Żaba :
Byc23k :
Żaba :
co wy pierdolicie
csg to przeciez dawne kazamaty, wiec się cieszcie, że macie tam w roku kilka fajnych imprez bo rownie dobrze w tym miejscu mogloby ich nie byc wcalezawsze by mógł westbam wpaść jak w 2004 mam nawet filmik z tego hahaha super BALECIK
w sumie nie bylem na tej imprezie, ale bardzo dlugo zalowalem ze nie bylem na westbamie w 2004 roku jak gral w kazamatach
ja byłem, tylko, że byłem trochę bardzo gówniarz więc nie za bardzo kminiłem ocb
bardzo manieczkowy klimat panował można powiedzieć, ale gdzie w tamtych czasach nie panował
Żaba :
co wy pierdolicie
csg to przeciez dawne kazamaty wiec się cieszcie, że macie tam w roku kilka fajnych imprez bo rownie dobrze w tym miejscu mogloby ich nie byc wcale
w trojmiescie jestem od dwóch lat, więc nie wiedziałem - przejrzałem historie csg to bez kitu ciesze się, że od czasu do czasu organizuje się tam coś 'dobrego'
Żaba :
co wy pierdolicie
csg to przeciez dawne kazamaty, wiec się cieszcie, że macie tam w roku kilka fajnych imprez bo rownie dobrze w tym miejscu mogloby ich nie byc wcale
dokladnie... to poprostu dobra miejscowka .. ja bym nie kojarzyl csg jako klub ktory smiga w jednym kierunku.. wlasciciele dobrze kminia... masz pomysl ktory da im sianko to masz swoja imprezke ..proste
ide i huj
20. rocznica odzyskania wolności i upadku komunizmu w Europie Środkowej - 4 czerwiec 2009, stocznia gdansk
gwiazdy:
Kylie Minogue
scorpions
kora
reszta:
Lombard
combi
jakis tomek
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
kajli rządzi, bilet w pierwszym sektorze jest konop jedziesz?
Ostatnio edytowany przez piotr (2009-05-12 16:12:26)
ja jade posluchac skorpionsow
co jest w piatek w świni? za huj nie moge znalezc nigdzie info a niby jakies "zarządzalia" mają tam byc. chodzi o 22 maj oczywiscie
''zarządzalia"
skąd takie info wytrzasnąłeś, na plakatach to co wisi to jest to ?
piotr :
co jest w piatek w świni? za huj nie moge znalezc nigdzie info a niby jakies "zarządzalia" mają tam byc. chodzi o 22 maj oczywiscie
2009-05-22 (Piątek)
wg DS`a
Progressive Session
Gdzie: Sfinks - Sopot
Kto: Fontanna: Quantum Mekk
Start: 22:00
Wjazd: free
2009-08-08 - Sfinks - DubFX
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
DubFX jest jednoosobową orkiestrą. Dzięki wolnemu duchowi i niekończącym się wędrówkom Dub FX niezależnie od nikogo zdobył światową publikę poprzez swoje występy na żywo na ulicach całego świata. Używając swojego talentu beatboxera, dynamicznego vocalu i efektora tworzy gatunki muzyki takie jak "dubstep", "breaks", "jungle", "triphop" i "reggae" (wymieniając tylko kilka), wszystko nakładającswój głos na sampler na żywo.
W tym roku dub FX wraca z pomocą swojej "Kwiecistej Wróżki" która okrywa słuchaczy blaskiem i uśmiechami pomagając zwiększyć odbiór w trakcie jego występu.
Razem tworzą niesamowity klimat i zapewniają niespotykane doznania muzyczne.
//gosc jest przechujem jak dla mnie, tylko szkoda ze pokrywa sie z AR, bo chetnie bym wpadl poogarnial co ten ziomek wyczynia
jakoś nie dotknęła mnie ta cała zajawka nim, aczkolwiek z chęcią zobaczyłbym go live.
