Hej.
Chce kupić w miare dobre słuchawki, które będą mi służyć tylko i wyłącznie do słuchania muzyki z komputera. Mam na wydanie +-100zł. Co byście polecili w tej nie wygórowanej cenie?
Moje typy to:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?
ja mam jakies kurestwo z realu (real,-) i uciskaja uszy. nie kupuj byle chujstwa bo sie zjebia za miesiac. Pozdro
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
i tu masz czolowke HEADPHONES!!!!!!!!
ja uzywam tych
Ostatnio edytowany przez piotrpbxxx (2006-04-13 15:14:29)
Za ok. 100zł chyba dostane coś "w miarę" dobrego. Pewnie lepiej byłoby kupić coś z tego co podał piotrpbxxx, ale niestety mam przeznaczone na nie tylko ok. stówy.
kiedys ich uzywalem i sa ok za to cene !!!!!
bierz te' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
raz cena
dwa jakosc
trzy gwarancja 1 rok
ja bym je wziol, osobiscie uzywan sluchawki numarka PHX-1 i daja rade
kup sobie proste seny za tą kase , myśle ,że HD 201 powinny cie zadowolić w pełni na produkty firm Behringer,Reloop czy Gemini nie ma sensu patrzeć.
polecam technicsa dalem 100zl w 98r. do dzis dzialaja bez zarzutu, spadly z kilkaset razy na ziemie i nic, trzeba patrzec na mocowania miedzy obudowa membrany a reszta ,mi tak na boki chodzily i sa w srodku jakos mocno polaczone czyms metalowym bo niektore to tylko klejone plastikiem ja mam mniej wiecej takie :
'
ogolnie najlepiej kupiowac w media markt bo najwiekszy wybor i najtaniej ,odradzam np sluchawki thomsona za 40zl czy philipsa po 29 takie tanie, tez panasonica po 50zl a jak uzywasz skype to kup jakies dobre z mikrofonem ale raczej technics chyba takich niema, moze senheiser
Ostatnio edytowany przez pvd (2006-04-13 17:24:53)
Ja używam technics RP-HT600 z 8 lat temu kosztowały 300 pln przez cały czas ich uzywam, grają zajebiście i są bezawaryjne.
No to teraz mam dylemat pomiędzy Technicsami RP-F290 i Sennheiserami HD 201, inne wykluczyłem. Nie mam pojęcia które z nich wybrac, bo cena jest praktycznie taka sama.
bierz Technicsy! lepszy lans na miescie hehehe
a na powaznie to sanheisery wygladaja na "wygodniejsze" a chyba o to glownie chodzi w domowych sluchawkach zeby po 30 minutach sluchania ucho nie wygladalo jak polane wrzatkiem;P
Stary nie zastanawiaj się tylko bierz senny jest conajmniej kilka faktów które za nimi przemawiają.
1.Jakość
2.Åšwietne brzmienie
3.Sennheiser jest frimą wyłącznie zajmującą się produkcją słuchawek!!!
Sam jestem właścicielem sennów, do gry używam hd25 ,a do kompa hd207
Decyzja podjęta, biore Senny hd201. Dzięki wszystkim za pomoc, a w szczególności Chrismattowi za rzeczową odpowiedź.
Pozdro.
inne wykluczyles?? a zastanawiales sie nad akg k-55??lub akg k-66?
Sluchawki uzywane w domu to cos co sie szybko nie zuzywa, wydadek na lata, dlatego bym dolozyl na twoim miejscu i kupil Beyerdynamic DTX 700 w niemczech kolo 200 pln
"które będą mi służyć tylko i wyłącznie do słuchania muzyki z komputera. " tzn jak bezposrednio bez wzmacniacza?? to chyba kazde pojda cicho...
@Norbert_Honkisch
Niestety więcej w tej chwili wydać nie mogę...
Słuchawki będą podłączone jak na razie bezpośrednio do komputera, może z czasem sprawie sobie jakiś wzmacniacz. Ale brak funduszy w chwili obecnej....
@czesiek
A co Cie interesuje dokładnie? hasła?filmy? to może coś poszukam później.
te akg co podalem nie sa drogie
ANDRZEJ :
@Norbert_Honkisch
Niestety więcej w tej chwili wydać nie mogę...
Słuchawki będą podłączone jak na razie bezpośrednio do komputera, może z czasem sprawie sobie jakiś wzmacniacz. Ale brak funduszy w chwili obecnej....
@czesiek
A co Cie interesuje dokładnie? hasła?filmy? to może coś poszukam później.
haslo do' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników jest dla mnie na wage zÅ‚ota - moja ex laska tam jest
No racja, sprawidziłem na Allegro to są praktycznie w tej samej cenie co senny, ale czy będą od nich lepsze?
'
Teraz to już mam kompletny mętlik w głowie..
nieznam sie na sluchawkach tak dobrze, zeby cie namawiac na akg ale czytalem na ten temat w swoim czasie tyle, ze moge zapewnic , ze te akg sa conajmniej godne uwagi.
masz tu gg [5662051] kolesia ktory jest nagłosnieniowcem scenicznym, gitarzysta i pracuje nad nagryuwaniem plyt z ludzmi i wie o sluchawkach wszystko wiec powiedz mu ze kama mu kazała tobie pomóc i bedzie git typ jest mega wyrelaxowany wiec na bank sie dogadacie ! powiem mu ze sie do niego odezwiesz... aj!
aha ma na imie andrzej ale i tak WSZYSCY mowia na niego Jaga. peace .
podpisuje się AKG powiedziałbym , że nawet będą ci lepiej służyc, ale skoro nie to kup senny napewno też nie pożałujesz.
Z tymi AKG daliście mi teraz do myślenia...
@Camila
Dzięki za namiar na Andrzeja, jutro się do niego odezwe jak będzie na Gg, mam nadzieje, że on mi pomoże i wyjaśni które lepsze.
@czesiek32
Szukałem hasła do tej strony, ale nie ma nigdzie dzialającego. Jak sie natkne na działające to napewno dam Ci znać.