skusnierczyk :
DJ_Wujek :
DJ_Wujek :
KURWA POMOCY!!!! ZACZĄŁEM KOPIOWAC ZDJĘCIA Z KARTY Z APARATU (SD) POPRZEZ CZYTNIK USB.... SKOPIOWAŁO MI MOZE POŁOWE ZDJĘC I JAKIS POJEBANY KOMUNIKAT WYSKOCZYŁ ZE CEONNECTION COS TAM... TERAZ WOGOLE NA KOMPIE NIE WIDZE ANI JEDNEJ ANI DRUGIEJ KARTY POPRZEZ CZYTNIK (KABLA NIE MAM) ALE KURWA CO NAJGORSZE Z TEJ JEDNEJ KARTY SKASOWALO MI ZDJECIA KTORE NIE ZOSTALYU SKOPIOWANE NA KOMPA.... NIE WIDAC ICH NAWET PO WLOZENIU KARTY W APARAT ACZKOLWIEK Z ILOSCI MOZLIWYCH ZDJEC DO ZROBIENIA WIDZE ZE FIZYCZNIE TE ZDJECIA NIEWIDOCZNE NIGDZIE DALEJ SA NA KARCIE GDYZ NIE ZROBILO SIE WIECEJ WOLNEGO MIEJSCA.... O CO KURWA CHODZI? TO ZDJECIA Z SAMEJ IMPREZY!!!!!
kurwa jest tu ktos kumaty czy musze zakładac nowy temat!????????????
wejdz na PW
Tam Ci napisalem co i jak
MAM PROSBE MOZE MI KTOŚ ZNALEŹĆ GDZIES PEŁNA WERSJE NAJLEPIEJ PO POLSKU EASY RECOVERY 6.04 ALBO NOWSZE- JA NIE MOGE ZNALEŹĆ A JAK SCIAGAM WERSJE TRIAL TO NIBY WIDZE PLIKI USUNIETE ALE NIE MOGE ICH SKOPIOWAC!!!!! BARDZO PROSZE BY KTOS TO WYGRZEBAŁ I WRZYCIŁ NA RAPID ALBO GDZIES I DAL MI LINKA!!!
DJ_Wujek :
skusnierczyk :
DJ_Wujek :
kurwa jest tu ktos kumaty czy musze zakładac nowy temat!????????????wejdz na PW
Tam Ci napisalem co i jakMAM PROSBE MOZE MI KTOŚ ZNALEŹĆ GDZIES PEŁNA WERSJE NAJLEPIEJ PO POLSKU EASY RECOVERY 6.04 ALBO NOWSZE- JA NIE MOGE ZNALEŹĆ A JAK SCIAGAM WERSJE TRIAL TO NIBY WIDZE PLIKI USUNIETE ALE NIE MOGE ICH SKOPIOWAC!!!!! BARDZO PROSZE BY KTOS TO WYGRZEBAŁ I WRZYCIŁ NA RAPID ALBO GDZIES I DAL MI LINKA!!!
Popros tu:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
DJ_Wujek :
skusnierczyk :
DJ_Wujek :
kurwa jest tu ktos kumaty czy musze zakładac nowy temat!????????????wejdz na PW
Tam Ci napisalem co i jakMAM PROSBE MOZE MI KTOŚ ZNALEŹĆ GDZIES PEŁNA WERSJE NAJLEPIEJ PO POLSKU EASY RECOVERY 6.04 ALBO NOWSZE- JA NIE MOGE ZNALEŹĆ A JAK SCIAGAM WERSJE TRIAL TO NIBY WIDZE PLIKI USUNIETE ALE NIE MOGE ICH SKOPIOWAC!!!!! BARDZO PROSZE BY KTOS TO WYGRZEBAŁ I WRZYCIŁ NA RAPID ALBO GDZIES I DAL MI LINKA!!!
EASY RECOVERY PROFESSIONAL 6.0'
EASY RECOVERY PROFESSIONAL v6.10.07'
gWEEDy :
dobre było jak sie wyjebał na bok w autokarze na siedzeniu w taki sposób, że zrobił z siebie most łączący lewy rząd z prawym
ps. jak zrobić, by umieszczać obrazki bezpośrednio na stronie, a nie żeby sie linki wyświetlały?
[img]obrazek[/img]
cykoelektryko :
maydayboy :
Macintoshe sa lepszym sprzetem niz zwykle Pc owszem trudniejsze w obsludze i oprogramowanie ejst pogmatwane ale mniej sie przycinaja niz zwykle pc z oprogramowanie microsoftu.
chodzi mi ogolnie o obecnosc komputerow nie konkretnie o marke
Komputery musza byc chociazby dla tworzenia wizualizacji sterowania oswietleniem itp .
gWEEDy :
dobre było jak sie wyjebał na bok w autokarze na siedzeniu w taki sposób, że zrobił z siebie most łączący lewy rząd z prawym
ps. jak zrobić, by umieszczać obrazki bezpośrednio na stronie, a nie żeby sie linki wyświetlały?