Pedro Dust :
szkoda ze pokrywa sie z AR
wsio w temacie
Sienkiewicz w Sfinie akurat jak kufa Selector jest (6.6.) Nosz w cholerę, znowu mnie ominie
Main:
JACEK SIENKIEWICZ [Recognition Rec./Cocoon Rec.)
- Live
MOTYL [Recognition Rec.]
DECKARD [S!te Rec.]
PARYSS [Skylark Rec./BeatBandith/Sfinks]
Fontanna:
MUCHACHO [S!te Rec.]
KCR [S!te Rec.]
wstęp :
do godz.24 : z kartą klubu/kobiety - 10 zł, z ulotką - 15 , normalny - 20
po 24 : 15/20/25 zł
i-vid :
Sienkiewicz w Sfinie akurat jak kufa Selector jest (6.6.) Nosz w cholerę, znowu mnie ominie
Main:
JACEK SIENKIEWICZ [Recognition Rec./Cocoon Rec.)
- Live
MOTYL [Recognition Rec.]
DECKARD [S!te Rec.]
PARYSS [Skylark Rec./BeatBandith/Sfinks]
Fontanna:
MUCHACHO [S!te Rec.]
KCR [S!te Rec.]
wstęp :
do godz.24 : z kartą klubu/kobiety - 10 zł, z ulotką - 15 , normalny - 20
po 24 : 15/20/25 zł
chuj nie imprezy
w porównaniu z niektórymi obszarami polski, to faktycznie....
Jdkr :
jakoś nie dotknęła mnie ta cała zajawka nim, aczkolwiek z chęcią zobaczyłbym go live.
Pedro Dust :
szkoda ze pokrywa sie z AR
wsio w temacie
problem z głowy :F
piotr :
ide i huj
20. rocznica odzyskania wolności i upadku komunizmu w Europie Środkowej - 4 czerwiec 2009, stocznia gdansk
gwiazdy:
Kylie Minogue
scorpions
kora
reszta:
Lombard
combi
jakis tomek
'
kajli rządzi, bilet w pierwszym sektorze jest konop jedziesz?
sprzedam dwa bilety w sektorze pierwszym
nie ide jednak ale moge te bilety wziąć od Ciebie - na chacie u mnie chcą
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2009-06-13 (Sobota)
Sfinks Decade Ago-Vinyl Only Edition
Sfinks - Sopot
main:
DRWAL, GLASSE, FRISKY BOB, JERRY, SB
fountainn:
FRESH, TSAR, RICARDO, TENNESSEE, KRUCHY
visuals: Fidel
Muza: house, breaks, progressive 1998-2002
Wjazd: 15/20/25
Z przyjemnością mamy zaszczyt zaprosić na imprezę, która przeniesie nas w czasie o całą dekadę kiedy to tak naprawdę tylko Sopocki Sfinks był jedynym klubem z prawdziwego zdarzenia. Istniały oczywiście puby i dyskoteki, lecz miały niewiele one wspólnego z kulturą klubową. Imprezy odbywały się 1-2 razy w miesiącu a przed klubem do 1 w nocy stała kolejka... Nie było Serato Scratch, nie było profesjonalnych Cd-playerów za to wszyscy dj-e grali tylko i wyłącznie z płyt winylowych. Tak też będzie tym razem-przenosimy się w złote czasy progresive, breakbeatu i house z lat 1998-2002. O oprawę muzyczną zadbają dj-e mniej lub bardziej związani ze Sfinksem w owych latach.
Tak więc na mainie progressive,tech house i breakbeat zagrają dla was:
DRWAL, GLASSE, FRISKY BOB, JERRY oraz SB.
