ekk :
michael cortez :
espeer :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kolega za 250zl chce sprzedac bo kupil sobie soniakija ma te techniscy i musze powiedziec ze warto jest dac te 500 zeta za nie i cieszyc sie brzmieniem bd a o senkach nic nie powiem bo nie mialem ich na czuprynie
i masz czego zalowac:P
bedzie trezb je gdzies dorwqac i bede sie musiał przekonac
DJMAJS :
http://www.allegro.pl/item347745838_sluchawki_sony_mdr_v700_v700dj_2tyg_promocji.html kup sobie takie sony ja mam i konkretne sa i nie drogo bo 169 mialem kiedys philips dj cos za 89 zl byly ale chujnia jakich malo dasz bas na maks w mixerze i slyszysz czaski na sluchawkach
nie stac mnie na nie, mam narazie 100zl. o philipsie slyszalem ze to najwieksze gowno jest, zastanawiam sie tylko czy te dj-100 zagraja lepiej od numarkow hf-125...
furrax :
DJMAJS :
http://www.allegro.pl/item347745838_sluchawki_sony_mdr_v700_v700dj_2tyg_promocji.html kup sobie takie sony ja mam i konkretne sa i nie drogo bo 169 mialem kiedys philips dj cos za 89 zl byly ale chujnia jakich malo dasz bas na maks w mixerze i slyszysz czaski na sluchawkach
nie stac mnie na nie, mam narazie 100zl. o philipsie slyszalem ze to najwieksze gowno jest, zastanawiam sie tylko czy te dj-100 zagraja lepiej od numarkow hf-125...
normalnie te sony chodza po 500 a teraz tu znalazlem za tyle dla tego ci daje link bo okazja no numark to ma dobre cd playery ale sluchawki nie powiem bo nigdy nie mialem
z tanich ja polecam senki' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wiadomo cudo to niesa ale chyba najlepsze z tej dolnej połki mam sam takie tez i daja rade tylko nie do clubu gdzie ostro napierdala bas
michael cortez :
z tanich ja polecam senki' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wiadomo cudo to niesa ale chyba najlepsze z tej dolnej połki mam sam takie tez i daja rade tylko nie do clubu gdzie ostro napierdala bas
no slyszalem o nich no w koncu firma co robi jedne z najlepszych sluchawek tez bym polecil te niz panasonik
DJMAJS :
http://www.allegro.pl/item347745838_sluchawki_sony_mdr_v700_v700dj_2tyg_promocji.html
normalnie te sony chodza po 500 a teraz tu znalazlem za tyle dla tego ci daje link bo okazja no numark to ma dobre cd playery ale sluchawki nie powiem bo nigdy nie mialem
faktycznie cos taniutko te sluchawki, moze jednak na nie pozbieram a jak nie to biorde te hd 202 chyba
podziekowal za pomoc
furrax :
DJMAJS :
http://www.allegro.pl/item347745838_sluchawki_sony_mdr_v700_v700dj_2tyg_promocji.html
normalnie te sony chodza po 500 a teraz tu znalazlem za tyle dla tego ci daje link bo okazja no numark to ma dobre cd playery ale sluchawki nie powiem bo nigdy nie mialemfaktycznie cos taniutko te sluchawki, moze jednak na nie pozbieram a jak nie to biorde te hd 202 chyba
podziekowal za pomoc
rozważ jeszcze takie wyjÅ›cie jak Sennheiser hd 205 sÄ… za 149zÅ‚ tutaj:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
hd 205 tez podobno dobre zreszta Sennheiser to Sennheiser lipy nie robia
tylko sennheiser!!!!!! jebac reszte!!!!!!!
wlasnie dostalem od kuriera hd 25
no ja z hd 215 nie jestem do końca zadowolony, według mnie nie najlepiej izolują dźwięki
Jednak jeśli chodzi o same brzmienie to jest jak najbardziej ok.
