Klepka :
maydayboy :
Stare dobre Kanty z tego co wiem byly konkretne : ) Nie mialem przyjemnosci tam byc ale to jest legenda.
przeczytaj jeszcze raz temat a potem swojego posta..co ma jedne do drugiego ?
wiem ale jakos tak sie nasunelo.
Hi Life DDZ syf kiła i mogiła hehe
maydayboy :
Klepka :
maydayboy :
Stare dobre Kanty z tego co wiem byly konkretne : ) Nie mialem przyjemnosci tam byc ale to jest legenda.
maydayboy :
Klepka :
maydayboy :
to odsun spowrotem
el_radwano :
maydayboy :
Klepka :
przeczytaj jeszcze raz temat a potem swojego posta..co ma jedne do drugiego ?wiem ale jakos tak sie nasunelo.
to odsun spowrotem
nie umie;p naucz..
Thomas Cortes :
a ja odradzam dyskotekę Galaktyka Laski k.Olkusza bleee naćpane małolaty itp.
a Et cetera w Olkuszu?
magu :
-KAROLA- :
nie idzcie do krakowskiej Taawy na Kazimerzu.klub muzyczno-biznesowy - lans bauns itp.wystrój spoko ale muzyka jak na dyskotece.jak byłam ostatnio to grali m.in housową przeróbke Desperado.porażka
generalnie wiekszośc ludzi w gajerach po trzydziestce obmacujacych młode dupy.ech....haha a czy nie gral tam wtedy nasz znajomy ? hahaha juz go widze jak w inq bedzie gral za miesiac
ale co do tego to fakt lokal odjebany na maxa tylko ludzie ....lans bans $$ i dupy szukajace sponsora
właśnie dlatego tam poszłam bo chciałam sie zobaczyć z Mariuszem ale ostrzegał mnie że muzyka mi sie pewnie nie spodoba i że zaprasza w lutym do Inq
Nie wiem czy to można nazwać klubami ale:
- Protektor, Biała
- Azteka, Stare budkowice koło Opola
- Casablanka, Borkowice
Tunel oraz Awangarda w Kędzierzynie - Koźlu
w szczecinie to napewno elite ,gimnazjum party
napewno odradzam bełchatowski manhattan dookola w wiekszosci gorace gimnazjalistki pelno jest lysych koksow z tzw FCB (nie mylic z FC Barcelona )ktorzy szukaja zaczepki, o muzyce lepiej nie wspomne...;| ten klub zjechal na manowce .
Protector Wola Krzysztoporska - hmmm jest troche vixy,koxow w dresach i chetnych lasek w mini szukajacych okazji ale lepszy wystroj, organizacja i wiele wieksze pomieszczenie ...muzyka? heh napewno nie taka,jaka ja bym osobiscie chcial ale coz... nie ma nigdzie lepszej dyskoteki a gdzies trzeba kosci rozruszac.
zaluje, ze nie ma w mojej okolicy klubu z klasa i prawdziwa muzyka techno, jedynie mi pozostalo czekanie na letnie eventy
PTN :
napewno odradzam bełchatowski manhattan dookola w wiekszosci gorace gimnazjalistki pelno jest lysych koksow z tzw FCB (nie mylic z FC Barcelona )ktorzy szukaja zaczepki, o muzyce lepiej nie wspomne...;| ten klub zjechal na manowce .
Protector Wola Krzysztoporska - hmmm jest troche vixy,koxow w dresach i chetnych lasek w mini szukajacych okazji ale lepszy wystroj, organizacja i wiele wieksze pomieszczenie ...muzyka? heh napewno nie taka,jaka ja bym osobiscie chcial ale coz... nie ma nigdzie lepszej dyskoteki a gdzies trzeba kosci rozruszac.
zaluje, ze nie ma w mojej okolicy klubu z klasa i prawdziwa muzyka techno, jedynie mi pozostalo czekanie na letnie eventy
Niemartw sie kolego ja mam podobnie jak Ty : ) jakos pogodzilem sie z tym ze w mojej okolicy nie ma nic ciekawego a gdzie mam najblizej to do Wawki.
dominiq's :
Po ostatnim wypadzie do klubu 54 w Bielsku_Białej załamałem się bylem tam pierwszy raz i nie spodziewałem się że grają tam taki KICZ a ci ludzie normalnie szok sami playboye!!!
wpadłem na pomysł upije sie i będzie dobrze...
nie pomogło wyszedłem bo myślałem że oszaleje!!!!