Fontannę, w rytmach funky house opanują: FRESH, TSAR, RICARDO, TENNESSEE
oraz KRUCHY
Vizualizacjami zajmie się FIDEL
Jdkr :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2009-06-13 (Sobota)
Sfinks Decade Ago-Vinyl Only Edition
Sfinks - Sopot
main:
DRWAL, GLASSE, FRISKY BOB, JERRY, SB
fountainn:
FRESH, TSAR, RICARDO, TENNESSEE, KRUCHY
visuals: Fidel
Muza: house, breaks, progressive 1998-2002
Wjazd: 15/20/25
Z przyjemnością mamy zaszczyt zaprosić na imprezę, która przeniesie nas w czasie o całą dekadę kiedy to tak naprawdę tylko Sopocki Sfinks był jedynym klubem z prawdziwego zdarzenia. Istniały oczywiście puby i dyskoteki, lecz miały niewiele one wspólnego z kulturą klubową. Imprezy odbywały się 1-2 razy w miesiącu a przed klubem do 1 w nocy stała kolejka... Nie było Serato Scratch, nie było profesjonalnych Cd-playerów za to wszyscy dj-e grali tylko i wyłącznie z płyt winylowych. Tak też będzie tym razem-przenosimy się w złote czasy progresive, breakbeatu i house z lat 1998-2002. O oprawę muzyczną zadbają dj-e mniej lub bardziej związani ze Sfinksem w owych latach.
Tak więc na mainie progressive,tech house i breakbeat zagrają dla was:
DRWAL, GLASSE, FRISKY BOB, JERRY oraz SB.
Fontannę, w rytmach funky house opanują: FRESH, TSAR, RICARDO, TENNESSEE
oraz KRUCHY
Vizualizacjami zajmie się FIDEL
ano dobra biba bedzie
oj.. dobra impreza !! najswietniejsze czasy sfinksa
znacie jakies miejsca w 3miescie gdzie mozna pobawic sie albo chociaz posluchac troche starszej muzyki, chodzi mi o np. hiphop z lat 80/poczatek 90, chicago house, acid house itp.?
10 lipca zapraszam do Orbitala
muza: deep techno/tech-house/deep house/minimal
start:21, wjazd: 8 (dla zapisanych na grubabiba.pl konkurs/10 biletow do rozdania/info na gb byc moze dopiero po weekendzie)
Zagrają:
Essence (myspace.com/artur_essence)
Ninja (myspace.com/ninjapl)
Rokis (myspace.com/rokisdj)
Adrian Wrona (myspace.com/adrianwrona)
Ykman (myspace.com/ykman)
Pedro Dust (pedrodust.pl)
Pedro Dust :
'
DubFX jest jednoosobową orkiestrą. Dzięki wolnemu duchowi i niekończącym się wędrówkom Dub FX niezależnie od nikogo zdobył światową publikę poprzez swoje występy na żywo na ulicach całego świata. Używając swojego talentu beatboxera, dynamicznego vocalu i efektora tworzy gatunki muzyki takie jak "dubstep", "breaks", "jungle", "triphop" i "reggae" (wymieniając tylko kilka), wszystko nakładającswój głos na sampler na żywo.
W tym roku dub FX wraca z pomocą swojej "Kwiecistej Wróżki" która okrywa słuchaczy blaskiem i uśmiechami pomagając zwiększyć odbiór w trakcie jego występu.
//gosc jest przechujem jak dla mnie, tylko szkoda ze pokrywa sie z AR, bo chetnie bym wpadl poogarnial co ten ziomek wyczynia
Przecież ziomek będzie na Audioriver!!!
szybki-s6 :
Przecież ziomek będzie na Audioriver!!!
na audio on bedzie w piatek czyli 7, a w sfinksie dzien pozniej
szybki-s6 :
Pedro Dust :
'
//gosc jest przechujem jak dla mnie, tylko szkoda ze pokrywa sie z AR, bo chetnie bym wpadl poogarnial co ten ziomek wyczyniaPrzecież ziomek będzie na Audioriver!!!
w piatek audioriver w sobote SOPOT ...niEladnie pedro!! jedziesz na party i niewiesz kto bedzie gral ??