Pytanie z 06.05.2008
electro_nic :
z innej beczki .... mini jak tys dotarl w koncu na impreze bo wersje slyszalem chyba ze trzy
Odpowiedz z 07.05.2008
miniboy :
... jechałem na kredycie do słubic, stamtad do frankfurtu na piechotę,potem 6 przesiadek pociagami RE (przesiedziałem w kiblu i miałem farta)
fragment postu z 14.05.2008
miniboy :
...na lotnisku chciało mi się palić,a że bylismy już po odprawie to poszedłem do kibla...
sorry mini ale nie dziw sie ze nie traktuje cie powaznie, trzeba bylo juz lepiej napisac "chuj cie to obchodzi"
Myslelem ze moze chodzi o droge powrotna ale po datach zdjec ktore udostepniles widze ze jednak nie - sciemniac tez trzeba umiec
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-16 19:28:25)
electro_nic :
Pytanie z 06.05.2008
electro_nic :
z innej beczki .... mini jak tys dotarl w koncu na impreze bo wersje slyszalem chyba ze trzy
Odpowiedz z 07.05.2008
miniboy :
... jechałem na kredycie do słubic, stamtad do frankfurtu na piechotę,potem 6 przesiadek pociagami RE (przesiedziałem w kiblu i miałem farta)
miniboy :
...na lotnisku chciało mi się palić,a że bylismy już po odprawie to poszedłem do kibla...
sorry mini ale nie dziw sie ze nie traktuje cie powaznie, trzeba bylo juz lepiej napisac "chuj cie to obchodzi"
Myslelem ze moze chodzi o droge powrotna ale po datach zdjec ktore udostepniles widze ze jednak nie - sciemniac tez trzeba umiec
ale sie go uczepiles....
YonasH :
electro_nic :
Pytanie z 06.05.2008
electro_nic :
Odpowiedz z 07.05.2008
miniboy :
miniboy :
Myslelem ze moze chodzi o droge powrotna ale po datach zdjec ktore udostepniles widze ze jednak nie - sciemniac tez trzeba umiecale sie go uczepiles....
to po co mi sciemnia. Zadalem normalne pytanie a pozniej napisalem ze skoro to tajemnica to pytania nie bylo... odpisal
Jak sie zapytasz czy dorzuce sie do serwera a ja ci powiem ze wyloze 2000 a pozniej przesle 5 pln milo ci bedzie czy raczej pomyslisz ze mam cie za pelikana ktory lyka co mu pod dziob podstawia ?
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-16 19:35:14)
electro_nic :
YonasH :
electro_nic :
Pytanie z 06.05.2008
electro_nic :
Odpowiedz z 07.05.2008
miniboy :
Myslelem ze moze chodzi o droge powrotna ale po datach zdjec ktore udostepniles widze ze jednak nie - sciemniac tez trzeba umiecale sie go uczepiles....
to po co mi sciemnia. Zadalem normalne pytanie a pozniej napisalem ze skoro to tajemnica to pytania nie bylo... odpisal
Jak sie zapytasz czy dorzuce sie do serwera a ja ci powiem ze wyloze 2000 a pozniej przesle 5 pln milo ci bedzie czy raczej pomyslisz ze mam cie za pelikana ktory lyka co mu pod dziob podstawia ?
Przeciez chyba spokrewnieni nie jestescie, aby musial Ci sie zwierzac
Gdyby mnie obca, nieprzychylnie nastawiona osoba (pomijam zupelnie powody nieprzychylnosci )dopytywala jak wracalem, co robilem itp., to bym odpisal ze stopem do afryki i potem na sloniu
YonasH :
electro_nic :
YonasH :
ale sie go uczepiles....
Jak sie zapytasz czy dorzuce sie do serwera a ja ci powiem ze wyloze 2000 a pozniej przesle 5 pln milo ci bedzie czy raczej pomyslisz ze mam cie za pelikana ktory lyka co mu pod dziob podstawia ?Przeciez chyba spokrewnieni nie jestescie, aby musial Ci sie zwierzac
Gdyby mnie obca, nieprzychylnie nastawiona osoba (pomijam zupelnie powody nieprzychylnosci )dopytywala jak wracalem, co robilem itp., to bym odpisal ze stopem do afryki i potem na sloniu
ja z toba spokrewniony tez nie jestem ale chyba jakichs ogolnych zasad przyjetych w wezszej spolecznosci warto sie trzymac, zwlaszcza ze jednak zupelnie obcy sobie nie jestesmy, nie?
skoro nie ma ochoty sie zwierzac - jak to nazwales, to chyba napisalem ze: "skoro to tajemnica itd..."
