no no z ta koncowka to sie zgodze ze wszystkimi, ladnie obrzydliwie tlusto miazdzy
pare słow z mojej strony .....
kazdy ma swoj styl grania ....
co do techniki nie bede sie wypowiadal bo wiadomo co maszyny moga zrobic ...
teraz pora na wałki w tym secie ... poczatek .. plumkacze .. bleeeeeeeeee ale moze tak miło byc ... potem oczywiscie coraz mocnij .. ale to chyba normalne ...
potem znow plum plum jak bys chcial zolnic przed nadejsciem czegos mocniejszego ...plum plum i znow rosnie ale do czasu .. pptem chwilka plum plum i mocniej i to bardzo mocno ale nie na tyle by mnie powalic ... po prostu troche techno
koncowka jak dla mnie bez rewelacji mozna sie bylo spodziwewac co nastapi
moja ocena Maq w skali do 0 do 10 .... daje 6 stac cie na wiecej wiem o tym !!!!
ps. poczuj klimat w tresorze ....... jedz w strone fuck you .....
jak dla mnie set jest totalnie inny niz reszta spod Twojej reki i jednoczesnie moge stwierdzic ze jest b.dobry i najlepszy z tych co slyszalem ... brawo.. no jedyne do czego sie przyczepie to ten ograny babicz z voorn'em :F
też wsysne
EDIT: albo i nie nie da sie ściągnąć łączać się przez serwer proxy... wrzuć na coś innego jeśli możesz
Colmi :
też wsysne
EDIT: albo i nie nie da sie ściągnąć łączać się przez serwer proxy... wrzuć na coś innego jeśli możesz
koncowka z disconnectem mistrzostwo optymistyczne jest to co zrobiłeś
...G-O-D B-L-E-S-S T-H-E A-B-L-E-T-O-N
no Miskowski - krótko i zwięźle - łogień z dupy a koncóweczka miodzio
a po advencie code noir to co to za wal ?
wlasnie za bardzo sie wczulem czekam na twoje kolene sety
maq zostawilem ci wiadomosc na gg, czekam na odp
wreszcie mogłem go na spokojnie przesłuchać, dobra robota Majkel
Całość zajebista dla ucha
Końcówka zasługuje na muzycznego Nobla
secik jeden z lepszych jakie slyszalem z Twoich wypocin przyjemnie sie slucha
jak to kancik wspomnial ...wlepienie tam aphex twina - elegancja w chuj ! na moj gust mogles sobie darowac kilka plumkaczy w tym secie i od poczatku ruszyc nieco szybciej
powodzenia w dalszych produkcjach