jestem pozytywnie zaskoczony, planeta - klub z muzykÄ… komercyjnÄ… a taki undergroundowiec siÄ™ przyjÄ…Å‚
od czasu do czasu w planecie dzieje sie cos ciekawego
Zapomnialem zarzuic infem ale 23 sierpnia byla Carla Roca na podkarpaciu grubo zagrala
A takto jak zwykle nic w tej czesci Polski oprocz szerokopojetej komercji
skusnierczyk :
Zapomnialem zarzuic infem ale 23 sierpnia byla Carla Roca na podkarpaciu grubo zagrala
A takto jak zwykle nic w tej czesci Polski oprocz szerokopojetej komercji
ale walczymy, walczymy z tym
nexy :
skusnierczyk :
A takto jak zwykle nic w tej czesci Polski oprocz szerokopojetej komercjiale walczymy, walczymy z tym
No i dobrze, miejmy nadzieje ze niebawem bedzie cos ciekawego
Ciezko jest sie dogadac z klubami w naszym regionie, wola zarabiac na disko wstrzÄ…sach ;/
Dla przykladu: nie tak dawno kumpel zorganizowal impreze charytatywna, z ktorej dochod (bilety wstepu) byl przekazany dla osoby niepelnosprawnej, ofiary pobicia. W ten sposob rowniez pośrednio chciał "przemycic" do klubu inna muzyke (minimal techno, minimal, electro, tech-house etc). Frekwencja zajebista. Klub/Bar mial kurewski utarg, to bylo widac. Jednak na koniec imprezy wlascicielka klubu powiedziala ze pierdoli ten utarg, ze wzgledu na to ze tej muzyki nie da sie sluchac. Ona jedyna miala takie zdanie, ale to decydujace zdanie.
emo2811 :
spoko ze spasowales im wlasciciele tej planety czesto dokonuja dziwnych wyborow co do dj'ow.. ale ty poezjaaaaa pozdr
Rzeczywiście dokonują dziwnych wyborów - a szczególnie jeśli co 3/4 miesiące zapraszają tego samego oklepanego dj-ta (np. Angelo Mike w latach ubiegłych), ale prawda jest taka że jakieś ambitniejsze imprezy mają znikome szanse powodzenia. To z powodu publiki. Nie wiem jak często bywasz w planecie, ja dobrze wiem co tam się dzieje. Na cyklicznych, organizowanych co miesiąc imprezach połowa wiary nie wie nawet kto gra. Do 2003 roku imprezy techno w planecie były na wysokim poziomie. Ale obecnie tych ludzi już nie ma.
Rochu :
emo2811 :
spoko ze spasowales im wlasciciele tej planety czesto dokonuja dziwnych wyborow co do dj'ow.. ale ty poezjaaaaa pozdr
Rzeczywiście dokonują dziwnych wyborów - a szczególnie jeśli co 3/4 miesiące zapraszają tego samego oklepanego dj-ta (np. Angelo Mike w latach ubiegłych), ale prawda jest taka że jakieś ambitniejsze imprezy mają znikome szanse powodzenia. To z powodu publiki. Nie wiem jak często bywasz w planecie, ja dobrze wiem co tam się dzieje. Na cyklicznych, organizowanych co miesiąc imprezach połowa wiary nie wie nawet kto gra. Do 2003 roku imprezy techno w planecie były na wysokim poziomie. Ale obecnie tych ludzi już nie ma.