Poza tym kolego mylisz sprawy zawodowe z prywatnym stosunkiem do danej osoby.
To ze nie moze z nami gdzies pojechac oficjalnie nie znaczy ze go nie lubie... wrecz przeciwnie o czym zreszta na forum gdzies tam pisalem. Prywatnie tez mini wie ze w waskim gronie miejsce w aucie sie dla niego znajdzie.
Dlatego wlasnie zwrocilem koledze uwage.
Nie wiem Yonek jak Ty ale ja niezbyt lubie jak ktos mi wciska jakies glupoty, zwlaszcza gdy w kontakcie bezposrednim niby jest wszystko super ekstra
chcialem tylko koledze zwrocic uwage (to zakazane?) niech wie ze ja wiem i to wsjo
koniec tematu
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-16 22:49:10)
@ Electronic
zadałeś to pytanie na forum, dodałeś że ze 3 wersje słyszałeś, skoro tak to
Cię interesowało to wystarczyło spytać sie tomazza, (sam napisałem -"akurat normalnie wink. ok 19:30 wbiłem się z mysticmanem i jego kobitą,(tomazzo,ja,cosmicgirl i ktos jeszcze zostawiliśmy bagaże u Mystic'a w samochodzie") czytając tego posta mogłeś dowiedzieć się od jednej z 3 wymienionych osób,lub NAWET do mnie napisać na GG.(wystarczyłoby napisać)
twoje pytanie
wyczułem w nim ironię, dlatego moja odpowiedź była taka. a co do wyjazdów z electrownią to do tej pory nie zabardzo rozumiem bo gdy kupowałem od Ciebie bilet na timewarp półtora miesiąca temu, zapytałem się czy będę mógł z wami wracać z mannheim, odpowiedziałes mi że jeżeli spotkasz mine na timewarp w miarę "ogarniętego to wtedy zobaczymy" owszem spotkaliśmy się bodajże na svenie,widziałeś mnie trzeźwego,lecz o 2-giej godzinie pozostało mi bardzo mało Euro i polskie 100zł,nie spytałem się o powrót z wami gdyż nie byłoby mnie juz stać,Andrzeju starasz się zawsze dotrzymywać słowa, dlatego też pomyślałem że tą szansę po prostu bede mógł np. wykorzystać na MD.DE obiecałem sobie ze pojade w tym roku za wszelką cenę, ty się nie zgodziłeś to szukałem alternatywy,wracając jeszcze do tematu na gg, 16.04 mi napisałeś
"Na serio teraz nie pamitam co ty tam w przeszlosci przeskrobywales, powrot z tw byl tylko ostatnim gwozdziem do trumny zatem nie tylko to bylo wziete pod uwage, wczesniej tez powijala ci sie noga alenie pytaj co dokladnie bo naprawde nie pamietam..." nie wiem tylko co ja wcześniej przeskrobałem,to samo tyczy się powrotu z TW z zeszłego roku,nie rozumiem byłem trzeźwy,tyle że gdy był postój w Poznaniu bodajże to poszedłem po piwa i zamówiłem sobie hot-doga,pojechalibyscie beze mnie lecz na całe szczęście mumisia zwróciła Ci uwagę że mnie jeszcze nie ma. Poza tym byliśmy i tak spóźnieni, planowo w Warszawie mieliśmy być na ok. 7, a byliśmy na 13.00 przez co nie wiem czy wiesz kolega wtedy stracił pracę, dodatkowo wiem że Cię mogłem ostro wkurzyć tym że wyśmielismy Cię gdy jakiś plastikowy kawałek się odłamał od tego blatu co jest z tyłu siedzenia i zwróciłeś uwagę koleżance że bedzie płacić bodajże (nie pamiętam dokładnie jaką sumę +"22% VAT" - to mnie rozpierdoliło a mój smiech był szczery i prawdziwy nie wytrzymałem po prostu, a byłem jeszcze podchmielony) no i nie przypasowało
Ci to że miałem Autokar w Dwie strony elegancko z mojego miasta, a ja wybrałem podróż pociągiem.