Także piszcie gdzie warto chodzić a gdzie nie!!!!!
-----------------------------------------------------------------
BIELSKO-BIALA
-Klimat
CHRZANOW
-Lochy
Cieszyn
-Metro
-Retro
-Zielona
GRYFINO (kolo Szczecina)
-The Q Club
JASTRZEBIE ZDROJ
-Euforia
JAWORZNO
-Cech
JESIEN (kolo )
-Malibu
KATOWICE
-Ars Vivendi
-Spiż
KOSZALIN
-Bajka
LASKI (kolo Olkusza)
-Galaktyka
ŁEKNICA
-Europa
MANIECZKI (kolo Poznania)
-Ekwador
POREBA
-Weekend
PRZYTKOWICE (kolo Krakowa)
-Energy 2000
RADOM
-G2
-Royal
SOPOT
-Mandarynka
-Viva
SOSNOWIEC
-Imperium
WARSZAWA
-Bazar
-Lucid
-Mirage(dawne Qvo Vadis)
WROCLAW
-Klub 54
-Metropolis
-Radio Bar
-W/Z
Do tej listy proponował bym dodac klub high way w oswiecimiu . W sumie nie powiem bo na początku lokalu jak został otwary to było zajebiscie , grali zajebisty house było słychac ze muzyczka pozytywna, a teraz... wiekszosc wiary daje ognia przy kanikułach ale co lepsze czy tam gorsze roznego rodzaju elektropierdach - NIE POLECAM VIXA i TYLE w sumie w oswiecimiu nie ma takiego nie komercyjnego lokalu bo to w sumie małe miasto ale jesli chodzi o ludzi to i fajny klimat no moze poza muzyką to polecam menago.
nic nie pobije naszego sosnowieckiego imperium , wolałbym zeby to spalili i spychem pojezdzili po tym kurwa tam jest dopiero żenada
Lachony, fajna miejscówka
dawidlibe :
nic nie pobije naszego sosnowieckiego imperium , wolałbym zeby to spalili i spychem pojezdzili po tym kurwa tam jest dopiero żenada
ale aftery maja
dwie miejscówki, przy których zastanawiam się nad użyciem słowa "klub":
Gwarek, na Gliwickim rynku, ale to chyba oczywiste...
Prozak Scena na Gliwickim śródmieściu (niedawno otwarty lokal, było sporo szumu, ze będzie to najlepszy klub w Gliwicach a tak na prawde jedno wielkie g...)
oraz jeszcze jedno miejsce w Gliwicach, które się poważnie stoczyło, to Hemingway na rynku. Niegdyś bardzo dobry lokal, na mega poziomie, chluba miasta Gliwice, a teraz... wystrój pozostał ale muzyka i klimat diametralnie się zmieniły... aktualnie hity z top list i tego typu rzeczy, nastoletnie gówniary i lansiarskie towarzystwo.
Mackul :
drzazga :
Colmi :
Mackul :
kabanosa?
może ogóreczka ?
angol11 :
W ogole na Podbezkidziu jest malo (zeby nie powiedziec w ogole) "normalnych " klubow - Klub "PULS" (dawny Ozon) w Zywcu zdecydowanie odradzam i wszystkie na poludnie od Zywca;]
stary i tu sie z tobą zgodze...ale "puls" nazwał bym raczej dyskoteką
Zamykali tam czasem o 22 bo nie było wiary...totalna porażka:D
Arena Strubiny
Jeśli nie masz 2 m wysokości i 2 m w szerz albo tłumu kumpli albo nie jesteś wyjebany tak, że masz wszystko gdzieś to nie ma po co wchodzić...
Przejść się normalnie nie da bo cie kopną, popchną itp normalnie w większej hamowni nie widziałem...
Radzikowo k. Czerwińska
Następny spęd bydła, ochrona wrzuca do kanciapy i bije niemiłosiernie
Ale ostatnio przekopali kogoś kogo nie trzeba i spalili to gówno naszczęście