zgadza sie ja jestem od 7 lat prawie na kazdej "techniawce" w cudzysłowie bo z ta nazwa mozna sie kłócić w tym przypadku hehe problem tkwi w tym ze właściciele planety sciagaja dj'i tematycznie bardzo podobnych, grajacych z deka komercyjne odmiany muzyki elektrycznej ktore moga sie spodobac nie wtajemniczonym w ta kulturę . moim zdaniem to IM2 powinni miec dożywotni zakaz wstepu do planety:D tak nudza a sa co 2a 3y miechy nie pamiętam kiedy dobre techno slyszalem tam !!! powinni mątowac co imprezka cos z innej beczki a nie wkolko ta zamułka leee!!! a co do ludzi tez to zauwarzylem kiedys bul tam zupełnie inny klimat wszyscy sie pojawiali co miesiac, i pomino ze nie znalismy sie osobiscie to powstawał klimat jak wśród przyjaciół. a teraz buuu!!! ale pomimo to nadal jest to najlebszy klub w okolicy
Mozecie mi powiedziec kto z lepszych grajkow byl w Planecie do 2003 roku?
PS' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
byc moze w niedlugim czasie doczekamy sie kolejnej edycji
PS2 nikt nie chce tutaj w tych regionach ruszyc z wieksza inicjatywa wprowadzenia do klubow bardziej ambitnej muzyki czy zrobienia wiekszej imprezy poniewaz boja sie utopienia kasy , i wola inwestowac w komercje <blee> , a wcale tak nie jest
Ostatnio edytowany przez skusnierczyk (2008-09-07 14:32:43)
skusnierczyk :
Mozecie mi powiedziec kto z lepszych grajkow byl w Planecie do 2003 roku?
PS' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
byc moze w niedlugim czasie doczekamy sie kolejnej edycji
PS2 nikt nie chce tutaj w tych regionach ruszyc z wieksza inicjatywa wprowadzenia do klubow bardziej ambitnej muzyki czy zrobienia wiekszej imprezy poniewaz boja sie utopienia kasy , i wola inwestowac w komercje <blee> , a wcale tak nie jest
tak sie sklada ze min Carla z tego co pamieta, to tylko raz ;/ mozna sie domyslec why
Impreza organizowana przez pewnego Pana, jako 'after' po jego ślubie
Odbedzie sie w wynajetym na ta okazje klubie Sydney, w miejscowosci Zarzecze (okolice Stalowej Woli).
Biba zamknieta, glownie dla jego znajomych, jak mi wiadomo: ludzi w temacie.
Na impreze beda wpuszczane tylko osoby z listy.
Aby znalezc sie na tej liscie trzeba zadzwonic do MÅ‚odego (791 012 875) oraz przedstawic sie
jako forumowicz GSZ
Od sukcesu imprezy zaleza kolejne edycje, bo sa takie plany (np. 1 w miesiacu, piatek).
Zapraszam
szlak daleko troche z debicy pociagiem , troche sie trzeba tluc iwogole , do kiedy mozna sie zapisywac ?
Ostatnio edytowany przez skusnierczyk (2008-09-12 23:07:49)
skusnierczyk :
szlak daleko troche z debicy pociagiem , troche sie trzeba tluc iwogole , do kiedy mozna sie zapisywac ?
mysle ze spokojnie mozna sie zglaszac do dnia imprezy, z tego co wiem klub jest wynajety do godz. 7 rano wiec o tej porze mozesz miec juz jakis powrot do Debicy
nexy :
skusnierczyk :
mysle ze spokojnie mozna sie zglaszac do dnia imprezy, z tego co wiem klub jest wynajety do godz. 7 rano wiec o tej porze mozesz miec juz jakis powrot do Debicy
Znalazlem juz transport samochodowy na impreze + 3 znajomych
Takze obecny , teraz tylko zadzownic do pana Mlodego
Kolejna imprezka w planecie 24 pazdziernik 2008
dj Alan White & Christian b birthday's party
wystapia rowniez dj Pump oraz dj W
emo2811 :
wystapia rowniez dj Pump oraz dj W
Dj. W - blueeee
shubinho :
emo2811 :
wystapia rowniez dj Pump oraz dj WDj. W - blueeee
hujnia na maxa W nie komentuje a pump swego czasu dawal rade ale teraz tez gra hujnie !!
do alana również trace szacunek ciagle nas tym housem katuje w planecie a przecież potrafi.... kiedy dobre technoo uslysze w tej planecie ;/ chyba precej sie ogarne hehe
dzieki bogu siasia nas odwiedzil ostatnio dal rade men %)
Slyszalem Alana ostatnio , i wlasnie momentami gral techno a pozniej wyjezdzal komercyjnym housem , dziwne ;/
duzo oosb sie wybiera na kierunek sydney?
