LONDON ELEKTRICITY w Polsce
*21.08.2009 (piątek) - Poznań, tba
*22.08.2009 (sobota) - Sopot, Sfinks
WiÄ™cej na:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
SKREAM i BENGA wystÄ…piÄ… w Sopocie!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Michael Jackson nie żyje
'
zar :
Michael Jackson nie żyje
'
Ubolewam nad jego śmiercią
smirnow :
zar :
Michael Jackson nie żyje
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówUbolewam nad jego Å›mierciÄ…
niezly byl z niego pierdolec...
ale nie zmienia to faktu ze znal sie na rzeczy
Antonio :
http://www.ftb.pl/news/68104_0_1/michael-jackson-wspomnienie-fana.htm#2
tyle razy sie tu krzywiles na ftb a dzis (gdy wszystkie media o tym pisza i mowia) dotarłes wlasnie tam - zenua
a co do całej sprawy to szkoda czlowieka i artysty - nie bylem jego wielkim fanem ale jego klipy powalaly swego czasu... nie wspominajac juz o charakterystycznych ruchach, ktore nasladowcow maja na calym swiecie
Ostatnio edytowany przez BASS (2009-06-26 13:25:45)
BASS :
tyle razy sie tu krzywiles na ftb a dzis (gdy wszystkie media o tym pisza i mowia) dotarłes wlasnie tam lol - zenua
no to tak
a- autor artykulu jest moim kolegÄ…
b- link z opisu na gg
takze mimo ze mam kolegow na ftb i oni dobrze wiedzą ze mowie non stop na ftb ze to gowno ( i caly czas dziwią sie dlaczego na naszym forum istnieje wręcz kampania przeciwko ftby) to postanowilem wkleic ten artykul !
a Ty gówno o mnie wiesz także "pierdol się"
ma kolegów na ftb - na stos z nim !
Antonio :
BASS :
tyle razy sie tu krzywiles na ftb a dzis (gdy wszystkie media o tym pisza i mowia) dotarłes wlasnie tam lol - zenua
no to tak
b- link z opisu na gg
takze mimo ze mam kolegow na ftb i oni dobrze wiedzą ze mowie non stop na ftb ze to gowno ( i caly czas dziwią sie dlaczego na naszym forum istnieje wręcz kampania przeciwko ftby) to postanowilem wkleic ten artykul !
a Ty gówno o mnie wiesz także "pierdol się"
a co mnie to wszystko
nie skomentowałem twojego czlowieczenstwa tylko ta konkretna zagrywke na forum - nie dosc ze pozer to na dodatek niezbyt bystry. pozdro
BASS :
Antonio :
BASS :
no to tak
b- link z opisu na gg
a Ty gówno o mnie wiesz także "pierdol się"a co mnie to wszystko
nie skomentowałem twojego czlowieczenstwa tylko ta konkretna zagrywke na forum - nie dosc ze pozer to na dodatek niezbyt bystry. pozdro
tak tak czereśnie !
na głupie posty jeszcze głupsze , tyle w temacie
Panowie, muzyczna żałoba a Wy się ciśniecie...
no i nici z disneylandu
Byc23k :
marcin_r4 :
Panowie, muzyczna żałoba a Wy się ciśniecie...
nosisz czarnÄ… opaskÄ™?
jasne! Rambo rox!
Gil Troy, profesor historii najnowszej na Uniwersytecie McGill, podkreślił w artykule poświęconym śmierci Jacksona jego rolę historyczną:
Długo po tym gdy tragiczny koniec życia Jacksona zostanie zapomniany, jego ważna rola w zasypywaniu przepaści między białymi i czarnymi Amerykanami pozostanie w pamięci (...). Jeśli Reagan używał swojego statusu celebryty, by zamazywać linie podziału między przywództwem a scenicznym show; jeśli Bill Cosby używał go, by sugerować, że dumni czarni mogą żyć "po białemu"; to Michael Jackson jako celebryta kompletnie rozmazał granice między byciem czarnym i białym, gejem i heteroseksualistą.
Będzie nowy album Battles!
'
SCYTHE SQUADRON 005 - Rhythm Technologies / Jamie Taylor / Rene Reiter - You Must Comply
Właśnie ukazała się kolejna, piąta już płyta Polskiego labela Scythe Squadron. Na płycie znajdą się 3 tracki w klimacie Acid Hard Techno.
A - Rhythm Technologies - You Must Comply - Szlagierowy i tytułowy utwór na piątej płycie Scythe Squadron to produkt irlandzkiego producenta z Dublina - Rhythm Technologies.
Utwór ten jest bardzo dynamiczny z agresywna linia 303 oraz charakterystycznym vocalem bojowego robota z filmu "Robocop" ED-209. Zwolennicy starej szkoły acid techno na pewno znajdą tu coś dla siebie!
odsÅ‚uch:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
B1 - Jamie Taylor - Bad Sector - to pierwszy track na drugiej stronie, zrobiony przez znanego z poprzedniej płyty, młodego i utalentowanego producenta z UK Jamie Taylora. Utwór bardzo
charakterystyczny dla wcześniejszych produkcji Jamiego, ciężka perkusja, mocna stopa oraz 303, która niczym wisienka na torcie nadaje niepowtarzalnego smaku całemu utworowi. Bardzo mocny track dla zwolenników ciężkiego brzmienia!
B2 - Rene Reiter - Starhunter - Rene Reiter to młody, chodź już znany w swoim kraju DJ i producent. Promotor sceny Acid Techno i UK Techno w Austrii. Jego track to debiut w roli producenta szkoły Acid
Techno i jak usłyszycie debiut bardzo udany! Utwór również bardzo masywny, klimatyczny z ciągnącą sie przez cały track piękną linia TB303. Prawdziwa perła!
zar :
Michael Jackson nie żyje
'
za niedługo pojawią sie hasła typu: "Jackson wciąż żyje!"...tak jak w przypadku Elvisa:D