xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Reasumując Mayday De znokałtowało Time Warp DE
[wiem ze to dwie różne imprezy]
lecz jak ktoś mnie zapyta, że chciałby jechać na jedną z w/w imprez, to I Motion – tak zmieniło
Mayday De w stosunku do tego co obaczyłem w 2006 roku – że odpowiedź jest jedna polecam Dortmund i tanie linie lotnicze.
ok o to juz nie bede pytal ,wychodzac z Westfallenhalen bylem usatysfakcjonowany pod kazdym wzgledem , niczego mi tej nocy nie brakowalo na imprezie ale mysle ze nie dlugo zapytam gdzie lepiej NO DE czy Monegros ?
Pozdrawiam !
Ostatnio edytowany przez malikus (2008-05-08 15:43:52)
xavery :
lecz jak ktoś mnie zapyta, że chciałby jechać na jedną z w/w imprez, to I Motion – tak zmieniło
Mayday De w stosunku do tego co obaczyłem w 2006 roku – że odpowiedź jest jedna polecam Dortmund i tanie linie lotnicze.
100 % racji
za rok na pewno też tam zawitam i mam nadziej, że z tymi samymi ludźmi co w tym roku tam byłam
mejdej srejdej
mi rowniez mayday bardziej podeszlo, glownie za sprawa samego obiektu po ktorym nie mialem wiekszych problemow z poruszaniem sie .... hala Time Warp przypomina mi przejsciem w Spodku na lodowisko - chujnia z grzybnia ale z tym raczej niewiele da sie zrobic
electro_nic :
O 9.50 nie majac zadnego sygnalu podjelismy decyzje o tym ze jedziemy. Skoro ktos w ciagu 50 minut nie potrafil pokonac kilkuset metrow dzielacych parking od hali no to sorry ale to juz jego problem.
Panowie chyba dopiero sie ockneli gdy wyslalem im sms-a ze wlasnie wyjezdzamy bez nich, bo za jakis czas w koncu ktorys z nich raczyl sie odezwac.
Odezwal sie i co usluszalem?: siema o ktorej ruszamy? - dla mnie to byl jasny dowod na to ze koledzy dopiero godzine po imprezie zainteresowali sie powrotem. Bog jeden wie gdzie byli w tym momencie i ile czasu zajelo by im dotarcie do grupy, dlatego nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby 46 osob specjalnie przetrzymywac dla nich dwoch.
Powiedzialem zeby wzieli takse i nas dogonili bo bylismy niedaleko ale najwyrazniej woleli te pieniadze przeznaczyc na cos innego (z tego co wiem pojechali sobie do Amsterdamu) - strasznie im widocznie zalezalo co?
mi wmawiali że wogóle nie zadzwoniłeś,jeżeli racja jest po twojej stronie-zwracam ci honor bo 50 min. to dużo czasu, a co do wyjazdu do Amsterdamu to był on na gapę
Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-05-08 16:45:07)
miniboy :
electro_nic :
O 9.50 nie majac zadnego sygnalu podjelismy decyzje o tym ze jedziemy. Skoro ktos w ciagu 50 minut nie potrafil pokonac kilkuset metrow dzielacych parking od hali no to sorry ale to juz jego problem.
Panowie chyba dopiero sie ockneli gdy wyslalem im sms-a ze wlasnie wyjezdzamy bez nich, bo za jakis czas w koncu ktorys z nich raczyl sie odezwac.
Odezwal sie i co usluszalem?: siema o ktorej ruszamy? - dla mnie to byl jasny dowod na to ze koledzy dopiero godzine po imprezie zainteresowali sie powrotem. Bog jeden wie gdzie byli w tym momencie i ile czasu zajelo by im dotarcie do grupy, dlatego nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby 46 osob specjalnie przetrzymywac dla nich dwoch.
Powiedzialem zeby wzieli takse i nas dogonili bo bylismy niedaleko ale najwyrazniej woleli te pieniadze przeznaczyc na cos innego (z tego co wiem pojechali sobie do Amsterdamu) - strasznie im widocznie zalezalo co?mi wmawiali że wogóle nie zadzwoniłeś ,jeżeli racja jest po twojej stronie-zwracam ci honor bo 50 min. to dużo czasu, a co do wyjazdu do Amsterdamu to był on na gapę
w razie czego biling do wgladu - nie mialbym zadnego interesu w tym zeby sie z nimi nie skontaktowac
Poznałem DJ_Wujek w tym roku w Dortmundzie pod Electrobusem , przez internet to ,można jedynie gruche trzepnąć na Crissy Moran , gość jest zupełnie inny liVe niż w Virtual , chociaż sam nie mogę doszukać przyczyny tych napinek ... może to taki Jekyll i Hide internetu ... kiedyś napisałem kilka wierszy pod jego adresem na GSz , ale z perspektywy czasu to uważam , że to głupie było z mojej strony.
Bliżej jednak jestem zdania , że to jego dziwny sposób bycia jest powodem tych napinek ... suma sumarum nie ma co odpowiadać na tandetę na tandetą :F
Wracając do tematu MD 08 TO EVENT AUTENTYCZNIE POŁAMAŁ MI NADGARSTKI W TYM ROKU i nie dlatego że JA tam byłem , tam poprostu jest zajebiście w huj ... prawie tak zajebiście jak w RADOMIU
Mam nadzieję , że za rok kolejny "ktoś" dołączy do FlyGSz
acha Finka kocham Cię :*
Ostatnio edytowany przez miły (2008-05-08 19:12:08)
Koti :
Był bym zapomniał.
