Lsdj - komentowął juz nie bede bo nie ma sensu... jesli cie zraniłem to sorry... heh życie
i ostatnie 3 filmiki:
vince
1.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
lub:'
2.'
na tym filmiku leci kawalek ultimate sextrack - charly lownoise & mental theo - stary hardcorowy klasyk, polecam tez zobaczyc jakos od minuty 1:30 jak sie bawia niemcy
3.'
te filmiki to juz koncowka imprezy, ogolnie w koncu moglem na mayday uslyszec hardcory i uwazam ze warto bylo
troszkę moich zdjęć, dokładniej 68sztuk. filmów wrzucał nie będę, bo nie mam na to czasu. miłego oglądania i wspominania '
Ostatnio edytowany przez gutek81 (2008-05-10 18:18:54)
dj amok @ mayday de 30-04-2008 (video 55 minut)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników (part1)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników (part2)
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników (part3)
pschemo :
z cyklu wtorek z poezja
"redbullowe skurwysyństwo"xavery :
Tegoroczna edycja Mayday DE hmmmmmmmmmm, o muzyce nie będę pisał bo się nie znam wink
Na ostatnim Mayday DE – wielu ludzi z GSZ zachowywaÅ‚o siÄ™ jak totalne – skurwysyny – wielu ludzi byÅ‚o oburzonych lecz nikt nie ma odwagi tego opisać...
zaczne ja:
KOTI – na wielu imprezach mówisz ile to euro wydajesz na piwo i wypijasz itd.
Na wielu imprezach też widzę że notorycznie wyciągasz ręce gdy ktoś stoi z jakimkolwiek napojem, i wypijasz innym. Mam to w dupie że ktoś tak robi.
Jak nie masz kasy na napoje – to poproÅ› kogoÅ› ze znajomych – na pewno Ci kupiÄ…, poproÅ› mnie.
Ja sam CI kilkakrotnie dawaÅ‚em napoje – za freee i na ostatnim Mayday DE – też lecz – nigdy nie usÅ‚yszaÅ‚em sÅ‚owa dziÄ™kuje, i wcale mi nie zależy aby ktoÅ› mi dziÄ™kowaÅ‚.
Ale to co zrobiÅ‚eÅ› na Mayday DE – jest ostatnim skurwysyÅ„stwem.
Wszyscy wiedzieli że miniboy nie miaÅ‚ kasy, przy sobie na Mayday DE i miaÅ‚ do tego mega bombÄ™ alkoholowÄ…. Sam mnie poprosiÅ‚ aby mu coÅ› przynieÅ› do picia. Ja podczas setu the advent daÅ‚em napoje miniboy – On otwiera red bulla – a tu Cyko siÄ™ga rÄ™kÄ™ po „Å‚yka” – mimo faktu że 20 minut wczeÅ›niej dostaÅ‚ ode mnie 2 puszki red bulla.
Mija sekunda – a po puszkÄ™ siÄ™ga KOTI – i co wiemy że miniboy ma dobre serce i każdemu odda wszystko co ma i siÄ™ podzieli – ale nie KOTI musiaÅ‚ siÄ™gnąć i wyżłopać red-bulla, i oddać pusta puszkÄ™.
I nie chodzi tu o pojedynczy przypadek, ale znamy się wszyscy jeździmy razem i bawimy. A co niektórzy zachowują się jak totalne skurwysyny. KOTI widział że ja przyniosłem 1 i 2 napój miniboy-wi i mimo tego sięga i wypija mu całą puszkę.
I niech w tej chwili – nasz kochany miniboy nie broni – KOTIego i innych w jakikolwiek sposób.
CDNkandydat do nike moim zdaniem
xavery, kiedy nastapi dalszy ciag?
artysta milczy
electro_nic :
Antonio || Józefina :
artysta milczy
Antonio ll Józefina ?
jak zes to zrobil ?
Cyka sie spytaj ! ! !
to jego pomysl ! ! !
Rav :
Antonio || Józefina :
artysta milczy
Miales kurwa spac!
Skocznylem ogladac film ! ! !
i nie zasnolem na nim co zwykle robie ! ! !
fotki na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
niedlugo wrzuce jeszcze tutaj wszystkie
pschemo :
pschemo :
z cyklu wtorek z poezja
"redbullowe skurwysyństwo"xavery :
Tegoroczna edycja Mayday DE hmmmmmmmmmm, o muzyce nie będę pisał bo się nie znam wink
Na ostatnim Mayday DE – wielu ludzi z GSZ zachowywaÅ‚o siÄ™ jak totalne – skurwysyny – wielu ludzi byÅ‚o oburzonych lecz nikt nie ma odwagi tego opisać...
zaczne ja:
KOTI – na wielu imprezach mówisz ile to euro wydajesz na piwo i wypijasz itd.
Na wielu imprezach też widzę że notorycznie wyciągasz ręce gdy ktoś stoi z jakimkolwiek napojem, i wypijasz innym. Mam to w dupie że ktoś tak robi.
Jak nie masz kasy na napoje – to poproÅ› kogoÅ› ze znajomych – na pewno Ci kupiÄ…, poproÅ› mnie.
Ja sam CI kilkakrotnie dawaÅ‚em napoje – za freee i na ostatnim Mayday DE – też lecz – nigdy nie usÅ‚yszaÅ‚em sÅ‚owa dziÄ™kuje, i wcale mi nie zależy aby ktoÅ› mi dziÄ™kowaÅ‚.
