tak jest za daleko w stronę komercji jak dla mnie.
widzieliscie na stronie planety jaka jest nastepna impr ?? tym razem przegieli calkowicie.... hheheheh
zianie z matysa jest owszem, ale powiem wam,ze raz w zyciu go na zywo slyszalem i zagral najlepiej z calej imprezy jak na moje ucho i gust w obecnym czasie. Ku zdziwieniu wszystkich obecnych lupnal mieszanke dobrego hardtechno i schranz, co nie zmienia raczej faktu, że w planecie zaprezentuje "swoje" pompki,hehe
Ostatnio edytowany przez lament (2008-11-13 14:47:30)
lament :
zienie z matysa jest owszem, ale powiem wam,ze raz w zyciu go na zywo slyszalem i zagral najlepiej z calej imprezy jak na moje ucho i gust w obecnym czasie. Ku zdziwieniu wszystkich obecnych lupnal mieszanke dobrego hardtechno i schranz, co nie zmienia raczej faktu, że w planecie zaprezentuje "swoje" pompki,hehe
Ht i schranz ? Matys ?
o kurwa
tak czy inaczej w planecie sobie nie pobryka
lament :
nom i z tego co słyszalem od znajomego to nie był to tylko jednorazowy wybryk...
Ciekawe czy mozna gdzies seciwo dorwac? ( oczywiscie jak gral HT )
PS
byl w debicy jakies 3 lata temu , nawet fajnie zagral o/
Ostatnio edytowany przez skusnierczyk (2008-11-14 20:19:24)
lament :
zianie z matysa jest owszem, ale powiem wam,ze raz w zyciu go na zywo slyszalem i zagral najlepiej z calej imprezy jak na moje ucho i gust w obecnym czasie. Ku zdziwieniu wszystkich obecnych lupnal mieszanke dobrego hardtechno i schranz, co nie zmienia raczej faktu, że w planecie zaprezentuje "swoje" pompki,hehe
Ty żyjesz
mourner :
lament :
Ty żyjesz
żyję, żyję - aczkolwiek czasowo na uboczu imprezowym
lament :
mourner :
lament :
Ty żyjesz
żyję, żyję - aczkolwiek czasowo na uboczu imprezowym
no wlasnie , człowiek sie uspokoił rodzinę założył hehe a u mnie fast lane any time anywhere
Noce ze Elektroniką 2 już w przyszłym tygodniu yeah
28 listopada - Poland Calling Tour Angelo Mike @ Orbita Tarnobrzeg...
4 grudnia - Diana D'rouze @ Orbita Tarnobrzeg
tyle wiem...
osobiście nie polecam orbity...
Ostatnio edytowany przez shubinho (2008-11-21 13:49:53)
shubinho :
tyle wiem...
osobiście nie polecam orbity...
28 hmm moje urodzinki wszystko by moglo byc pieknie gdyby nie zjazdd ;/ ciekawe kto jeszcze bedzie gral , dajcie info jak cos wiecie
emo2811 :
shubinho :
tyle wiem...
osobiście nie polecam orbity...28 hmm moje urodzinki wszystko by moglo byc pieknie gdyby nie zjazdd ;/ ciekawe kto jeszcze bedzie gral , dajcie info jak cos wiecie
info znam z poczty pantoflowej, a także z myspace'ów ww. dejotów...
supportować mają rezydenci Orbity - kicha i flaki
shubinho :
emo2811 :
shubinho :
tyle wiem...
osobiście nie polecam orbity...28 hmm moje urodzinki wszystko by moglo byc pieknie gdyby nie zjazdd ;/ ciekawe kto jeszcze bedzie gral , dajcie info jak cos wiecie
info znam z poczty pantoflowej, a także z myspace'ów ww. dejotów...
supportować mają rezydenci Orbity - kicha i flaki
more info ;' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Nie bylem tam wiec nie mowie , ale nie wyglada to zanajlepiej , gdyby inny lokal
orbita sama w sobie nawet jest ok, oczywiscie nie majac na mysli undergroundu, bo takiego lokalu na calym podkarpaciu nie ma. bylo tam kilka dobrych melanzy, jednak teraz jak to wyzej shubinio napisal kicha i flaki;]
lament :
orbita sama w sobie nawet jest ok, oczywiscie nie majac na mysli undergroundu, bo takiego lokalu na calym podkarpaciu nie ma. bylo tam kilka dobrych melanzy, jednak teraz jak to wyzej shubinio napisal kicha i flaki;]
czyli nie polecasz na diane tam sie wybierac?
