DJ_Wujek :
PIERWSZA CZĘŚĆ MOICH ZDJĘĆ (przy współpracy z BLade'em)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
musiałem to podzielic na 5 paczek gdyz nie chciał mi wrzucic wszystkiego...sukcesywnie, jak tylko załaduje kolejne bede wklejał linki!!
Następna część
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez DJ_Wujek (2008-05-08 00:32:20)
Antonio :
a w tym roku czekal na kolezanke ktora z nami dancowala
True, true....
DJ_Wujek :
pschemo :
DJ_Wujek :
Dankeszen!! Bede sie tym bawił wiecżór bo na chwile obecna nie moge nawet kompa naprawic bo chyba za mało ma srubek czy cóś... najwazniejsze ze zdjecia odzyskałem:)
Nie Lekaj sie!ej papiez, czemu Cie nie bylo na bibie w kameleonie, miales mi tyle do powiedzenia podobno
widzisz psechmo kondonie bo znowu sie sadzisz byłem... na chwile acz byłem!! ciebie w polu widzneia nie mialem ale został tam ktos kto ciebie miał wyglądać... niestety albo sie naćpał albo ciebie nie widział... wiec sie dziewczynko nie sadz bo jak masz problem to w tej chwili sie z tobą moge ustawic w miejscu i o godzinie ustalonej albo na PW albo publicznie, i albo zakonczymy ten romans albo bede cie musiał dalej pierdolic... zatem? pozatym kurwo bita ciekaw jestem gdzie teraz bedzie sie bawic kiedy wam zamykają bude.
i nie gadaj do mnie wiecej bo nie chce isc siedziec za taką festerke jak ty moja miła... tu się prężysz i szukasz zwady ale na ustawke cieżko. wiec nie bedziemy ustalac miejsca spotkania publicznie lecz na PW. tylko dlatego ze to moja ostatnia publiczna wypowiedz pod twoim adresem. choćbyś mojej mamie naubliżał to pamietaj ze ja zawsze byłem pierwszy .... !Nie lękaj sie!
cymbalku, przeciez sie umawiales publicznie ze bedziesz. i co? i znowu nici. zostawiles kogos na czujce? tego jeszcze nie bylo
to nie jest moja buda, jeden raz tam bylem, glownie dlatego zeby sie z Toba spotkac, i co? i nici.
co do "ustawki" - watpie ze sie zjawisz, moze wyslesz nacpanego obserwatora - teraz mam zajob z zaproszeniami na slub, ale 24 maja bede na koncercie Kultu na stadionie Wawelu. okolo 20:00 mozemy sie umowic przy wejsciu. przyjdziesz zapewne z kolegami zlodziejami, ale trudno, morda nie szklanka
p.s. kurwa zlodziejska jestes Ty, zapomniales? ja jestem ten dobry, nie ublizam niczyjej matce, w odroznieniu od Ciebie papieski bloniowaty chlopcze ktory oddal honorowo 5 razy wiecej krwi niz mogl
Taisio :
za obrażanie userów to chyba ban jest, co nie ?
ja dostalem za napisanie do cwela "cwelu"
ale za obrazanie mnie jest chyba premia
Gsz - Å‚Ä…czy z ludzmi :F
pschemo :
Taisio :
ale za obrazanie mnie jest chyba premia
W takich momentach, żałuję, że nie jestem modem
BoxSter :
raz, dwa, trzy.. naćpany obserwator patrzy!
siedzialem cicho, ale to zdanie z tym obserwatorem normalnie mnie rozjebalo
o malo nie spadlem z krzesla
STOP internetowym napinaczom.
a szczekajacy burek do budy i tyle w tym temacie
Reasumując Mayday De znokałtowało Time Warp DE
[wiem ze to dwie różne imprezy]
lecz jak ktoÅ› mnie zapyta, że chciaÅ‚by jechać na jednÄ… z w/w imprez, to I Motion – tak zmieniÅ‚o
Mayday De w stosunku do tego co obaczyÅ‚em w 2006 roku – że odpowiedź jest jedna polecam Dortmund i tanie linie lotnicze.
malikus :
a co ta cala klotnia ma wspolnego z Mayday ? idzcie na gg albo zalozcie sobie odpowiedni temat bo troche bez fasonu jest ta wasza rozmowa
DJ_Wujek napina się w każdym temacie :F
ram0l :
malikus :
a co ta cala klotnia ma wspolnego z Mayday ? idzcie na gg albo zalozcie sobie odpowiedni temat bo troche bez fasonu jest ta wasza rozmowa
dokładnie tak żałosne...
ram0l :
malikus :
ale akurat w tym przypadku to chyba nie on byl prowodyrem tej klotni :F
k_mill :
ram0l :
malikus :
pschemo go tylko spytał dlaczego nie pojawił się w kameleonie i to tyle Później wujek się wzburzył jak zwykle i efekty widzimy :F
ram0l :
k_mill :
ram0l :
DJ_Wujek napina się w każdym temacie :Fale akurat w tym przypadku to chyba nie on byl prowodyrem tej klotni :F
pschemo go tylko spytał dlaczego nie pojawił się w kameleonie i to tyle Później wujek się wzburzył jak zwykle i efekty widzimy :F
moze jest nadpobudliwy
k_mill :
ram0l :
k_mill :
ale akurat w tym przypadku to chyba nie on byl prowodyrem tej klotni :Fpschemo go tylko spytał dlaczego nie pojawił się w kameleonie i to tyle Później wujek się wzburzył jak zwykle i efekty widzimy :F
moze jest nadpobudliwy
ta, weź mu to wytłumacz
ram0l :
k_mill :
ram0l :
pschemo go tylko spytał dlaczego nie pojawił się w kameleonie i to tyle Później wujek się wzburzył jak zwykle i efekty widzimy :Fmoze jest nadpobudliwy
ta, weź mu to wytłumacz
ale powiedzcie bo nie wiem czy dobrze kojarze
kiedys dawno dawno temu byl jeden wujek
to jest ta sama osoba??
mitchel :
ram0l :
k_mill :
moze jest nadpobudliwyta, weź mu to wytłumacz
to jest ta sama osoba??
tak później siedział w pace bo kradł.
ram0l :
mitchel :
ram0l :
ta, weź mu to wytłumaczale powiedzcie bo nie wiem czy dobrze kojarze
to jest ta sama osoba??tak później siedział w pace bo kradł.
no to qwa jestesmy w domu
ale tak walsnie podejrzewalem!
mitchel :
ram0l :
mitchel :
to jest ta sama osoba??tak później siedział w pace bo kradł.
no to qwa jestesmy w domu
ale tak walsnie podejrzewalem!
chyba każdemu z nas wtedy naubliżał, nie mówiąc już o matkach, żonach i kochankach
k_mill :
ram0l :
k_mill :
moze jest nadpobudliwy
Wujek w realu stwarza wrazenie jak najbardziej normalnego kolesia ... wiadomo ze kazdy z nas rozne ma odchyly ale u wujka nie stwierdzilem jakis wyjatkowych cech - zwykly gosc z ktorym w sumie mogl bym przechylic kielicha
moze internet tak na niego dziala
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-08 15:33:48)
gutek81 :
xavery :
[url]Reasumując Mayday De znokałtowało Time Warp DE
znokautowało
masz racje - jam jest dysortografik
ram0l :
pschemo :
Taisio :
ale za obrazanie mnie jest chyba premiaW takich momentach, żałuję, że nie jestem modem
ram0l wróć, źle się tutaj bez Ciebie dzieje :F
btw. mówie poważnie abyś wrócił