Ostatnio edytowany przez skusnierczyk (2008-09-24 20:43:23)
emo2811 :
shubinho :
emo2811 :
wystapia rowniez dj Pump oraz dj WDj. W - blueeee
hujnia na maxa W nie komentuje a pump swego czasu dawal rade ale teraz tez gra hujnie !!
do alana również trace szacunek ciagle nas tym housem katuje w planecie a przecież potrafi.... kiedy dobre technoo uslysze w tej planecie ;/ chyba precej sie ogarne hehe
dzieki bogu siasia nas odwiedzil ostatnio dal rade men %)
dokładnie chujnia na maxa ;/ a co do siasi, to po jego pierwszym graniu byłem positive zaskoczony, że w planecie coś takiego zagrał. zdziwiłem się też, że przyjął się i zagrał drugi raz
skusnierczyk :
Slyszalem Alana ostatnio , i wlasnie momentami gral techno a pozniej wyjezdzal komercyjnym housem , dziwne ;/
duzo oosb sie wybiera na kierunek sydney?
brak funduszy ;/
Ostatnio edytowany przez shubinho (2008-09-24 21:10:35)
emo2811 :
kiedy dobre technoo uslysze w tej planecie ;/ chyba precej sie ogarne hehe
Planeta narzuca djom zaproszonym w jakich stylach mają się obracać w ich klubie. A oni nie lubią techno:P
Jest oczywiście kilka wyjątków, jak Grooveliker, Carla i Alan White w 2005 roku, którzy nie do końca do tego się dopasowali. Dlatego podejrzewam,że np. Carla, pomimo,że jest bardzo znana to nie grywa tam zbyt często.
lament :
emo2811 :
kiedy dobre technoo uslysze w tej planecie ;/ chyba precej sie ogarne hehe
Planeta narzuca djom zaproszonym w jakich stylach mają się obracać w ich klubie. A oni nie lubią techno:P
Jest oczywiście kilka wyjątków, jak Grooveliker, Carla i Alan White w 2005 roku, którzy nie do końca do tego się dopasowali. Dlatego podejrzewam,że np. Carla, pomimo,że jest bardzo znana to nie grywa tam zbyt często.
dokladnie masz racje ;/ rozmawialem kiedys w planecie z Alanem na ten temat i dokladnie to mi powiedzial ze jest pewien nacisk na to co ma byc grane na imprezach! poronione to jest imprezy sa dla ludzi a nie dla wlascicieli. Dlatego wlasnie widac ze poziom wtajemniczenia nie jest juz ten sam co kiedys;/
i jak imrezka udana??
emo2811 :
i jak imrezka udana??
właśnie ?
Noce z ElektronikÄ…!
Stalowa Wola, Klub Alternatywy, ul.Okulickiego 83
Wstęp:
Panowie: 8zł
Panie: 5zł
Skład:
Nexy (Horyzont/Arytmia)
Mourner (Arytmia)
Dr M (Santrans)
103 & Yogi (Santrans)
Muzyka: Techno, Electro, Minimal, BreakBeat, Drum'n'bass
Ostatnio edytowany przez shubinho (2008-10-15 09:28:06)
shubinho :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Noce z ElektronikÄ…!
Stalowa Wola, Klub Alternatywy, ul.Okulickiego 83
Wstęp:
Panowie: 8zł
Panie: 5zł
Skład:
Nexy (Horyzont/Arytmia)
Mourner (Arytmia)
Dr M (Santrans)
103 & Yogi (Santrans)