23.05.09 Thomas Kell B-Day Party @ Luzztro Warszawa
W ten piekny sobotni majowy wieczór kolektyw „Spaghetti Mafia” na przyjemność zaprosić na urodziny Smirnowa. Na dwóch salach zagrają dla was członkowie naszego kolektywu oraz zaproszeni przez nas goście:
Sala Bar:
DeCe (Spaghetti Mafia)
Thomas Kell aka Smirnow (Spaghetti Mafia)
Phill3 (Spaghetti Mafia)
Sala Czarna:
Petro
Plastelinowy Joe (Plastelina.pl / Easybooking - Koszalin)
After Party:
Yoonior (Wild Child Bross)
PETRO - Można go było często usłyszeć w klubie „Przestrzeń Graffenberga” na imprezach minimalej prawdy a potem indywidualnie, jak i w klubie „Klinika” gdzie odbywały się minimalne czwartki w „Klinice”, goscinnie występował w klubie „Luztro”, „Pruderia” również w „Jadłodajni filozoficznej”, oraz w bialostockim „Metrze” i "Plastelina". Muza jaką gra to: minimal, techno, deep-tech detroit house, dub, ambient czasem electro.
Redakcja DjMag Polska w styczniowym wydaniu magazynu 2009 zamieściła ekscytującą recenzję jego ostatniego miksu umieszczając miks „Summa electronica”
na pierwszym miejscu w dziale mikstury. Recenzja i link do seta poniżej:
"najpierw ciekawe fortepianowe intro ( daleko do typowego piano-banału), a potem ... fenomenalna, barwna podróż po - zgodnie z tytułem - wielu elektronicznych drogach, często usłanymi dźwiękami z analogowego świata ( trąbki,fortepiany itd...) . Definicja dobrej tanecznej muzy - nie dość, że cały czas buja, to jeszcze ani na moment nie schodzi poniżej profesorskiego poziomu. Big brawo!"
Styczniowy DJ MAG Polska z 2009
Petro - Summa Electronica ----) Wyróżniony set przez DJ Mag Styczeń 2009'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
PLASTELINOWY JOE [Easybooking - Koszalin]
Znany też jako Joe Plastel, czy P.Joe czyli Hubert Wysocki pochodzący z nadmorskiego miasteczka Darłowa obecnie zamieszkały w Koszalinie. Zamiłowanie do muzyki odziedziczył w genach po dziadku- muzyku przyzakładowej orkiestry. Już w podstawówce udzielał się w szkolnym radiowęźle puszczając z kaset nowo-falowe brzmienia Depeche Mode, czy pierwsze składanki Technotronik. W wieku 14 lat dosiadł pierwszego zestawu perkusyjnego i to wplątało go w muzyczną przygodę raz na zawsze. Brał udział w takich projektach jak {joshua locers band, awaria, u-h-o}. W roku 2002 otworzył klub w Darłowie o sympatycznej nazwie PLASTELINA. Wraz z otwarciem klubu zajął się organizacją imprez i miksowaniem na początku z CD obecnie głównie z winyli. Brzmienia, które preferuje to deep, tech, minimal, electro. Jego sety są barwnym kolażem gatunków, w których się lubuje. Nie lubi długich jednostajnych i monotonnych mixów, stara się zaskakiwać odbiorców zarówno wyszukaną selekcją jak i techniką miksowania. Dosyć szerokie spektrum brzmieniowe jakie prezentuje i bogata kolekcja winyli sprawiają, że Joe świetnie odnajduje się na imprezach w klimatach od elektro-po minimal-techno, zahaczając o wszystko co ciekawe pomiędzy.
CHANNELS RECORDS NIGHT @ KLUB 55 - 25.04.09
TILL VON SEIN (morris audio, dirt crew, channels)
CATZ n' DOGZ (mothership, leena, channels)
POL_ON (outils du connaisseur, channels)
start: 22.00
entry: 20 zl
Channels Records to zalozona dwa lata temu przez Wojciecha Taranczuka i Grzegorza Damianczuka znanych bardziej jako 3 Channels (Catz n' Dogz) wywtornia plytowa, na ktorej ukazaly sie produkcje takich artystow jak Till Von Sein, Slg, 3 Channels, Marcin Czubala, Jacek Sienkiewicz, Mike Shannon, Koljah, Pol_On oraz wielu innych.
Ostani okres dla Channles Records to passa doskonalych wydawnictw. Remix Koljah'a dla P.toile byl grany przez najlepszych dj takich jak Dixon czy Laurent Garnier.
Kolejne wydawnictwo "India In Ihr" i kolejny sukces, ktorego naklad wysprzedany zostal w ciagu niecalych dwoch tygodni, a ktorego producentem jest gosc specjalny Channels Records Night - jeden z najciekawiej zapowiadajacych sie artystow berlinskiej sceny deep house techno - Till Von Sein.
