- zapraszam do przesłuchania i komentowania najnowszego secika -
Genre : Electronic
Time : 64:00
Bpm : 126
- Linki -
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
zobaczymy co tam zmaistrowałeś
Już po pierwszych kawałkach słysze że dobry klimacik, jak Ci biedni ludzie w przybytku vixy Onyx club sie odnajda w takim czyms
Wałek od 17 minuty rozniósł mnie w pył, kojarzy mi sie z utworkami ze starych gierek na amige lub psxa
OK. POLECAM JAK HUJ ZAJEBISTY SET JEDEN Z LEPSZYCH
Ostatnio edytowany przez Druchal (2009-03-13 17:18:58)
Dzieki za pozytywy ... mobilizują
Ostatnio edytowany przez grzegorz_es (2009-03-13 19:03:33)
Druchal :
zobaczymy co tam zmaistrowałeś
Już po pierwszych kawałkach słysze że dobry klimacik, jak Ci biedni ludzie w przybytku vixy Onyx club sie odnajda w takim czyms
Wałek od 17 minuty rozniósł mnie w pył, kojarzy mi sie z utworkami ze starych gierek na amige lub psxa
OK. POLECAM JAK HUJ ZAJEBISTY SET JEDEN Z LEPSZYCH
NO MNIE TEŻ SIĘ TEN WAŁ W CHUY PODOBA , ROZJEBAŁ MNIE NA MAXA ... NIE SKOŃCZYŁEM JESZCZE SŁUCHAC ALE DOBRZE LECI CAŁY CZAS ...
Nic dodac nic ujac
Dooojebany secior
he lamba ja hula lamba... dziadkowie byli pigmejami? hehe
jak zwykle powiew swiezosci w secie dejota z czechowic. takich setow slucham z wielka przyjemnoscia brawo Grzes. nie zadne TOPy ITP ETC
walek z 8 min z zajebista wkreta i kaczko-podobnymi dzwiekami nr1 seta jak dla mnie
prawie jak Adultnapper... pozdro men
orzeszki z miodem!
dobry w pyte secisz
Wkreca ; d
Maq :
hmm...secisz ok - pare ciekawych walkow , przystepnie podany , ale srednio mi siadl.
Mam podobne odczucia niektóre wałki na serio dojebane na maksa, ale ogólnie średnio mi podszedł w całości
i właśnie o to chodzi żeby była krytyka a logiczne że nie nagram seta który zadowoli 100% słuchaczy ale i tak jest coool
grzegorz_es :
i właśnie o to chodzi żeby była krytyka a logiczne że nie nagram seta który zadowoli 100% słuchaczy ale i tak jest coool
taki sie jeszcze nie narodzil... no moze arnold w 2 czesci terminatora
SIASIA :
jak zwykle powiew swiezosci w secie dejota z czechowic. takich setow slucham z wielka przyjemnoscia brawo Grzes. nie zadne TOPy ITP ETC
jesteś niemiły :F
jak mówi Siaś ze dużo ugabuga to już słucham, lubie takie afryki
Susanna :
SIASIA :
jak zwykle powiew swiezosci w secie dejota z czechowic. takich setow slucham z wielka przyjemnoscia brawo Grzes. nie zadne TOPy ITP ETCjesteś niemiły :F
jak mówi Siaś ze dużo ugabuga to już słucham, lubie takie afryki
nie podbijaj... do mnie
ssij
o ssaniu prosze pisac na gg a nie robic mi tu offa , pieronskie kleszcze !!