samuel_wilde :
no ja z hd 215 nie jestem do końca zadowolony, według mnie nie najlepiej izolują dźwięki
Jednak jeśli chodzi o same brzmienie to jest jak najbardziej ok.
jak dla mnie hd215 maja jedne z lepszych tlumien
scandall_P.ASP :
samuel_wilde :
Jednak jeśli chodzi o same brzmienie to jest jak najbardziej ok.jak dla mnie hd215 maja jedne z lepszych tlumien
dla mnie najlepsze ma beyerdynamic DT770.
ze swoich tak sobie jestem zadowolony, nie jest zle, ale sa lepsze modele
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Nie uznaje innych słuchawek :-)Perełka :-)
alexxander :
tylko sennheiser!!!!!! jebac reszte!!!!!!!
wlasnie dostalem od kuriera hd 25
sluchawki boma chyba obecnie kroluja:) mam tez takie:D
kupilem w koncu sony mdr v700 (' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ), te sluchawki na djshop kosztuja chyba niecale 600, a na allegro po 160zl chodza, ciekawe czy to nie sa jakies podroby...
Ostatnio edytowany przez furrax (2008-04-19 23:35:54)
ale podobno dobrze graja
furrax :
ale podobno dobrze graja
podobno to na miescie mozna po mordzie dostac chyba zaczne sprzedawac ziarna fasoli i mowic ze to sa te co do chmur rosna do olbrzyma
furrax :
kupilem w koncu sony mdr v700 (' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ), te sluchawki na djshop kosztuja chyba niecale 600, a na allegro po 160zl chodza, ciekawe czy to nie sa jakies podroby...
One sÄ… chyba fabrycznie ROZpakowane
A tak serio to nie licz na rewelkę, bo po jakimś czasie możesz się ździwić z jakością wykonania tego słuchawka:/
furrax :
ale podobno dobrze graja
podobno moj stary nie ma dzieci... zapomnij ze to oryginale sluchawki, jesli nowe okolo 500 stoja to wychodzac z fabryki musza duzo wiecej kosztowac niz 160zl
jak przyjda to napisze jak graja, ale jeden znajomy je kupil (na allegro) i zachwalal ze graja zajebiscie jak na ta cene wiec zobaczymy
furrax :
jak przyjda to napisze jak graja, ale jeden znajomy je kupil (na allegro) i zachwalal ze graja zajebiscie jak na ta cene wiec zobaczymy
Grać to one mogą zajebiście, tylko czy masz odniesienie jak graje ta za 560zl ?
No i pytanie jak długo będą tak grały.
P.S.
Bez urazy
Pozdro!
jak narazie graja dobrze, na pewno duzo lepiej od sennheiserow hd 201, bas ladnie napier***a. jak zdjalem sluchawki po godzinie grania to dudnilo mi w glownie jak po jakiejs grubszej imprezie
dostalem ep-630 oczywiscie oem za 17zl ALE ale ale w/g opisow informujacych o roznicach miedzy podróbką a org to owszem po obudowie widac ze podroby (frez na pierscieniu nie jest na srodku jak w org) ale kabel jest "miekki" i dlugosc symetryczna tak jak w org! wtyczka rowniez nie jest taka jak to pokazuja w podrobkach ze ze sztywnego plastiku i marnego wykonania. Wiec wychodzi na to ze kabelek mam oryginalny a sluchawki nie
wrazenia sluchowe: gdzie ten kurwa bas? jakos je teraz rozgrzewam na pelnej kicie i jakby lepiej ale wciaz srednio. Owszem zajebiscie tlumia, vol do polowy i nic nie slysze co laska do mnie mowi (o to chodzi ) ale jakiegos rozpierdolu nie ma.
Moje pytanie: ma ktos link porownujacy nie tylko budowe org do podrobek ale tez jakies wrazenia odsluchowe najlepiej poł-profesjonalne