kurwa po tylu pozytywach to i ja zassam
Muszę przyznać, że rzeczywiście zacny ten secior, dobra robota! Jest w nim tyle mocy, że można od niego baterie ładować Jakby to powiedzieli Czesi: "To je POWER!"
Teraz nie pozostaje nic innego jak z niecierpliwością czekać na nowego lepienia z tych 30 świeżych placków...
SIASIA :
fota na priv. tak sie jeszcze chyba nikt nie postaral szacun
raz jeszcze dzienx za te wszystkie komenty.
hm...o moje foto chodzi? Jak mam to rozumieć,że nikt się tak jeszcze nie postarał?
Ty się postarałeś co do seta:) czekam również z niecierpliwością na kolejną zlepkę świeżych produktów
z faku :
3. "poka fote"
Jeśli jesteś dziewczyną, to spodziewaj się tego pytania. To swego rodzaju tradycja naszego forum (nie traktuj jej jednak jako obowiązek).
Ponieważ jednak niektórzy użytkownicy nie potrafią się kulturalnie zachowywać, proszę Raportować niekulturalne odzywki, a winni zostaną ukarani.
MartyŚ :
SIASIA :
fota na priv. tak sie jeszcze chyba nikt nie postaral szacun
raz jeszcze dzienx za te wszystkie komenty.hm...o moje foto chodzi? Jak mam to rozumieć,że nikt się tak jeszcze nie postarał?
Ty się postarałeś co do seta:) czekam również z niecierpliwością na kolejną zlepkę świeżych produktów
yessir nie postaral sie az tak bardzo,zeby wysylac fote na priva
jesus krystus jak mnie ten set przewiózł!
sciany gumowe, pokoj bez okien, drzwi bez klamek
brawo \o
baron_hess :
brawo \o
czyli trafiłam
Susanna :
baron_hess :
brawo \oczyli trafiłam
czas na jego podeslanie wyjatkowo trafiony.
el_ectro :
Secik fajnie napiera, na pewno bedzie przyjemnie prowadzic przy tym samochod .
Gruss dla autora.
haha jeśli masz tendencje do nadmiernego wczuwania się to nie polecam - ludzie się dziwnie gapią
cdz :
el_ectro :
Secik fajnie napiera, na pewno bedzie przyjemnie prowadzic przy tym samochod .
Gruss dla autora.haha jeśli masz tendencje do nadmiernego wczuwania się to nie polecam - ludzie się dziwnie gapią
zazwyczaj wyrazaja w ten sposob swoja ciekawosc ... ja wowczas mam zwyczaj nieco podkrecic volumen, ladnie sie przy tym usmiechajac ... i coz ..... dalej sie dziwnie gapia ... bywa
Sluchalem tego najarany.
Ja pierdole.
Podobnie grali na sylwestra w mekkce
seta sciagnelem i za chwilke przeslucham ale po opinniach spodziewam sie czegos dobrego aczkolwiek u siasi nigdy nie mozna bylo narzekac na dobre sety.
Po przesluchaniu musze stwierdzic ze secisz jest w cipeczke !! systematycznie podnosi cisnienie i nabiera tempa
SIASIA :
juz ponad miesiac minal ale widze,ze zainteresowanie setem wciaz jest bardzo milo niebawem pojawi sie cos mroczniejszego,mocniejszego...
czekamy z niecierpliwoscia
Nooo skoro mocniej i mroczniej, to bedzie konkret.
btw.
Powie mi ktos co to za walek leci w 48 minucie? Znam go ale za chooja nie moge sobie przypomniec co to jest