hahahaha pamietam to akurat stalem w autokarze i na przod sie patrzylem jak wchodzilismy w zakret a tutaj nagle on wypadl myslalem ze skonam hehehe dobry wylec byl : )
gWEEDy :
gWEEDy :
pozdro dla Sowy
'
hahaha Sowa w ogóle rządził gruuuubo na tej bibie!!!
z tym megafonem jak zaczął latać to mu trzaskali fotki dosłownie każdy i wszędzie
koleś miał moc
fotki od błażeja. całkiem sporo i całkiem fajne. waga ~280mb. plik nie zawiera filmików.'
moje będą niestety dopiero na dniach. miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez gutek81 (2008-05-04 21:51:19)
maydayboy :
cykoelektryko :
maydayboy :
Macintoshe sa lepszym sprzetem niz zwykle Pc owszem trudniejsze w obsludze i oprogramowanie ejst pogmatwane ale mniej sie przycinaja niz zwykle pc z oprogramowanie microsoftu.
chodzi mi ogolnie o obecnosc komputerow nie konkretnie o marke
Komputery musza byc chociazby dla tworzenia wizualizacji sterowania oswietleniem itp .
kolego mi chodzi jedynie o osprzet grajacy
piszac o tym ze za duzo jest macow mialem na mysli to ze za duzo ludzi gra z kompa a nie z plyt
nie mam na mysli oswietlenia, naglosnienia badz sterowania woda w kiblu
Ragi :
cykoelektryko :
za duzo ludzi gra z kompa a nie z plyt
i pewnie bedzie coraz gorzej
tez tak sadze
cykoelektryko :
Ragi :
cykoelektryko :
za duzo ludzi gra z kompa a nie z plyt
i pewnie bedzie coraz gorzej
tez tak sadze
wystarczy spojrzec na liebinga
koles dla mnie juz [*]
a muza jaka gra obecnie to dla mnie kupa na maxa i chuj...
LSDj :
cykoelektryko :
Ragi :
i pewnie bedzie coraz gorzejtez tak sadze
koles dla mnie juz [*]
fakt faktem ale np to co zagrał na time warp to jeden z lepszych jego setów
LSDj :
cykoelektryko :
Ragi :
i pewnie bedzie coraz gorzejtez tak sadze
koles dla mnie juz [*]
mylisz sie
to co zagral na md de to byla sieka jakiej jeszcze nei slyszalem w jego wykonaniu live
a slyszalem go juz na zywo kilkanascie razy przez ostatnich 6 lat
wiec nie pierdol
Żaba :
LSDj :
cykoelektryko :
tez tak sadzewystarczy spojrzec na liebinga
koles dla mnie juz [*]
a muza jaka gra obecnie to dla mnie kupa na maxa i chuj...mylisz sie
to co zagral na md de to byla sieka jakiej jeszcze nei slyszalem w jego wykonaniu live
wiec nie pierdol
jak na mój gust to chujnia z grzybnią
LSDj :
Żaba :
LSDj :
koles dla mnie juz [*]
a muza jaka gra obecnie to dla mnie kupa na maxa i chuj...mylisz sie
wiec nie pierdoljak na mój gust to chujnia z grzybnią
a slyszales w tym roku go na zywo?
bo jak nie to o czym w ogole piszesz?
Żaba :
LSDj :
Żaba :
mylisz sie
wiec nie pierdoljak na mój gust to chujnia z grzybnią
a slyszales w tym roku go na zywo?
bo jak nie to o czym w ogole piszesz?
wystarczy mi przesluchanie jego setu
od razu nie podchodzi mi
dla mnie ten koles sie skonczyl w 2006 roku
i na tym zakonczymy
LSDj :
uwierz, ze nie wystarczy
cykoelektryko :
maydayboy :
cykoelektryko :
chodzi mi ogolnie o obecnosc komputerow nie konkretnie o markeKomputery musza byc chociazby dla tworzenia wizualizacji sterowania oswietleniem itp .
kolego mi chodzi jedynie o osprzet grajacy
piszac o tym ze za duzo jest macow mialem na mysli to ze za duzo ludzi gra z kompa a nie z plyt
nie mam na mysli oswietlenia, naglosnienia badz sterowania woda w kiblu
Zgodze sie z tym : ) to idzie w zlym kierunku i sadze ze kwestia paru lat i czarna plyta zniknie poniewaz im wygodnij jest grac z kompa niz latac z walizami pelnymi plyt gdzie wystarczy ze wezmie ze soba dysk twardy ....
a skad masz set z mayday de? podziel sie
albo to okrojone gowno z tw w chujowej jakiosci mp3 tez mozna sobie w dupe wsadzic
k_mill :
LSDj :
uwierz, ze nie wystarczy
.
Żaba :
a skad masz set z mayday de? podziel sie
albo to okrojone gowno z tw w chujowej jakiosci mp3 tez mozna sobie w dupe wsadzic
z tw słuchałem , nic specjalnego - nie lubię takiej muzyki po prostu pewnie dlatego mam takie stwierdzenia a nie inne