dropski :
drPhilGood :
dropski :
a na chuj ci scratchowanie przy technicznej muzie? do mic tez krzyczysz?nie ograniczaj się, a za to porównanie scratchowania do krzyczenia do "majka" już się zfrajerzyłeś wśród prawdziwego klimatu lamusie
i nawet siÄ™ nie odzywaj, bo nic nie rozumiesz!!!
ok, juz nie bede, przepraszam
drPhilGood :
i jak się gra? łatwiej? jak scratch?
...jeżeli chodzi o scratchowanie, to serato, fS, czy inne tego typu rzeczy porównuję do wpisywania kodów w grach komputerowych...
..gra sie normalnie..scratchuje sie łatwiej,poniewaz masz jedna plyte do wszystkiego (te akurat elegancko chodza na slipmacie) a jak wiadomo tłoczone 12 tki sa roznej gruboosci i i kazda plyta chodzi ci inaczej pod igła.. masz racje ze to jest ulatwianie sobie...na tym polega juz wszystko...ty pewnie tez sobie ulatwiasz tym ze zamawiasz plyty netem a nie zapierdalasz do berlina pociagiem co tydzien rzeby kupic sobie 5 sztuk ...
tekknotek :
urok krecacej sie czarnej plyty jest bezcenny
BoxSter :
Tylko Tiesto umie grac z CD na traktor scratch
tym razem nie zabłysnałes
drPhilGood :
porównuję do wpisywania kodów w grach komputerowych...
grales ze wiesz? czy nie grales? jesli nie grales to sie nie udzielaj w tym temacie, bo scratchowanie w serato jest tak samo trudne jak z normalnych plyt, jedynie ulatwienie to podglad scieszki
Pedro Dust :
drPhilGood :
grales ze wiesz? czy nie grales? jesli nie grales to sie nie udzielaj w tym temacie, bo scratchowanie w serato jest tak samo trudne jak z normalnych plyt, jedynie ulatwienie to podglad scieszki
co ty nie powiesz? w każdym filmiku promującym tego typu sprzęt (serato, Final Scratch, czy Traktor Scratch) dj-e hiphopowi mówią, że łatwiej im się scratchuje a jak masz problemy z angielskim to twój problem
drPhilGood :
Pedro Dust :
drPhilGood :
co ty nie powiesz?
w każdym filmiku promującym tego typu sprzęt (serato, Final Scratch, czy Traktor Scratch) dj-e hiphopowi mówią, że łatwiej im się scratchuje a jak masz problemy z angielskim to twój problem
lol tzn. ze jesli sie naogladam roznych filmow o sprzecie to bede na ich temat wiedzial wszystko, nie sadze....masz zerowe pojecie o serato, bo nigdy tego nie uzywales, ja mam to w domu i wiem jak to dziala, na dzien dzisiejszy tak samo trudno skreczowac mi jest z czarnej czy z serato, nie widze roznicy ( poprostu jedyne ulatwienie to to ze widzi sie sciezke ) na czarnych sie jedynie slyszy) miedzy tym a tym.
co jeden to mÄ…drzejszy
drPhilGood :
Pedro Dust :
drPhilGood :
co ty nie powiesz?
w każdym filmiku promującym tego typu sprzęt (serato, Final Scratch, czy Traktor Scratch) dj-e hiphopowi mówią, że łatwiej im się scratchuje a jak masz problemy z angielskim to twój problem
techno sie trudniej scratchuje
AMERICAN GRIZZLY :
co jeden to mÄ…drzejszy
a tobie o co chodzi?
wogole wyjebac temat bo z dupy
o nic... temat założono mimo tego, że dyskusje na ten temat już prowadzono dawno temu, niekoniecznie w osobnym temacie. Każdy przelewa swoje mądrości, ale i tak są one bezużyteczne bo jeśli ktoś jest wierny swym ideałom.. zawsze przy nich pozostanie i takie tematy są niepotrzebne. Mnie np wali jakie jest zdanie tego czy innego typa...
bla bla bla..
dokładnie, wyjebać
Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2008-09-11 16:42:28)
AMERICAN GRIZZLY :
o nic... temat założono mimo tego, że dyskusje na ten temat już prowadzono dawno temu, niekoniecznie w osobnym temacie. Każdy przelewa swoje mądrości, ale i tak są one bezużyteczne bo jeśli ktoś jest wierny swym ideałom.. zawsze przy nich pozostanie i takie tematy są niepotrzebne. Mnie np wali jakie jest zdanie tego czy innego typa...
bla bla bla..
dokładnie, wyjebać
a miales kiedys comodore 64 ??
AMERICAN GRIZZLY :
bla bla bla..
dokładnie, wyjebać
..a ty z czego grasz???????
trzystatrzy303 :
AMERICAN GRIZZLY :
bla bla bla..
dokładnie, wyjebać..a ty z czego grasz???????
nie zajmujÄ™ siÄ™ graniem jak narazie
Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2008-09-11 16:51:12)
maniek_ :
Pedro Dust :
scieszki
dobre
skutki picia wodki
Ragi :
na razie wszystkie kawałki które chciałbym mieć są wydane/wydawane na vinylu, więc nie żałuje i wydaje miesięcznie 200-300zł na te płytki, chuj mnie obchodzi że miałbym za to milion pincet mp3 gdzie połowe zagrałbym raz lub w ogóle.
Kyle zapodaj jakimÅ› seciorem.
Na razie - oby jak najdłużej.
Seta nie będzie, odłożyłem granie z placków i wziąłem się za produkcję czegoś zupełnie innego niż progi. Pod koniec roku pewnie wrzucę jakieś eksperymenty posklejane w jeden set.