Jak sie zapytasz czy dorzuce sie do serwera a ja ci powiem ze wyloze 2000 a pozniej przesle 5 pln milo ci bedzie czy raczej pomyslisz ze mam cie za pelikana ktory lyka co mu pod dziob podstawia
porównujesz sprawę pieniężną (stricte czysto biznesową do swojej ciekawości)
sorry mini ale nie dziw sie ze nie traktuje cie powaznie, trzeba bylo juz lepiej napisac "chuj cie to obchodz
po co mam wulgarnie pyskować (na dodatek o wiele starszej osobie)
nie rozumiem -jakie ściemnianie!? kiedy ktoś mnie sie spytał osobiście na gg to coś odpowiedziałem, a nie muszę sie zwierzać tobie NA FORUM kiedy mozesz zapytać przez komunikator, lub PW. co do zdjęć to nie rozumiem w czym oszukałem.
Pozdrawiam.
miniboy :
@ Electronic
zadałeś to pytanie na forum, dodałeś że ze 3 wersje słyszałeś, skoro tak to
Cię interesowało to wystarczyło spytać sie tomazza, (sam napisałem -"akurat normalnie wink. ok 19:30 wbiłem się z mysticmanem i jego kobitą,(tomazzo,ja,cosmicgirl i ktos jeszcze zostawiliśmy bagaże u Mystic'a w samochodzie") czytając tego posta mogłeś dowiedzieć się od jednej z 3 wymienionych osób,lub NAWET do mnie napisać na GG.(wystarczyłoby napisać)
twoje pytaniez innej beczki .... mini jak tys dotarl w koncu na impreze bo wersje slyszalem chyba ze trzy
wyczułem w nim ironię, dlatego moja odpowiedź była taka. a co do wyjazdów z electrownią to do tej pory nie zabardzo rozumiem bo gdy kupowałem od Ciebie bilet na timewarp półtora miesiąca temu, zapytałem się czy będę mógł z wami wracać z mannheim, odpowiedziałes mi że jeżeli spotkasz mine na timewarp w miarę "ogarniętego to wtedy zobaczymy" owszem spotkaliśmy się bodajże na svenie,widziałeś mnie trzeźwego,lecz o 2-giej godzinie pozostało mi bardzo mało Euro i polskie 100zł,nie spytałem się o powrót z wami gdyż nie byłoby mnie juz stać,Andrzeju starasz się zawsze dotrzymywać słowa, dlatego też pomyślałem że tą szansę po prostu bede mógł np. wykorzystać na MD.DE obiecałem sobie ze pojade w tym roku za wszelką cenę, ty się nie zgodziłeś to szukałem alternatywy,wracając jeszcze do tematu na gg, 16.04 mi napisałeś
"Na serio teraz nie pamitam co ty tam w przeszlosci przeskrobywales, powrot z tw byl tylko ostatnim gwozdziem do trumny zatem nie tylko to bylo wziete pod uwage, wczesniej tez powijala ci sie noga alenie pytaj co dokladnie bo naprawde nie pamietam..." nie wiem tylko co ja wcześniej przeskrobałem,to samo tyczy się powrotu z TW z zeszłego roku,nie rozumiem byłem trzeźwy,tyle że gdy był postój w Poznaniu bodajże to poszedłem po piwa i zamówiłem sobie hot-doga,pojechalibyscie beze mnie lecz na całe szczęście mumisia zwróciła Ci uwagę że mnie jeszcze nie ma. Poza tym byliśmy i tak spóźnieni, planowo w Warszawie mieliśmy być na ok. 7, a byliśmy na 13.00 przez co nie wiem czy wiesz kolega wtedy stracił pracę, dodatkowo wiem że Cię mogłem ostro wkurzyć tym że wyśmielismy Cię gdy jakiś plastikowy kawałek się odłamał od tego blatu co jest z tyłu siedzenia i zwróciłeś uwagę koleżance że bedzie płacić bodajże (nie pamiętam dokładnie jaką sumę +"22% VAT" - to mnie rozpierdoliło a mój smiech był szczery i prawdziwy nie wytrzymałem po prostu, a byłem jeszcze podchmielony) no i nie przypasowało
Ci to że miałem Autokar w Dwie strony elegancko z mojego miasta, a ja wybrałem podróż pociągiem.to po co mi sciemnia. Zadalem normalne pytanie a pozniej napisalem ze skoro to tajemnica to pytania nie bylo... odpisal
Jak sie zapytasz czy dorzuce sie do serwera a ja ci powiem ze wyloze 2000 a pozniej przesle 5 pln milo ci bedzie czy raczej pomyslisz ze mam cie za pelikana ktory lyka co mu pod dziob podstawiaporównujesz sprawę pieniężną (stricte czysto biznesową do swojej ciekawości)
sorry mini ale nie dziw sie ze nie traktuje cie powaznie, trzeba bylo juz lepiej napisac "chuj cie to obchodz
po co mam wulgarnie pyskować (na dodatek o wiele starszej osobie)
nie rozumiem -jakie ściemnianie!? kiedy ktoś mnie sie spytał osobiście na gg to coś odpowiedziałem, a nie muszę sie zwierzać tobie NA FORUM kiedy mozesz zapytać przez komunikator, lub PW. co do zdjęć to nie rozumiem w czym oszukałem.
