie to wystarczy ponieważ na każdym jest Numer identyfikacyjny transakcji i przypuśćmy ,ze mam 5 utwórów z juno i mam 5 Potwierdzeń płatności z paypal każde inne to wystarczy..??
nie mam nic
nic poprostu nie bede kupował na juno
ThieV :
pawloooo :
no nie koniec nie bo temat jest całkiem ciekawy ,
na jakich serwisach kupujecie muzykę ??tylko beatport
jw o/ juno smierdzi
poza tym dolary sa tansze od funtow chyba :F a nie widzialem zeby na juno dalo sie kupowac za dolary