yaz0 :
Józefina :
Rav :
W 100% sie zgadzam. Moze Antoniuszu/Jozefino pomyslimy wlasnie o tym wypadzie w styczniu?jebac schranz}
walic hard techno
jest moda na minimal !!!!!!!!
wiec pojedzmy na tech hausy !!!!!!!!!!!!!!!
myslalem zeby dac jakas inteligenta wypowiedz ale po co jak wszystko sprowadza sie do minimal kills music i mamy mode na minimal itd itp. a drugie to ze i tak wiekszosc ma tym forum ma mnie za 100 % debila wiec po chuj sie wysilac jak i tak na koncu sprowadzi sie wszystko do minimal kills music upss powtarzam sie
Mozemy sie pirdalnac na te bibe Rav i Xav i ktokolwiek cche
jestem wyposzczony
jestem spragniony
a dzisiaj pani w biurze mi powiedziala
cyt: jest 14.01 spoznił sie pan minute juz nie moge pana przyjąć prosze przyjsc w poniedzialek"a o mnie chuj to juz nie pamieta
Po 1. Jesli chodzi o Ciebie i wojaze zagraniczne to i tak czesto nie dochodza do skutku...
po 2. Antonio napisal: "ktokolwiek chce"
po 3. Napisalem: "Jeszcze jacys chetni?"
mnie strasznie ciagnie, ale w lutym smigam na narty i to jest moim finansowym priorytetem,a do tego dochodza jeszcze koszta naprawy fury, takze z wielka przykroscia i zacisnietymi zebami musze odpuscic..
ale postanowilem sobie ze w tym roku bede czesto odwiedzal Brln
mitchel :
mnie strasznie ciagnie, ale w lutym smigam na narty i to jest moim finansowym priorytetem,a do tego dochodza jeszcze koszta naprawy fury, takze z wielka przykroscia i zacisnietymi zebami musze odpuscic..
ale postanowilem sobie ze w tym roku bede czesto odwiedzal Brln
Pewnie nie raz sie zobaczymy
no no Nick Curly dobry jest, choć nie słyszałem go na żywo... trochę osób mi go chwaliło. a ja słuchając jego sety w domu też moge go już pochwalić Produkcje też ma ok!
Tak się składa, że 31 stycznia mam wolne, więc... trzeba się mocno zastanowić!
+ SIS hu hu
Freitag 16.01.2009 Konzert ab 21 Uhr, Klub ab 23 Uhr SUB:STANCE
Berghain
The Bug LIVE on stage 22 Uhr
Kode9 - hyperdub
Martyn - 3024
Scuba - hotflush
Ramadanman - soul jazz
Robotic
Panorama Bar - Start 24 Uhr
Miss Kittin - nobody's bizzness
Martinez - out of orbit
Steffi - klakson
Berghain
Kode9 - hyperdub
Martyn - 3024
Scuba - hotflush
Ramadanman - soul jazz
Robotic
Martinez - out of orbit
Steffi - klakson
SoNja aka x-baby :
Berghain
Kode9 - hyperdub
Martyn - 3024
Scuba - hotflush
Ramadanman - soul jazz
Robotic
Martinez - out of orbit
Steffi - klakson
Będę bankowo w Berghain/Panorama Bar 16.01, ale to grubo po północy, bo wcześniej idę jeszcze do Tresor x wybierasz się?? Czyżbyśmy w końcu miały okazję ponownie się spotkać po tylu nieudanych próbach??
Rav :
31.01. w weekendzie sa urodziny Troy`a Pierce... Zapowiada sie niezly weekend. Trzeba tam byc. Szukam aktualnie line-up tej biby.
moja zona cos wspominala na ten temat
ślepa :
Będę bankowo w Berghain/Panorama Bar 16.01, ale to grubo po północy, bo wcześniej idę jeszcze do Tresor x wybierasz się?? Czyżbyśmy w końcu miały okazję ponownie się spotkać po tylu nieudanych próbach??
to zalezy od jednej sprawy czy na 100% bede
na razie mowie 96%
ps.myslisz ze dasz rade po polnocy wejsc?jak cie znam,zasiedzisz sie w Tresku i pojdziesz tam nad ranem
Rav :
31.01. w weekendzie sa urodziny Troy`a Pierce... Zapowiada sie niezly weekend. Trzeba tam byc. Szukam aktualnie line-up tej biby.
ja znalazłem właśnie, że razem z nim gra Click Box, który też ma urodziny
więc jak narazie
line-up:
Troy Pierce
Click Box
...
Maq :
obadam... przed wyjazdem do Stettina mozliwe ,ze cos obadam
Stettin powiadasz , widzę już z Ciebie dobry Niemiec się zrobił ...
SoNja aka x-baby :
ślepa :
to zalezy od jednej sprawy czy na 100% bede
na razie mowie 96%
ps.myslisz ze dasz rade po polnocy wejsc?jak cie znam,zasiedzisz sie w Tresku i pojdziesz tam nad ranem
ej sonja wejde do berghain nie martw sie takze mam nadzieje ze widzimy sie w srodku :*
TECHNIK :
Maq :
obadam... przed wyjazdem do Stettina mozliwe ,ze cos obadam
Stettin powiadasz , widzę już z Ciebie dobry Niemiec się zrobił ...
tiaaa...
