jak sadzisz drogi czytelniku czy zostac przy plycie vinylowej czy isc z duchem czasu i przerzucic sie na kontrole plikow cyfrowych za pomoca programow typu Serato Scratch Live
jakies wasze opinie, refleksje ktore sie nasuwaja, moze ktos uzywal tego i tego i moze co nieco powiedzic, porownac
mimo wszystko tez obstaje przy winylu jak narazie, kupno laptopa porzadnego plus program to duzy wydatek jak na moja kieszen bynajmniej - mimo ze mp3 sa stosunkowo tanie
kurwa VINYL i tyle w tym temacie nie ma to jak uczucie kręcącej się płyty pod palcami
tylko weźcie pod uwagę to że wydaje się coraz mniej winyli... a co za tym idzie - każdy gra to samo, bo za bardzo nie ma w czym wybierać. a ile można grac klasyki?
digital heart, vinyl soul
można połączyć jedno z drugim
Ostatnio edytowany przez Radekk (2008-09-09 19:43:34)
a tam mało, mi wystarcza, nawet keszu nie starczyłoby żeby mieć te wszystkie tegoroczne perełki
teraz to sobie ziomek kupi np finala - wejdzie na beatport ściągnie top ten z np minimalu i jest kozak dj
Ostatnio edytowany przez Ragi (2008-09-09 19:46:20)
Ragi :
a tam mało, mi wystarcza, nawet keszu nie starczyłoby żeby mieć te wszystkie tegoroczne perełki
teraz to sobie ziomek kupi np finala - wejdzie na beatport ściągnie top ten z np minimalu i jest kozak dj
Racja, trochÄ™ to potrwa ale vinyl zostanie wyparty przez mp3 .. IMO
ram0l :
Ragi :
teraz to sobie ziomek kupi np finala - wejdzie na beatport ściągnie top ten z np minimalu i jest kozak djRacja, trochę to potrwa ale vinyl zostanie wyparty przez mp3 .. IMO
wypluj te słowa!!!!
Wygodniej jest kupic kawałek w mp3 natomiast nie da ci on tyle satysfakcji co vinyl
scandall_P.ASP :
wav
Radekk :
Jebać Beatport. Takie jest moje zdanie.
Lepiej poszperać na junodownload i odszukać coś ciekawego od młodych producentów, którzy nie maja szans żeby sie wybić i wydać plastik.
dobrze prawi...polać mu!
jak grają z traktor scratcha to jeszcze pół biedy, ale rozpierdala mnie jak wyjdzie taki grać i gra z samego laptopa z zainstalowanym traktorem3, jebnie sobie synchronizacje tempa i wielki wodzirej kurwa, szkoda że z winampa nie gra
po to ktos wymysli serato aby korzystaac z uroku krecacego sie vinyla, w polaczeniu z nowoczesnoscia; jaka sa mp3ki, ja sie przezycilem z vinyla na ssl i nie zaluje
imo mp3 - tansze i wygodniejsze
vinyl i tyle na temat mam narazie kilkanascie ale nic nie daje tej satysfakcji puscic vinyl na gramo ten dzwiek to nie to samo co cd
DJMAJS :
ten dzwiek
jakos dzwieku mp3ek jest coraz lepsza i trzeba przyznac, ze kazdy przecietny klubowicz nie jest w stanie rozroznic nosnika z ktorego leci muza
dopóki jest jeszcze w czym wybierać to vinyl ale jest coraz gorzej