coz za elokwentna wymiana poglądów
secisz wypas
Od 15-16 minuty jest już nieźle
nicca :
Gdybym mogła prosić ID tracka na 37 minucie ..będę wdzięczna
do usranej śmierci ..
ale wolny transfer daje daje....
co ty gadasz, mi zapierdala jak mlody pelikan co do setu to kapitan bomba jak chuj i jest walek ktory zagral w piatek w tym posranym mezzo, ahhh kurwa jaki szczesliwy jestem, zastanawiam sie czy nie oglosic oficjalnie ze zrobie ci lukaszu gale za ten walek bo ostatni raz tak szczsliwy bylem na TW
i nie jedz hamburgerow kurwa
lol :
co ty gadasz, mi zapierdala jak mlody pelikan co do setu to kapitan bomba jak chuj i jest walek ktory zagral w piatek w tym posranym mezzo, ahhh kurwa jaki szczesliwy jestem, zastanawiam sie czy nie oglosic oficjalnie ze zrobie ci lukaszu gale za ten walek bo ostatni raz tak szczsliwy bylem na TW
i nie jedz hamburgerow kurwa
hahaha. juz bede sie Ciebie sluchal.obiecuje ale beka w jadlodajni byla ostra...
SIASIA :
lol :
i nie jedz hamburgerow kurwahahaha. juz bede sie Ciebie sluchal.obiecuje ale beka w jadlodajni byla ostra...
ale surowki nie zjadles, a taka dobra ci zrobilem
lol :
SIASIA :
lol :
i nie jedz hamburgerow kurwahahaha. juz bede sie Ciebie sluchal.obiecuje ale beka w jadlodajni byla ostra...
ale surowki nie zjadles, a taka dobra ci zrobilem
no nie powiem. wygladala bardzo apetycznie
Qrwa <kosmos> zajebisty
i po chuj mu up'y robisz
z ciekawości posłucham i dodam, że to, że gram hard techno nie oznacza, że nie słucham innych rzeczy. wypowiem się później
również się poczęstuje new seciszem pana Siasiowskiego
cebul :
secior ciekawy,ostatnie 7minut zajebiste
cebulko ty moja a zebys ty go slyszal na zywo :D to wlasnie ten walek opisywalem wyzej
hahaha widzisz siasiek :D mowilem ze ten wal jest piekny
lol :
cebul :
secior ciekawy,ostatnie 7minut zajebiste
cebulko ty moja a zebys ty go slyszal na zywo to wlasnie ten walek opisywalem wyzej
hahaha widzisz siasiek mowilem ze ten wal jest piekny
ano piekny, piekny
będziesz mi wdzięczny
Secior na wypasie
Oby tak dalej
kawałek z 55 minuty jest zajebisty, siada na bani przeokrutnie
także pokuszę się o pochwałe dla pana Siasi secik podoba sie
niektore numery wyrywaja z butow, a niektore nie:P