Pozdrawiam.
mini, zdziwilo mnie tylko dlaczego na normalnie zadane pytanie odpisales mi to co odpisales (choc nie musiales) - i to wszystko.
Nie zadalem go ani Tomazzo ani pani Kowalskiej... zatem nie odsylaj mnie do innych
PS. Wszelkie sprawy "na tle sluzbowym" ustalamy w bezposredniej korespondencji zatem na forum nie bede poruszal tematow o ktorych wspomniales. Jesli cos jest do wyjasnienia zapraszam na "PW", "e-mail", "gg"... itp
pozdr
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-18 07:05:28)
Nie zadalem go ani Tomazzo ani pani Kowalskiej... zatem nie odsylaj mnie do innych
trzeba było,tak na przyszłość dowiaduj się od bardziej wiarygodnych źródeł co się dzieje, a nie usłyszysz ploty od osób trzecich które nie wiedzą OCB, na dodatek ja uważam że nie było to normalnie zadane pytanie,ale huj może ja jakoś to inaczej odczułem,mimo wszystko pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów tobie i reszcie osób z redakcji electrowni!
Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-05-18 10:07:30)
gutek81 :
http://thepiratebay.org/tor/4153942/VA_-_Mayday_Reflect_Yourself-2CD-2008-MOD
VA - Mayday Reflect Yourself
153:26 Min
2 CD
Rozmiar: 209.49 MiB
VA - Mayday Reflect Yourself CD1
01 Moonbootica feat. Jan Delay - Der Mond
02 Deadmau5 - Not Exactly (Jean Claude Ades Remix)
03 Milk & Sugar - Stay Around
(Syke ‘n’ Sugarr Full Vocal Mix)
04 M&M (Martha And The Muffins) - Echo Beach
(Disco Boys Remix)
05 DJ Falk - Busted (Miami Mix)
06 Anthony Rother - Don’t Panic
07 Einmusik - Fleur De Lis
08 Nick Curly - Tele-Vision (Original)
09 Dominik Eulberg - Kriechender Guensel (Ajuga Reptans)
10 Lemos feat. Ilan Manouach - Bine Compadre
11 Johannes Heil & Christian Pass - Faith (Original)
12 Alter Ego - Gary (Original)
13 Gorge & Greg Silver - Rollin’
Link ---> ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
VA - Mayday Reflect Yourself CD2
01 Chris Liebing - Puckelbop
02 Technasia - Oxide
03 Westbam - Bass Planet
04 Members of Mayday - Reflect Yourself (Original)
05 Ronski Speed - Starcase
06 Azzido da Bass - Doom’s Night (Laidback Luke Remix)
07 Elton D. & DJ Ferrari - Let The Dream Come True
08 Deckmonsters - Girls (Eric Sneo Remix)
09 Robert Natus - Living In Circles
10 Felix Kroecher & Eric Sneo - Distorted Disco
11 Kaoz & S. Eve - Band With The Devil
12 DJ Amok - The Third Useful Tool
13 Sven Wittekind - Never Forget
Link --->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
miniboy :
trzeba było,tak na przyszłość dowiaduj się od bardziej wiarygodnych źródeł co się dzieje, a nie usłyszysz ploty od osób trzecich które nie wiedzą OCB, na dodatek ja uważam że nie było to normalnie zadane pytanie,ale huj może ja jakoś to inaczej odczułem
Calkowicie mylnie odbierasz moje posty
Nie czulem jakiejs specjalnej potrzeby dowiedzenia sie jak dotarles na impreze zatem od nikogo niczego sie nie musialem dowiadywac - ktos tam przy autokarze rzucil raz pozniej drugi slowo, ze jakos dobiles i tyle.
