vokal w Plastikman_-_Spastik_(Dubfire_rework) u Carl Craig'a wygrywa wie ktos skad to ?
Ostatnio edytowany przez Joker (2008-07-28 18:10:09)
Joker :
vokal w Plastikman_-_Spastik_(Dubfire_rework) u Carl Craig'a wygrywa wie ktos skad to ?
Nie ściągałem seta Craiga, ale strzelam że to to:
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
AnThRaX :
Joker :
Nie ściągałem seta Craiga, ale strzelam że to to:
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
niestety to nie to
sciagnij set, warto
Ostatnio edytowany przez Joker (2008-07-29 00:29:40)
destroyer :
Kto ma Dakar - Ive Got That Feeling i Carl craig- looking for water??
Dakar znalazlem na razie tylko taki:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dzis byla relacja na vivie pl i powiem ze bez porownania z berlinskÄ… paradÄ…
destroyer :
Kto ma Dakar - Ive Got That Feeling i Carl craig- looking for water??
Dakar - Ive Got That Feeling EP'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kilka fotek by lechu1980i
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
pozdrowienia dla Dimitra z Bułgarii , który dotrzymal mi towarzystwa!!!
Sleepwalker :
heh przegiecie bylo z tym seven nation army wystarczy ze ktos na dworcu to zaczął nucic to zawsze ktos sie dołączał
na LP tez kilka wersji poleciało tego walka, niewiem o chuj Niemcom chodzi z tym utworem
wydaje mi sie ze chodzi tu o mistrzostwa europy w pilce noznej, bylem w niemczech w okresie mistrzostw i te szwaby non stop spiewali ten utwor, chyba pod znak jakie to niemcy nie są wspaniałe.. hehe
na stadionach tez czesto gesto kibice spiewali ten utworek....
pozdrawiam
Witam wszystkich
Mam pytanko ... w secie M.A.N.D.Y min. 26 sama końcówka ... co to jest za nutka? Wie ktoś może ? Z góry dzięki za odpowiedź. PZDR for all kajak21
Rav :
Mam prosbe - moglibyscie wrzucic video Hawtina, Moby`ego, Hell, Dubfire, Italoboyz, Audion, Underworld oraz Anji na inny serwer?
To może od razu zorganizujemy Parade jeszcze raz ?
AnThRaX :
Rav :
Mam prosbe - moglibyscie wrzucic video Hawtina, Moby`ego, Hell, Dubfire, Italoboyz, Audion, Underworld oraz Anji na inny serwer?
cześć Antrax
AnThRaX :
Rav :
Nie pitol tylko wrzucaj jak mozesz.
Colmi :
AnThRaX :
Rav :
cześć Antrax
cześć Kolmi
Rav :
wszystko jest na pierwszej stronie... Wystarczy tylko dobrze poszukac...
rodman :
Rav :
wszystko jest na pierwszej stronie... Wystarczy tylko dobrze poszukac...
wystarczy dobrze poczytać, Rav pyta o VIDEO, a te są tylko na rapidku
Rav :
ma ktos inne video z setu hawtina niz to ktore jest podane na 1 podstronie? Kurcze, cos przeskakuje na jego secie.
Też tak masz? Mi przeskakiwała muza na każdym Video co ściągałem. Ktoś chyba chujowo zRippował
No chyba że mieli jakieś zmasowane niezgranie utworów.
Ostatnio edytowany przez AnThRaX (2008-08-06 20:47:07)
AnThRaX :
Rav :
ma ktos inne video z setu hawtina niz to ktore jest podane na 1 podstronie? Kurcze, cos przeskakuje na jego secie.
Też tak masz? Mi przeskakiwała muza na każdym Video co ściągałem. Ktoś chyba chujowo zRippował
No chyba że mieli jakieś zmasowane niezgranie utworów.
Niestety - kurwa mac
Rav :
AnThRaX :
Rav :
No chyba że mieli jakieś zmasowane niezgranie utworów.Niestety - kurwa mac
Tak jak już wspomniałem...trzeba zrobić parade raz jeszcze !
Rav :
AnThRaX :
Rav :
No chyba że mieli jakieś zmasowane niezgranie utworów.Niestety - kurwa mac
hahahaha a ja pol dnia kiedys instalowalem i odinstalowywalem kodeki bo myslalem , ze to wina mojego kompa , tez macie tak , ze glos leci pozniej niz obraz (czy tam odwrotnie )