Kolejny singiel, ktorego sprawcami sa supportujacy tej nocy naszych gosci gospodarze wieczoru Pol_on juz przed wydaniem zdobyl ogromna popularnosc miedzy innymi dzieki supportowi takich postaci jak Ellen Allien, Jesse Rose, Loco Dice, Sebo K, Brothers Vibe oraz wielu innych. "Ranom" jest debiutancka EP'ka duetu. W zapowiedziach kolejne wydawnictwa miedzy innymi na Outils Du Connaisseur czy zapowiadana na lato niespodzianka w projekcie wraz z Catz n' Dogz.
O "kanalach", ktorzy jako sprawcy calego zamieszania zwiazanego z Channels Records Night zaprezentuja na zakonczenie imprezy swoj 3 godzinny dj set mozna by napisac wiele. Sa niewatpliwie jednymi z najbardziej rozpoznawalnych polskich artystow muzyki klubowej na swiecie, ktorzy promuja wlasnie swoj album wydany dla Mothership na wszystkich kontynentach kuli ziemskiej..
Zapraszamy zatem na te niewatpliwie wyjatkowa noc wraz z Channels Records !
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
moje imieniny będę świętował we wrocławiu
Interfusion :
Mam nadzieję, że znajdą się chętni
LukiTuki :
Mam nadzieję, że znajdą się chętni smile
Ja odpadam na 100% nie ma mnie w Wawie wtedy
szponton :
LukiTuki :
Mam nadzieję, że znajdą się chętni smile
Ja odpadam na 100%
nie ma mnie w Wawie wtedy
gdzie Ty znowu jedziesz ? I kiedy się w końcu uda nam zgadać na kolejną imprezę
Dr Jakub :
doszły mnie słuchy że 5 czerwca ma być jakaś dobra impreza w M25 robiona przez Ezoteric chyba...ktoś coś słyszał??
Looknij sobie na stronke M25
jade do Łodzi
5 czerwca Ranieri
szponton :
jade do Łodzi
kiedy? a ranieri to co? koza ?
25,26 czerwca jadę do Łodzi. Strasznie szkoda mi Sneo
Jaka koza ?
szponton :
25,26 czerwca jadę do Łodzi. Strasznie szkoda mi Sneo
Jaka koza?
to jedno drugiemu nie przeszkadza, mozesz być tu i tu
taka
w sensie, że albo Sneo albo Łódz bo 5 czerwca to już inna bajka
Zajebista ta koza
Dr Jakub :
szponton :
jade do Łodzi
ranieri śmierdzi bootlegami bleh...
LukiTuki :
Interfusion :
entry: 20 zlMam nadzieję, że znajdą się chętni
ja jestem wstepnie chetny
edit: choć jeszcze myśle czy czasem nie wpaść do M25 na Ruskina
Ostatnio edytowany przez Interfusion (2009-04-14 23:45:48)
Interfusion :
Dr Jakub :
szponton :
jade do Łodzi
ranieri śmierdzi bootlegami bleh...
ale schranzwhore vs dariusz gee nie
22.05.2k9@ACID TED & CASPER
Po ostatnich jubileuszowych dwusetnych występach Dejwa de Dramera i Krzysia Liberatora w naszym zacnym kraju, tym razem macie szanse posłuchac czegoś wyjątkowego.
Po raz pierwszy w Polsce, i to na jednej bibie, wystąpią dwie legendy brytyjskiej sceny acid/hh/nrg:
Acid Ted - mistrz kwasu i ojciec założyciel jednego z najbardziej szacownych labeli kwasowych w dziejach - Acid Test Pressings, a także Fickle, Pranksterz i Akid Traxx, lepsza połowa duetu The Pranksterz, obecnie wzorowy mąż i ojciec. Jego dzwięki świdrują uszy i wykręcają zwoje już od dekady, a lista produkcji nie mieści się na kartce formatu A3.
Casper - nie ma szanującej się biby hard nrg na której nie poleciałby jego numer. Absolutny masakrator i depizgator przy którym trzeba przykręcać volume, bo inaczej rozwala głosniki i przy okazji wszystkich wokół.
Obaj panowie sa już na zasłużonej emeryturce i praktycznie już nie grywają, więc jest to prawdopodobnie jedyna okazja aby ich usłyszeć na żywo, dotknąć tudzież obślinić.
I zone (acid, hard house/nrg, freeform)
Acid Ted /Acid Test, Akid Traxx, Fickle – UK/
Casper /Passion, Energy UK, Deprivation – UK/
Wojti /freetek/
Rust /Sleepwalkers/
Savage /freeshooter/
Spanki /Hyper dj’s/
II zone /d’n’b/
Euphoria /Meneshenelajta/Neuroshock/
Wizzart /Meneshenelajta/
Domin /Neuroshock/
Sebass /Trickieside/Bass Brothers/
Radebe /Harmonix/Shadow League/
gdzie: NoMercy, Wawa, ul. Bema 65
kiedy: 22.05.2k9 piątek
wjazd: 35 (przedsprzedaż)/45 (bramka)
Ilość wjazdów ograniczona do 200 ze względu na pojemność klubu!
Po osiągnieciu tego limitu, każdy kolejny przelew będzie odsyłany do nadawcy, a bramka w dniu imprezy zamknięta.
