artist: Siasia
title: Dirty Mind Promo Mix
date: March 2009
time: 70:11min
size: 96,3MB
format: mp3 (192kb/s)
genre: electronica
download link:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
sie ssie
przezuci ktos na innego cos...
aphex_twin :
przezuci ktos na innego cos...
SIASIA :
aphex_twin :
na cos innego wzuci kotoskolwiek?
a z czym masz problem?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Bardzo dobry mix(jak zwykle) Chociaż dla mnie mix z "space invaders" był najlepszy
sequencer :
Bardzo dobry mix(jak zwykle) Chociaż dla mnie mix z "space invaders" był najlepszy
jak dla mnie bomba wreszcie coś żywszego i z pazurem polecam!!
zassany, czeka na odpowiedni moment .. czyli musi być mi adekwatnie chujowo
Hellboy :
dropski :
Hellboy :
Sciągam 1 raz twoj secisz - pozniej napisze
a ty w tych klimatach siedzisz?
Nie , ale z ciekawosci poslucham
no to jak chcesz pisac cos o czym o czym nie masz pojecia? ... nie uwazasz ze to bez sensu?
dropski :
Hellboy :
dropski :
a ty w tych klimatach siedzisz?
Nie , ale z ciekawosci poslucham
no to jak chcesz pisac cos o czym o czym nie masz pojecia? ... nie uwazasz ze to bez sensu?
wiesz co ? nudne jest twoje gadanie serio wez chlopie sie zajmij czyms - najlepiej się setami.
Hellboy :
dropski :
Hellboy :
Nie , ale z ciekawosci posluchamno to jak chcesz pisac cos o czym o czym nie masz pojecia? ... nie uwazasz ze to bez sensu?
wiesz co ? nudne jest twoje gadanie serio wez chlopie sie zajmij czyms - najlepiej nad setami.
ok, zajme sie nad setami .. sorry
dropski :
Hellboy :
dropski :
wiesz co ? nudne jest twoje gadanie serio wez chlopie sie zajmij czyms - najlepiej nad setami.
Popracuj nad swoimi setami.
btw. Nudne jest gadanie znawców od wszystkiego czyli tak naprawde od niczego panie DJ.
Hellboy :
dropski :
Hellboy :
btw. Nudne jest gadanie znawców od wszystkiego czyli tak naprawde od niczego panie CJ
sory DJ.
no ale ja przeciez nie komentuje setow szrancowych czy innych mocniejszych klimatow bo wlasnie sie na nich nie znam ... wychodzi na to, ze to Ty jestes znawca wszystkiego, skoro bierzesz sie juz za ten gatunek - i wiecej luzu kolego, to nie byl atak.. ja juz skonczylem
edit:
Hellboy :
Secior przesłuchany - dosyc fajny jak na ten styl smile 6 minuta fajny wal;]
na dodatek przesluchales 70 min set w 32 min.. brawo
dropski :
Hellboy :
dropski :
ok, zajme sie nad setami .. sorryPopracuj nad swoimi setami.
btw. Nudne jest gadanie znawców od wszystkiego czyli tak naprawde od niczego panie CJ
sory DJ.no ale ja przeciez nie komentuje setow szrancowych czy innych mocniejszych klimatow bo wlasnie sie na nich nie znam ... wychodzi na to, ze to Ty jestes znawca wszystkiego, skoro bierzesz sie juz za ten gatunek - i wiecej luzu kolego, to nie byl atak.. ja juz skonczylem
Sluchać i komentowac mogę nawet breakcore proste - a to , że gram czy tworze hardtechno / schranz to dla mnie to bez roznicy , poza tym jest juz prawie wtorek idz pospać.
dropski :
Hellboy :
dropski :
sory DJ.no ale ja przeciez nie komentuje setow szrancowych czy innych mocniejszych klimatow bo wlasnie sie na nich nie znam ... wychodzi na to, ze to Ty jestes znawca wszystkiego, skoro bierzesz sie juz za ten gatunek - i wiecej luzu kolego, to nie byl atak.. ja juz skonczylem
edit:Hellboy :
Secior przesłuchany - dosyc fajny jak na ten styl smile 6 minuta fajny wal;]
na dodatek przesluchales 70 min set w 32 min.. brawo
tak wczesniej go sciągnełem zapomnialem napisac - panie detektywie Dropsrutkowski