madame minimal :
ykman :
to sa chyba jakies jaja
...to nie sÄ… jaja to jest Berlin!! - trzymaj kciuki tylko za mnie i moje zdrowie .....i tylko szkoda ze tym razem bez Ciebie:)
nie boj nic odbijemy nastepnym razem..
btw lineup na sylwka przekurwapiekny, wiem ze juz to mowilem ale za rok na benk NY in BRLN
mitchel :
madame minimal :
ykman :
to sa chyba jakies jaja
...to nie sÄ… jaja to jest Berlin!! - trzymaj kciuki tylko za mnie i moje zdrowie .....i tylko szkoda ze tym razem bez Ciebie:)
btw lineup na sylwka przekurwapiekny, wiem ze juz to mowilem ale za rok na benk NY in BRLN
trzeba bedzie zrobic wspolny wypad do berlina na jakies party tym bardziej ze muzycznie nam wszystkim odpowiadac pewnie bedzie
bemnml ! ! !
p.s. i mitchel browara musze Ci w koncu postawic jak nie dwa wiesz za co.
Józefina :
mitchel :
madame minimal :
btw lineup na sylwka przekurwapiekny, wiem ze juz to mowilem ale za rok na benk NY in BRLNtrzeba bedzie zrobic wspolny wypad do berlina na jakies party tym bardziej ze muzycznie nam wszystkim odpowiadac pewnie bedzie
bemnml ! ! !
Mateo!!!!!!!!za rok????????????no co ty, nie zapominaj ze najpierw SUNDAYADVENTURE CLUB 2009!!!!!!!!!!!, ( ZA TYDZIEŃ JESTEM U WAS:)- NA KAWCE;)
...i cos dla przypomnienia:)
Ostatnio edytowany przez madame minimal (2008-12-11 22:10:48)
Józefina :
mitchel :
madame minimal :
btw lineup na sylwka przekurwapiekny, wiem ze juz to mowilem ale za rok na benk NY in BRLNtrzeba bedzie zrobic wspolny wypad do berlina na jakies party tym bardziej ze muzycznie nam wszystkim odpowiadac pewnie bedzie
bemnml ! ! !
wypad jak najbardziej!
bemnml po stokroc
ps. no no, mi jedno i jedno madame minimal bo to Ona wtedy liste zalatwiala
madame minimal :
Mateo!!!!!!!!za rok????????????no co ty, nie zapominaj ze najpierw SUNDAYADVENTURE CLUB 2009!!!!!!!!!!!smile, ( ZA TYDZIEŃ JESTEM U WAS:)- NA KAWCE;)
czym chata bogata
mitchel :
madame minimal :
Mateo!!!!!!!!za rok????????????no co ty, nie zapominaj ze najpierw SUNDAYADVENTURE CLUB 2009!!!!!!!!!!!smile, ( ZA TYDZIEŃ JESTEM U WAS:)- NA KAWCE;)
czym chata bogata
....do czego to doszło, ze ja tutaj( ale coż - wesołe jest życie staruszka) ha ha:)- czasem.
a piwko jasne ze dla mnie!!! chodzi o wejscie na minusa?
madame minimal :
mitchel :
madame minimal :
czym chata bogata
....do czego to doszło, ze ja tutaj( ale coż - wesołe jest życie staruszka) ha ha:)- czasem.
a piwko jasne ze dla mnie!!! chodzi o wejscie na minusa?
jep..
madame minimal :
ykman :
to sa chyba jakies jaja
napewno bede myslal i rzecz jasna trzymal kciuki za Ciebie pewnie tez wezme butelke szampana i sie gdzies schowam, uronie kilka Å‚ez i tylko jedna mysl przejdzie mi przez glowe co ja tu robie czemu nie ma mnie w berlinie ...
Pozdrawiam
@ michel'll pamietaj o mnie tak przy okazji bo wiesz ze lubie podrozowac
Sign the petition & help save Berlin's Bar25
Bar25, on the banks of the Spree, is a Berlin creative, social and musical institution. Its forced eviction is merely weeks away, and the people behind Bar25 consider this decision to be a rash and fatal one. RA agrees. If there is any hope for a 2009 Bar25 season you need to take a min of your time today and sign the online petition.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
mitchel :
Józefina :
mitchel :
bemnml ! ! !
p.s. i mitchel browara musze Ci w koncu postawic jak nie dwa wiesz za co.wypad jak najbardziej!
bemnml po stokroc
ps. no no, mi jedno i jedno madame minimal bo to Ona wtedy liste zalatwiala
w takim razie
madame mnml piwko i mitchel piwko bo nalezy sie
Rav :
Proponuje jakis styczniowy, weekendowy wypad do Berlina. Antonio, Anthrax, inni ktorzy ze mna czasem jezdza, co wy na to? Kto ma jakies konkretne, ciekawe propozycje?
bedziemy w kontakcie
Józefina :
Rav :
Proponuje jakis styczniowy, weekendowy wypad do Berlina. Antonio, Anthrax, inni ktorzy ze mna czasem jezdza, co wy na to? Kto ma jakies konkretne, ciekawe propozycje?
