audioliker :
a w kwietniu albo w marcu John Digweed w W-wa
wrzucać tylko pewne info ,a nie jakieś domysły
tekknotek :
cisza!!!!!!!!!!!!!!!
to moj watek i zaraz was zaraportuje :F
był... twój
Interfusion :
audioliker :
wrzucać tylko pewne info ,a nie jakieś domysły
tekknotek :
cisza!!!!!!!!!!!!!!!
to moj watek i zaraz was zaraportuje :Fbył... twój
Digweed będzie , słyszałem z zaufanego żródła
Zysky :
Warszawa jest jedym z kantytatow na Organizacje Creamfields
Bo wiadomo ze to nie bedzie Wrocław
Ja osobiscie wole zeby było to 3miasto
mam nadzieje, że nie będzie to stolica !
tu nie ma gdzie zorganizować tak dużej imprezy. Chyba, że okęcie zamkną
audioliker :
dropski :
kołobrzegu nie przebiła zadna edycja
i chuj... no chyba ze ta z blotem to nie wiem bo nie bylem
no co ty gadasz, w Mirosławicach w 2006 było najlepiej dotychczas ale dobra bez offtopa ,bo nie temat na to
ZDRóJ! of love
Lee Curtiss, WWW, Mic Ostap, bshosa i dr dip
Sobota 14 lutego 2009 o 22:00
Klub 55
Plac Defilad 1
Warszawa
Polska
Strona WWW:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
detroitZDRóJ jest miłością!
line-up:
Lee Curtiss [wolf+lamb,dumb-unit]
Mic Ostap [recognition]
bshosa [detroitZDRóJ]
dr Dip [detroitZDRóJ]
…
wstep 10/15/20 zl selekcja
Nie znam klubu ale lubie Curtisa
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
k_mill :
audioliker :
o czyli na gsz też było o tym już ;-)
LEE CURTISS LIVE! (Dumb Unit, Wolf & Lamb / Detroit)
MIC OSTAP (Recognition Records)
WWW (Side One Records)
PIROMAN (detroitZDRoJ!)
bSHOSA (detroitZDRoJ!)
VJ Deftoo a la Yoa
Start 22, Wstęp 10/15/20 PLN, selekcja
Życie bez miłości to czarodziejska latarnia bez światła. Źycie bez detroitZDRoJ! teź - nasza galaktyka zaprasza zatem w dniu zakochanych. Obok dZ's finest bshosy i Piromana i Warsaw's very own Mica Ostapa i WWW przygotowaliśmy dla was nie lada gratkę. Prosto z Detroit przez Nowy Jork przyleci do nas przedstawiciel nowej fali elektronicznej - Lee Curtiss. Jego rewolucyjna osobowasc w powiazaniu z niebanalna muzka to prawdziwy dynamit, a jako ze Walentynki nie moga odbyc sie bez kobiet cukierkowymi obrazkami uraczy nas czarujaca Deftoo a la Yoa.
Lee Curtiss urodził się i wychował gdzieś na osi łączącej Chicago i Detroit. I właśnie wpływ tych dwóch źródeł nowej fali techno i house‘u ukształtowały jego podejscie do nowoczesnej muzyki tanecznej. Szlify zdobywał na międzynarodowej arenie podczas długich tras po Europie i Ameryce Południowej. Reprezentuje muzykę mroczną, seksowną i napewno bezkompromisową.
Mimo, iż całkiem niedawno udało mu się zdobyć uznanie światowej elity techno i house, to nietuzinkowe podejście do występów na żywo i produkcji otworzyło mu drogę do wzięcia udziału w dwoch najwiekszych i najbardziej liczących się festiwalach muzyki elektronicznej w Ameryce Północnej – Mutek oraz DEMF, wystapil takze w najlepszych swiatowych klubach - Fuse Brussels, Fabric London, Rex Paris, Beatstreet Berlin, Bunker New York czy D-Edge Sao Paolo i Cocoliche Buenos Aires.