Przedsprzedaż - wpłaty na konto:
Paweł Adamczyk
03 1140 2004 0000 3902 1389 6702
mBank
W tytule przelewu wystarczy imię i nazwisko. Jeśli płatność jest za kilka osób to imię i nazwisko jednej z nich + liczba dodatkowych osób o ile zamierzacie wejśc razem. Jeśli oddzielnie to imiona i nazwiska wszystkich osób.
Interfusion :
LukiTuki :
Interfusion :
entry: 20 zlMam nadzieję, że znajdą się chętni
ja jestem wstepnie chetny
![]()
edit: choć jeszcze myśle czy czasem nie wpaść do M25 na Ruskina
Spoko, ważne aby gdzieś skoczyć, bo już 3 tygodnie na weekendzie nigdzie nie byłem.
Za tydzień jestem na Imprezie Firmowej w Warszawie w Hiltonie i szukam jakiegoś fajnego klubu do potańczenia i wypicia paru drinków w okolicach centrum (co by było blisko do ul. Grzybowskiej). I aby nie było w nim selekcji, ani lansiarstwa
Wiem, że wtedy jest dobra impreza w M25, ale moi współpracownicy przy takiej muzyce to by chyba oszaleli To musi być coś normalnego... komercyjnego...
Kto coś poleci ??
@up
Covergirl :
Za tydzień jestem na Imprezie Firmowej w Warszawie w Hiltonie i szukam jakiegoś fajnego klubu do potańczenia i wypicia paru drinków w okolicach centrum (co by było blisko do ul. Grzybowskiej). I aby nie było w nim selekcji, ani lansiarstwa
Wiem, że wtedy jest dobra impreza w M25, ale moi współpracownicy przy takiej muzyce to by chyba oszaleliTo musi być coś normalnego... komercyjnego...
Kto coś poleci ??
To ja mieszkam na rogu Żelaznej i Grzybowskiej ,obok Hiltona!
Na imprezę polecam ci: Piekarnia, Luzztro (Hard core ), Vinyl. Tomba Tomba jest w remoncie wiec tam nie masz czego szukać... Aaaa no i oczywiście Klub 55!
smirnow :
I aby nie było w nim selekcji,
smirnow :
Piekarnia, Luzztro
Vinyl
Hm w każdym z tych miejsc jest selekcja
nie mówię, że nie da się wejść ale generalnie jest
szponton :
smirnow :
I aby nie było w nim selekcji,
smirnow :
Piekarnia, Luzztro
VinylHm w każdym z tych miejsc jest selekcja
nie mówię, że nie da się wejść ale generalnie jest
Wszedzie jest bo inaczej banda neo-sarmatów by rozniosła każdą budę. Poza tym selekcja w tych miejscach polega na tym aby oddzielić bydło od normalnych ludzi a nie bogatych i wylansowanych od zwykłych ludzi.
Interfusion :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Channels Records to zalozona dwa lata temu przez Wojciecha Taranczuka i Grzegorza Damianczuka znanych bardziej jako 3 Channels (Catz n' Dogz) wywtornia plytowa, na ktorej ukazaly sie produkcje takich artystow jak Till Von Sein, Slg, 3 Channels, Marcin Czubala, Jacek Sienkiewicz, Mike Shannon, Koljah, Pol_On oraz wielu innych.
Ostani okres dla Channles Records to passa doskonalych wydawnictw. Remix Koljah'a dla P.toile byl grany przez najlepszych dj takich jak Dixon czy Laurent Garnier.
Kolejne wydawnictwo "India In Ihr" i kolejny sukces, ktorego naklad wysprzedany zostal w ciagu niecalych dwoch tygodni, a ktorego producentem jest gosc specjalny Channels Records Night - jeden z najciekawiej zapowiadajacych sie artystow berlinskiej sceny deep house techno - Till Von Sein.
Kolejny singiel, ktorego sprawcami sa supportujacy tej nocy naszych gosci gospodarze wieczoru Pol_on juz przed wydaniem zdobyl ogromna popularnosc miedzy innymi dzieki supportowi takich postaci jak Ellen Allien, Jesse Rose, Loco Dice, Sebo K, Brothers Vibe oraz wielu innych. "Ranom" jest debiutancka EP'ka duetu. W zapowiedziach kolejne wydawnictwa miedzy innymi na Outils Du Connaisseur czy zapowiadana na lato niespodzianka w projekcie wraz z Catz n' Dogz.
O "kanalach", ktorzy jako sprawcy calego zamieszania zwiazanego z Channels Records Night zaprezentuja na zakonczenie imprezy swoj 3 godzinny dj set mozna by napisac wiele. Sa niewatpliwie jednymi z najbardziej rozpoznawalnych polskich artystow muzyki klubowej na swiecie, ktorzy promuja wlasnie swoj album wydany dla Mothership na wszystkich kontynentach kuli ziemskiej..
Zapraszamy zatem na te niewatpliwie wyjatkowa noc wraz z Channels Records !
'
timetable:
22.00 - 01.00 Polon
01.00 - 03.00 Till Von Sein
03.00 - 06.00 Catz n Dogz
Było lajtowo. Po 3 zawinąłem na chatę, bo już mnie nogi bolały