Ale to co zrobiÅ‚eÅ› na Mayday DE – jest ostatnim skurwysyÅ„stwem.
Wszyscy wiedzieli że miniboy nie miaÅ‚ kasy, przy sobie na Mayday DE i miaÅ‚ do tego mega bombÄ™ alkoholowÄ…. Sam mnie poprosiÅ‚ aby mu coÅ› przynieÅ› do picia. Ja podczas setu the advent daÅ‚em napoje miniboy – On otwiera red bulla – a tu Cyko siÄ™ga rÄ™kÄ™ po „Å‚yka” – mimo faktu że 20 minut wczeÅ›niej dostaÅ‚ ode mnie 2 puszki red bulla.
Mija sekunda – a po puszkÄ™ siÄ™ga KOTI – i co wiemy że miniboy ma dobre serce i każdemu odda wszystko co ma i siÄ™ podzieli – ale nie KOTI musiaÅ‚ siÄ™gnąć i wyżłopać red-bulla, i oddać pusta puszkÄ™.
I nie chodzi tu o pojedynczy przypadek, ale znamy się wszyscy jeździmy razem i bawimy. A co niektórzy zachowują się jak totalne skurwysyny. KOTI widział że ja przyniosłem 1 i 2 napój miniboy-wi i mimo tego sięga i wypija mu całą puszkę.
I niech w tej chwili – nasz kochany miniboy nie broni – KOTIego i innych w jakikolwiek sposób.
CDNkandydat do nike moim zdaniem
xavery, kiedy nastapi dalszy ciag?
Również jestem ciekaw.
(łożesztywqrve) to jest ten sam gringo co wymiatał 2 i 3 lata temu
nie zapomnę ile on miał wokół siebie kobiet,Ba, a jak on tańczył! w jego wieku (jak dożyję) chciałbym tak się bawic jak ten dziadek
Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-05-13 21:36:34)
Fotki i filmy Å‚apać tutaj:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Przepraszam ale nie chciało mi się trzaskać tym razem 300 fotek.. za to jest stosunkowo dużo filmów.
Pozdrawiam wszystkich z którymi się tam bawiłem! :-)
KumaN :
Fotki i filmy Å‚apać tutaj:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Przepraszam ale nie chciało mi się trzaskać tym razem 300 fotek.. za to jest stosunkowo dużo filmów.
Pozdrawiam wszystkich z którymi się tam bawiłem! :-)
dzięki za szybkie wrzucenie fotek :*
miniboy :
(Å‚ożesztywqrve) to jest ten sam gringo co wymiataÅ‚ 2 i 3 lata temu linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nie zapomnę ile on miał wokół siebie kobiet,Ba, a jak on tańczył! w jego wieku (jak dożyję) chciałbym tak się bawic jak ten dziadek
no baaa hahaha pamietam go z mayday w zoltej koszulce, razem tanczylismy
dziadzio de best, On nie miał przypadkiem żarowiastej pomarańczowej kamizelki z logo Mayday 2 lata temu? to pewnie ten sam, wywijał ze wszystkimi "laskami" (o ile tak można nazwać niemieckie smoki, chociaż 1 turczynka była przesłodka) na korytarzu (jeszcze wtedy leciała tam muzyka) i miał sporą publike
na lotnisku chciało mi się palić,a że bylismy już po odprawie to poszedłem do kibla no i jak widać w męskiej toalecie nie wolno,damskiej tez nie, ale za to w klopie dla niepełnosprawnych Można (broń Boże! nie wyśmiewam się z inwalidów żeby nie było..)
Foty na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
lub do sciÄ…gniÄ™cia' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników (ok 145 MB)
Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-05-14 17:51:20)
fly :
fotki na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
niedlugo wrzuce jeszcze tutaj wszystkie
moje fotki:
'
gWEEDy :
dziadzio de best, On nie miał przypadkiem żarowiastej pomarańczowej kamizelki z logo Mayday 2 lata temu? to pewnie ten sam, wywijał ze wszystkimi "laskami" (o ile tak można nazwać niemieckie smoki, chociaż 1 turczynka była przesłodka) na korytarzu (jeszcze wtedy leciała tam muzyka) i miał sporą publike
nie zgodze sie z toba , widzialem w Dortmundzie wiele ladnych kobiet i watpie zeby wszystkie byly z zagranicy , mozliwe ze to jakies mieszance ale na brak ladnych kobiet na Mayday bym nie narzekal
@ pschemo - ram0l
nie bÄ™dzie CDN na GSZ [nie dam Wam przyjemnoÅ›ci komentowania czegoÅ› – czego Was nie dotyczy...]
CDN – odbyÅ‚ siÄ™ telefonicznie – przez GG oraz live.
miniboy :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
na lotnisku chciało mi się palić,a że bylismy już po odprawie to poszedłem do kibla no i jak widać w męskiej toalecie nie wolno,damskiej tez nie, ale za to w klopie dla niepełnosprawnych Można (broń Boże! nie wyśmiewam się z inwalidów żeby nie było..)
Foty na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
lub do sciÄ…gniÄ™cia' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników (ok 145 MB)
Jak zwykle sobie poradziłeś <szacun>