|| Ostatni secik w tym pozytywnym i zaskakujacym roku Muzycznie jak w przypadku kilku ostatnich, cały czas elektronicznie w tempie 126 bpm ||
- Zainteresowanych zapraszam do przesłuchania i komentowania -
Genre : Electronic
Time : 55:00
Bpm : 126
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
toś pierdyknął nazwą
zassane juz
...taaa...
tylko60 min ?
masz za szybkiego kompa więc masz krócej
więc zassysamy i lukamy co tam nam pan grześ zaserwował
"haló"
strasznie długie wejście, w 1szym momencie myślałam, że mi głośniki nawaliły
zajebiście wkręcający pierwszy wał, ogólnie początek na mega plus, ale calkowicie, zdecydowanie, absolutnie nie podeszło mi wejście w 'una rosa' jakoś dla mnie ten wau zupełnie nie na miejscu. ale 32.minuta już zdecydowanie na tak masz tendencję do wrzucania perełek w środek i na sam koniec seta. gnoju!!! dla mnie 42minuta no i standardowo już chyba ostatni numer - największe smakołyki tych '60 minut' - pychota!!
set hmm inny - owszem, ale dla mnie tylko na początku - mniej więcej do wcześniej wspomnianej 'una rosa' taki surowy, połamany, wręcz agresywny i brudny później tradycyjne już chyba w Twoich setach nuty orientalne i dobitna, bujająca końcówka.
mix o wiele lepszy niż dwa poprzednie. na plus!
Qrwa jak dla mnie rewelka
mam nadzieje ze bedzie podobny secik w bielsku
Qubam :
Qrwa jak dla mnie rewelka
mam nadzieje ze bedzie podobny secik w bielsku
zobaczymy czy będzie podobny, jedno jest pewne - przyp***li na maxa zupełnie tak samo jak na moich urodzinach właśnie w ARH
Opinie cieszą i to nawet bardzo
czy to jest mnml.. ?
Nie moje klimaty nie będe oceniał
Słucham słucham i się nasłuchać nie moge:P swietnyyyyY! A ta 42 minutka to juz cudooo:D Na koniec roku taki prezencik nam zrobiłeś
Jak tak chwalicie to i ja ściągnę.
Dobrze wkręca ten secik dużo fajnych lekko pokręconych dźwięków, no i niezły klimacik. Good job
Fajny set troche te orientalne nuty mi nie siadły....ale klimat jest:)
Podoba mi się tylko kawałek który wchodzi o 22 minuty reszta mi nie podeszła.