16 mozliwe ,ze Berghain , bo do Tresor wpadam 31 na bibe z Kriekiem
Po Watergate, Berghain/Panorama Bar, Weekend, Tresor przyszedł czas na nowe miejsce na klubowej mapie Berlina - Dice Club.
Niewiele miast na świecie może konkurować z Berlinem jeśli chodzi o nocne życie. Stolica Niemiec ma już kilka bardzo znanych klubów jak: Berghain / Panorama Bar, Weekend czy Watergate. Teraz przyszedł czas na całkiem nowe, totalnie undergroundowe miejsce. 14 lutego 2009 roku na klubowej mapie Berlina pojawi się Dice Club!
Dice Club mieści się w starej stacji elektroenergetycznej w centrum miasta. Głównym założeniem Dice jest połączenie post-industrialnego wystroju z nowoczesnym oświetleniem i nagłośnieniem. Klub składa się z 3 sal o łącznej powierzchni 2000m2. Podczas lata imprezy będą się także odbywać na dachu budynku.
W klubie zainstalowano najwyższej klasy nagÅ‚oÅ›nienie, które zostaÅ‚o specjalnie zaprojektowane i dostosowany do potrzeb Dice Club. Ma to być najdroższe nagÅ‚oÅ›nienie jakie kiedykolwiek zostaÅ‚o zainstalowane w klubie! JeÅ›li zaÅ› chodzi o oÅ›wietlenie, caÅ‚y system zostaÅ‚ zaprojektowany przez Room Division – grupÄ™ odpowiedzialnÄ… za oÅ›wietlenie Watergate, Rechenzentrum oraz Melt! Festival
Jeśli chodzi o aspekt muzyczny, Dice Club współpracuje ze znanymi agencjami bookingowymi jak: Clonk, Wilde Bookings czy też Backroom Entertainment oraz z cenionymi dj'ami i producentami: President Bongo (GusGus), Aril Brikha, Luke Solomon, Simon Baker, Ralph Lawson, Dirt Crew, Spirit Catcher, Gabriel Ananda, Daniel Mehlhardt.
14 lutego 2009 roku odbędzie się uroczyste otwarcie Dice Club. Jak na razie nieznany jest line-up imprezy. Więcej szczegółów wkrótce na oficjalnej stronie klubu.
Adres:
Voltairestr 5
10179
Berlin, Germany
WiÄ™cej info:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Rav :
Jesli Clonk to i M_nus... zobaczymy co w tym nowym klubie bedzie sie dzialo...
ja powiem tak
trzeba by obczaic inne agencje
tzn. nighty w klubach innych agencji i sie pierdalnac bo ja juz wiem ze potrzebuje jakiejs alternatywy od candenzy majnusa ricarda
Antonio :
Rav :
Jesli Clonk to i M_nus... zobaczymy co w tym nowym klubie bedzie sie dzialo...
ja powiem tak
trzeba by obczaic inne agencje
tzn. nighty w klubach innych agencji i sie pierdalnac bo ja juz wiem ze potrzebuje jakiejs alternatywy od candenzy majnusa ricarda
wiem do czego zmierzasz...
THE BUG live / Sub:stance RUNNING ORDER
21.00 h - 22.00 h SWEETMAN + FOWLER
22.00 h - 23.30 h THE BUG live !! feat. Warrior Queen
23.30 h - 00.30 h SWEETMAN + FOWLER
00.30 h - 02.00 h ROBOTIC
02.00 h - 03.30 h SCUBA
03.30 h - 05.00 h MARTYN
05.00 h - 06.30 h KODE 9
06.30 h - 08.00 h RAMADANMAN
FROM 00.00 h INCLUDING ENTRANCE TO PANORAMA BAR (Miss Kittin/Martinez/Steffi)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wybiera się może ktoś 28 ?
// Howl of the Owl
Lichens [US] / Monno [CH] / Attila Csihar "Void ov Voices" [US] / Æthenor [INT] / Asva [US]
WED 28.01.
21:00
MAO Main Hall
// Raster-Noton.Rhythm_Screen
Frank Bretschneider "rhythm" [DE] / Byetone "d.o.a.t." [DE] / SND [UK] / Alva noto "unitxt" [DE] WED 28.01.
22:00
MAO 2nd Stage
Running Order 16.01.2009 Panorama Bar
Panorama Bar (including Sub:stance @ Berghain)
00.00 h - 08.00 h Miss Kittin & Martinez
08.00 h - Ende Steffi
madame minimal :
Running Order 16.01.2009 Panorama Bar
Panorama Bar (including Sub:stance @ Berghain)
00.00 h - 08.00 h Miss Kittin & Martinez
08.00 h - Ende Steffi
8h Kittin... Kurwa RAJ...
JadÄ™ do niebaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Running Order 17.01.2009
Berghain
00.00 h - 05.00 h Nick Höppner
05.00 h - 8.00 h Speedy J
8.00 h – ende Marcel Fengler
Panorama Bar
00.00 h - 04.30 h Sasse
04.30 h - 05.30 h Luomo live
05.30 h - 08.30 h Anton Zap
08.30 h - 13.00 h Prosumer
sonntags
13.00 h - ende
nd_baumecker und Boris (solo und back to back)
speedyJ