Nawet dla samej muzyki , ze reszta zepsuje caly efekt?
za to polecamy w najbliższą sobotę Noce z Elektroniką 2 w Alternatywy @ Stalowa Wola
mourner :
za to polecamy w najbliższą sobotę Noce z Elektroniką 2 w Alternatywy @ Stalowa Wola
wielce prawdopodobne, że się zjawię
skusnierczyk :
lament :
Nawet dla samej muzyki , ze reszta zepsuje caly efekt?
Czy polecam, czy nie polecam? hm...cieżko powiedzieć jak będzie i czy w ogole to się odbędzie, na mieście nie ma w ogóle reklamy żadnej, są tylko pogłoski, ale z tym różnie bywa...
A jeżeli rzeczywiście impreza się odbędzie to nie sądzę, aby było klimatycznie, spodziewam się,że w supporcie poleci zwyczajne sobotnie disco, zważając na to,że to będzie impreza studencka, a w tbg takie to tylko wiocha, bo tarnobrzescy studenci lubia disco polo:-) (nie obrażając shubinhia,hehe)
Ostatnio edytowany przez lament (2008-11-26 11:37:38)
lament :
skusnierczyk :
lament :
Nawet dla samej muzyki , ze reszta zepsuje caly efekt?Czy polecam, czy nie polecam? hm...cieżko powiedzieć jak będzie i czy w ogole to się odbędzie, na mieście nie ma w ogóle reklamy żadnej, są tylko pogłoski, ale z tym różnie bywa...
A jeżeli rzeczywiście impreza się odbędzie to nie sądzę, aby było klimatycznie, spodziewam się,że w supporcie poleci zwyczajne sobotnie disco, zważając na to,że to będzie impreza studencka, a w tbg takie to tylko wiocha, bo tarnobrzescy studenci lubia disco polo:-) (nie obrażając shubinhia,hehe)
moim skromnym zdaniem, mało jest takich studentów jak ja, którzy lubią prawdziwe undergroundy hehe
a moze kameleon w Przeworsku
shubinho :
lament :
skusnierczyk :
Nawet dla samej muzyki , ze reszta zepsuje caly efekt?Czy polecam, czy nie polecam? hm...cieżko powiedzieć jak będzie i czy w ogole to się odbędzie, na mieście nie ma w ogóle reklamy żadnej, są tylko pogłoski, ale z tym różnie bywa...
A jeżeli rzeczywiście impreza się odbędzie to nie sądzę, aby było klimatycznie, spodziewam się,że w supporcie poleci zwyczajne sobotnie disco, zważając na to,że to będzie impreza studencka, a w tbg takie to tylko wiocha, bo tarnobrzescy studenci lubia disco polo:-) (nie obrażając shubinhia,hehe)moim skromnym zdaniem, mało jest takich studentów jak ja, którzy lubią prawdziwe undergroundy hehe
Nawet bardzo malo . Podkarpacie jest trochu "uposledzone " jesli chodzi o muzyke!
A jesli robi sie jakias wieksza impreze to z nadzieja ze przyjada ludzie z wiekszych miast , bo raczej z tych terenow malo kto lubi undergroundy Wszyscy rzucaja sie na komercje
skusnierczyk :
[
Nawet bardzo malo . Podkarpacie jest trochu "uposledzone " jesli chodzi o muzyke!
A jesli robi sie jakias wieksza impreze to z nadzieja ze przyjada ludzie z wiekszych miast , bo raczej z tych terenow malo kto lubi undergroundy Wszyscy rzucaja sie na komercje
nie ma co narzekac,jak sie chce to zawsze cos mozna dobrego wyczaic
pozdro