link:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez _PeKiN__ (2009-07-26 08:53:01)
oooo *click*
1.
16. Jestem DJem/producentem. Czy mogę wrzucić swoją twórczość na forum?
Jeśli jesteś w grupie:
-GSz VIP - możesz założyć temat z setem lub produkcją raz w miesiącu: [SET] pseudonim artystyczny - nazwa seta lub [PRODUKCJA] pseudonim artystyczny - nazwa produkcji
2.
popros lepiej kogos o wrzute kto ma konto premium na RS
wrzuca sie juz
_PeKiN__ :
skusnierczyk :
wrzuca sie juz
thx
nie ma sprawy o/
PS2
Ten set ostatni byl mistrzunio , ten jest wporzo ale jakos nie kreca mnie te progressy , brak tego pierdolniecia jak w tamtym
No i mama nic nie mowi , nie idzie ja powkurwiac tym setem
_PeKiN__ :
w progach o cos innego w sumie chodzi ... bardziej o refleksje niz o bum bum bum
wiem wiem
ale zle mi sie one kojarza
Przelsuchalem , klimat i wszystko jest super , ale nie kreci to tak jak techno
W w techno 130 - 135 tez nie ma bum bum , tak strasznie wiecej wkretki a inaczej sie to slucha , chociaz w tym secie niektore momenty rowniez ostro wkrecaja
Kwestia gustu , fajnie ze sie nie ograniczasz do jednego stylu
Dobrze jest pograc roznorodnie ; )
EDIT
Link do seta
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
teraz napewno nie padine
Wrzuc pekinka do 1 postu
Ostatnio edytowany przez skusnierczyk (2009-07-26 02:07:50)
moje zdanie już znasz...
JA SLUCHALEM TEGO SETA WCZESNIEJ.. JEST SPOKO.. ALE WOLE OSOBISCIE JEDNAK TECHENKO OD CIEBIE
dobra Skrzacie, odpalam
Trochę się z tym setem spóźniłeś (o kilka lat), bo obecne produkcje z "progami" niewiele mają wspólnego. Kto słuchał progressive kilka lat temu będzie miał odnesienie. Osobiście zrezygnowalem ze słuchania po 25 minutach...
wolf22 :
Trochę się z tym setem spóźniłeś (o kilka lat), bo obecne produkcje z "progami" niewiele mają wspólnego. Kto słuchał progressive kilka lat temu będzie miał odnesienie. Osobiście zrezygnowalem ze słuchania po 25 minutach...
w każdym bagnie znajdą się perełki, tylko trzeba mieć cierpliowść ich poszukać
set trochę zbyt trance'owy jak dla mnie, ale w 13. i później w 39. minucie nie sposób się nie uśmiechnąć zresztą, co ja Skrzatowi o uśmiechaniu się w trakcie progressów bd mówić