Ciężko określić konkretny obszar zainteresowań muzycznych Lee, jako że otwarcie przyznaje - .nie obchodzą go trendy. Tak więc jego produkcje ewoluują z każdym kolejnym wydawnictwem. Od lirycznego, powolnego techno po urzekający deep house. Jego niepowtarzalny styl charakteryzują: ujmujący "sexy" groove, nowatorski sampling, i tluste, złowieszcze basy. Wydaje dla nowowojorskiego Wolf&Lamb i berlińskiego Dumb Unit, jego utwory znajduja miejsce w oficjalnych mixach takich DJ'ow jak Steve Bug, Audion, Jeremy Caulfield czy Claude von Stroke. Napewno w nadchodzącym roku zaskoczy nas jeszcze nie jednym killerem.
leecurtiss.jpg ¨
'
'
'
'
'
'
'
Przykłady:
24.01 Tom Novy
06.02 Tocadisco
24.02 Sander Van Doorn
winetu :
http://www.spaceclub.pl/
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Przykłady:
24.01 Tom Novy
06.02 Tocadisco
24.02 Sander Van Doorn
jedno z gorszych miejsc Warszawy, niestety. Ładna aranżacja starej dobrej Lokomotywy, ciekawi ekskluzywni artyści, ale i polityka klubowa ograniczająca sie tylko do gości z baaardzo grubymi portfelami.
mark renton :
jedno z gorszych miejsc Warszawy, niestety. Ładna aranżacja starej dobrej Lokomotywy, ciekawi ekskluzywni artyści, ale i polityka klubowa ograniczająca sie tylko do gości z baaardzo grubymi portfelami.
ja tam nigdy nie pojde
mark renton :
winetu :
Przykłady:
24.01 Tom Novy
06.02 Tocadisco
24.02 Sander Van Doornjedno z gorszych miejsc Warszawy, niestety. Ładna aranżacja starej dobrej Lokomotywy, ciekawi ekskluzywni artyści, ale i polityka klubowa ograniczająca sie tylko do gości z baaardzo grubymi portfelami.
Troche masz dziwne podejscie - to ze cie na cos nie stac nie oznacza ze jest najgorsze
BASS :
mark renton :
winetu :
Przykłady:
24.01 Tom Novy
06.02 Tocadisco
24.02 Sander Van Doornjedno z gorszych miejsc Warszawy, niestety. Ładna aranżacja starej dobrej Lokomotywy, ciekawi ekskluzywni artyści, ale i polityka klubowa ograniczająca sie tylko do gości z baaardzo grubymi portfelami.
Troche masz dziwne podejscie - to ze cie na cos nie stac nie oznacza ze jest najgorsze
mam powody aby tak mysleć... Nie kwestia "stac, czy nie"
tekknotek :
w kazdym badz razie klub z dupy
Nie znam Wawy.
Jak idę na tego typu imprezę to nie dla towarzystwa a dla muzyki .
A jak widzę to fajnego grania tam nie brakuje.Mogą być odrapana ściany i nie musi być ekstrawagancki wystrój.W sam raz na tańce z Dziewczyną...a ciężĸa publika to masowy,zbiorowy problem w naszym kraju. Chciałbym raz w miesiącu u siebie takiego grajka
fakt artystow czasami potrafia zaprosic niezlych,ale i tak malo normlanych ludzi to przyciaga.
w kazdym badz razie ,ja wole poczekac na jakas konkretna impreze,nawet za granica,gdzie ich uslysze w zajebistym klimacie
tekknotek :
w kazdym badz razie ,ja wole poczekac na jakas konkretna impreze,nawet za granica,gdzie ich uslysze w zajebistym klimacie
dokładnie, mam takie samo zdanie, ten cały Space to miejsce bez klimatu, typowa lansiarnia...
hrhr ich plakaty imprezowe wyglądają jak okładki DJ Mag'a