bedziemy w kontakcie
chociaz nie byles na kontakcie
a tak serio to mnie wczoraj troche podkreciles
Rav :
Józefina :
Rav :
bedziemy w kontakcie
a tak serio to mnie wczoraj troche podkreciles
raczej żona bo to ona wiecej wspominala o Ricardo ricardo
Józefina :
Rav :
Józefina :
bedziemy w kontakciechociaz nie byles na kontakcie
a tak serio to mnie wczoraj troche podkrecilesraczej żona bo to ona wiecej wspominala o Ricardo ricardo
miales sie dzwonie odezwac
yaz0 :
Józefina :
Rav :
a tak serio to mnie wczoraj troche podkrecilesraczej żona bo to ona wiecej wspominala o Ricardo ricardo
miales sie dzwonie odezwac
miałes po tonie mojego głosu ze nigdzie na tance (czyt. najebke do rana i po czwoaraka) nie ide wczoraj.
Józefina :
yaz0 :
Józefina :
raczej żona bo to ona wiecej wspominala o Ricardo ricardomiales sie dzwonie odezwac
miałes po tonie mojego głosu ze nigdzie na tance (czyt. najebke do rana i po czwoaraka) nie ide wczoraj.
wczoraj delikatnie bo bylem na meczu tylko bo kurwa rano do pracy mialem...
yaz0 :
Józefina :
yaz0 :
miales sie dzwonie odezwacmiałes po tonie mojego głosu ze nigdzie na tance (czyt. najebke do rana i po czwoaraka) nie ide wczoraj.
wczoraj delikatnie bo bylem na meczu tylko bo kurwa rano do pracy mialem...
mekka odpadala a Ty chciales do mekki
wiem jakby to sie skonczylo
Józefina :
yaz0 :
Józefina :
miałes po tonie mojego głosu ze nigdzie na tance (czyt. najebke do rana i po czwoaraka) nie ide wczoraj.wczoraj delikatnie bo bylem na meczu tylko bo kurwa rano do pracy mialem...
mekka odpadala a Ty chciales do mekki
wiem jakby to sie skonczylo
chcialem ale nei koncziecznie musialismy isc tak . chuj bylo minelo koniec off topa w srode slozo gra na niskich Å‚Ä…kach ja ide na pewno
Józefina :
mitchel :
Józefina :
trzeba bedzie zrobic wspolny wypad do berlina na jakies party tym bardziej ze muzycznie nam wszystkim odpowiadac pewnie bedzie
bemnml ! ! !
p.s. i mitchel browara musze Ci w koncu postawic jak nie dwa wiesz za co.wypad jak najbardziej!
bemnml po stokroc
ps. no no, mi jedno i jedno madame minimal bo to Ona wtedy liste zalatwialaw takim razie
madame mnml piwko i mitchel piwko bo nalezy sie
.....ok - tylko bezalk. ma byc to piwko!
madame minimal :
Józefina :
mitchel :
wypad jak najbardziej!
bemnml po stokroc
ps. no no, mi jedno i jedno madame minimal bo to Ona wtedy liste zalatwialaw takim razie
madame mnml piwko i mitchel piwko bo nalezy sie.....ok - tylko bezalk. ma byc to piwko!
dobrzie dobzie
sprawdzalem stronke wekendu i watergate
i mam prosbe maja slaba rozpiske na styczen tzn nie maja jej jeszcze
jakbys wiedziala o jakiejs bibie z M_nusowsko Lucianowsko i Ricardowsko (czyt. mnml modno) stylu to daj prosze znac bo mamy ochote w styczniu najechac berlin
pozdro
Józefina :
madame minimal :
Józefina :
w takim razie
madame mnml piwko i mitchel piwko bo nalezy sie.....ok - tylko bezalk. ma byc to piwko!
dobrzie dobzie
jakbys wiedziala o jakiejs bibie z M_nusowsko Lucianowsko i Ricardowsko (czyt. mnml modno) stylu to daj prosze znac bo mamy ochote w styczniu najechac berlin
pozdro
...ok po sylwku sie odezwe - raczej zawsze mi daja znac wczesniej , luciano , loco i ricardo sa 1- go w berlinie - a to juz styczen!!!
madame minimal :
Józefina :
madame minimal :
.....ok - tylko bezalk. ma byc to piwko!
dobrzie dobzie
pozdro...ok po sylwku sie odezwe - raczej zawsze mi daja znac wczesniej , luciano , loco i ricardo sa 1- go w berlinie - a to juz styczen!!!
1 stycznia to ja bede jeszcze psychodelic live disco polo in agroturystic farm
Józefina :
madame minimal :
Józefina :
dobrzie dobzie
pozdro...ok po sylwku sie odezwe - raczej zawsze mi daja znac wczesniej , luciano , loco i ricardo sa 1- go w berlinie - a to juz styczen!!!
1 stycznia to ja bede jeszcze psychodelic live disco polo in agroturystic farm
....ja jestem od 29.12- 04.01. w Berlinie takze bede skakac watergate- weekend
...a co do rozpiski weekendu to chłopaki wbijaja w rozpiski,,,takze nie spodziewaj sie rewelacji na stronie, Oscar juz taki jest , ale bede sie z nimi widziała i wyciagne jakie plany na styczen
dzieki w kontakcie
aaa ja nie bylem na contakcie