Stewardesa do Żaby podczas wysiadana w Dortmundzie: "pan to był bardzo niegrzeczny".
Niezapomniany lot
skarabeusz :
Koti :
Był bym zapomniał.
Stewardesa do Żaby podczas wysiadana w Dortmundzie: "pan to był bardzo niegrzeczny".Niezapomniany lot
nie da się ukryć
Koti :
Był bym zapomniał.
Stewardesa do Żaby podczas wysiadana w Dortmundzie: "pan to był bardzo niegrzeczny".
mógł sie jej spytać, czy lubi takich
Covergirl :
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw100 % racji
za rok na pewno też tam zawitam i mam nadziej, że z tymi samymi ludźmi co w tym roku tam byłam
Zgadzam się w 100%
Również planuję już na stałe wpisać ten event na listę moich obowiązkowych pozycji.
Było rewelacyjnie pod każdym względem, tak jak przypuszczałem i cieszę się, że nigdy nie ciągnęło mnie na Time Warp, bo jak widzę dokonałem słusznego wyboru
KiNex :
Covergirl :
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw100 % racji
za rok na pewno też tam zawitam i mam nadziej, że z tymi samymi ludźmi co w tym roku tam byłamZgadzam się w 100%
Również planuję już na stałe wpisać ten event na listę moich obowiązkowych pozycji.
Było rewelacyjnie pod każdym względem, tak jak przypuszczałem i cieszę się, że nigdy nie ciągnęło mnie na Time Warp, bo jak widzę dokonałem słusznego wyboru
....a myślałam,że tylko ja mam takie odczucia,co do MD DE,mnie też impreza powaliła,pozytywnie oczywiście ,jak byłam w 2004 ,to było inaczej jakoś,w zasadzie,to już aż tak dokładnie nie pamiętam,ale chyba zmiana organizatora tutaj dużo wniosła.Za rok obowiązkowo trzeba się wybrać (ale samolotem
) A co do Time Warp,to nie byłam ,więc nie będę oceniać ,gdzie jest lepiej,ale jakoś po osobach,które były na obu eventach, większy entuzjazm widać,kiedy opisują MD
@KiNex-Foty,które zrobiłeś są rewelacyjne
Ostatnio edytowany przez _Melodyjka_ (2008-05-08 21:18:54)
_Melodyjka_ :
A co do Time Warp,to nie byłam ,więc nie będę oceniać ,gdzie jest lepiej,ale jakoś po osobach,które były na obu eventach, większy entuzjazm widać,kiedy opisują MD
na mayday nie gral garnier
a i musze przyznac ze w tym roku i ryszard hołtin skrecil w sluszna strone wiec niech trzyma ten kurs a za 5 lat sam pojde na niego z chcecia
ciekawe jakie grajko-gwiazdki na nasz Mayday zalatwia mhmmmmmmmmm
DjKolegaMlodegoAdama :
ciekawe jakie grajko-gwiazdki na nasz Mayday zalatwia mhmmmmmmmmm
mnie to nie ciekawi
fakt.. jaki by nie byl i tak wiekszosc pojedzie mimo ze bedzie marudzenie jacy to hujowi dj tam nie zagraja
Koti :
Był bym zapomniał.
byl nacpa** ??
cykoelektryko :
_Melodyjka_ :
A co do Time Warp,to nie byłam ,więc nie będę oceniać ,gdzie jest lepiej,ale jakoś po osobach,które były na obu eventach, większy entuzjazm widać,kiedy opisują MD
a i musze przyznac ze w tym roku i ryszard hołtin skrecil w sluszna strone wiec niech trzyma ten kurs a za 5 lat sam pojde na niego z chcecia
ktora strone masz na mysli?
k_mill :
cykoelektryko :
_Melodyjka_ :
a i musze przyznac ze w tym roku i ryszard hołtin skrecil w sluszna strone wiec niech trzyma ten kurs a za 5 lat sam pojde na niego z chceciaktora strone masz na mysli?
taka ze na kliku filmach na youtube nie uslyszalem "pykniecia"
DjKolegaMlodegoAdama :
fakt.. jaki by nie byl i tak wiekszosc pojedzie mimo ze bedzie marudzenie jacy to hujowi dj tam nie zagraja
owszem tak to sie skonczy
cykoelektryko :
k_mill :
cykoelektryko :
a i musze przyznac ze w tym roku i ryszard hołtin skrecil w sluszna strone wiec niech trzyma ten kurs a za 5 lat sam pojde na niego z chceciaktora strone masz na mysli?
taka ze na kliku filmach na youtube nie uslyszalem "pykniecia"
obraz chyba Ci sie rozmazuje Cykuś
LSDj :
cykoelektryko :
k_mill :
ktora strone masz na mysli?taka ze na kliku filmach na youtube nie uslyszalem "pykniecia"
obraz chyba Ci sie rozmazuje Cykuś
ej powaznie w 2 czy 3 filmach nie nie bylo ani jednego to zajebista nowosc
cykoelektryko :
LSDj :
cykoelektryko :
taka ze na kliku filmach na youtube nie uslyszalem "pykniecia"obraz chyba Ci sie rozmazuje Cykuś
ej powaznie w 2 czy 3 filmach nie nie bylo ani jednego
to zajebista nowosc
poka poka
dalej Ci nie ufam