Czytajac ten temat przypomnialo mi sie to i dlatego (z czystej ciekawosci) zapytalem. Zadajac pytanie wlasnie tobie myslalem ze siegam do najbardziej wiarygodnego zrodla.
Co bylo takiego nienormalnego w tym moim pytaniu ?
Podczas gdy ja tylko chcialem odrobine zaspokoic swoja ciekawosc Ty zupelnie niepotrzebnie doszukujesz sie w tym jakis podtekstow czy cholera wie czego
chyba troche jestes przewrazliwiony - nie odbieraj wszystkiego jak ataku bo popadniesz w koncu w jakas paranoje ... wiecej luzu stary
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-21 23:01:43)
HAHA 24.05 godzina 19.45 do 20.10 barama wejsciowa na WKS Wawel --- pusto
(Disco Boys Remix)
02 Technasia - Oxide
03 Westbam - Bass Planet
co o tym sądzicie ? warto pobrać?? jakieś wrażenia??
destroyer :
(Disco Boys Remix)
02 Technasia - Oxide
03 Westbam - Bass Planet
co o tym sądzicie ? warto pobrać?? jakieś wrażenia??
Ja ściągnęłam,ale jakieś dziwne przeskoki mam,aż się słuchać nie da:/Wy też tak macie,czy to coś z moim winamp`em?Na innych player`ach to w ogóle słuchać nie mogę,bo błąd wyskakuje:/
Ostatnio edytowany przez _Melodyjka_ (2008-05-29 21:41:21)
_Melodyjka_ :
destroyer :
(Disco Boys Remix)
02 Technasia - Oxide
03 Westbam - Bass Planet
co o tym sądzicie ? warto pobrać?? jakieś wrażenia??Ja ściągnęłam,ale jakieś dziwne przeskoki mam,aż się słuchać nie da:/Wy też tak macie,czy to coś z moim winamp`em?Na innych player`ach to w ogóle słuchać nie mogę,bo błąd wyskakuje:/
O co chodzi z tym,i przeskokami?? ja pobralem z piratebuy i wszystko ok
destroyer :
_Melodyjka_ :
destroyer :
(Disco Boys Remix)
02 Technasia - Oxide
03 Westbam - Bass Planet
co o tym sądzicie ? warto pobrać?? jakieś wrażenia??Ja ściągnęłam,ale jakieś dziwne przeskoki mam,aż się słuchać nie da:/Wy też tak macie,czy to coś z moim winamp`em?Na innych player`ach to w ogóle słuchać nie mogę,bo błąd wyskakuje:/
O co chodzi z tym,i przeskokami?? ja pobralem z piratebuy i wszystko ok
U mnie już też ok,musiałam winampa na nowo zainstalować,bo coś z nim nie tak było
_Melodyjka_ :
destroyer :
_Melodyjka_ :
Ja ściągnęłam,ale jakieś dziwne przeskoki mam,aż się słuchać nie da:/Wy też tak macie,czy to coś z moim winamp`em?Na innych player`ach to w ogóle słuchać nie mogę,bo błąd wyskakuje:/O co chodzi z tym,i przeskokami?? ja pobralem z piratebuy i wszystko ok
U mnie już też ok,musiałam winampa na nowo zainstalować,bo coś z nim nie tak było
Jak dla mnie to spoko album:P POLECAM:P
nie wie ktoś może jaki wałek wchodzi w 25 minucie seta kanzyaniego??
tresor000 :
nie wie ktoś może jaki wałek wchodzi w 25 minucie seta kanzyaniego??
świetny
to to ja wiem
tresor000 :
to to ja wiem
no to po co sie pytasz? :F
Lorn3t :
tresor000 :
to to ja wiem
no to po co sie pytasz? :F
nowy jest :F
ram0l :
Lorn3t :