Soldier Of Fortune !!
ThieV :
DjKolegaMlodegoAdama :
Soldier Of Fortune !!
o/
dys dys dys dys dys
kurwa pamietam to jak dzis, sylwester chyba 2001 czy 2002 domówka u typa z siedla, od samych drzwi błazerie zrywał zaczny 'dys dys dys dys' tak do rana 17 razy sie przewinął bo tylko 2 czy 3 cd mieli
sam nie pamietam kiedy to bylo dokladnie, ale pierwszy walek, raczej walki ktore utkwily mi w glowie to
HARDY HARD- SAY NOTHING i Westbam- Beatbox Rocker
Niestety live nie mialem jeszcze okazji zobaczyc nikogo..
Mój pierwszy raz : he 1994r.relacja na vivie de relacji z Mayday Rave Olimpa a potem Jeff Mils,Marusha,Westbam,Hardcequencer,Dr.Motte i ta dalej i dale hehe aż po czasy teraźniejsze
;-) I LOVE M!N!MAL
wiero :
u mnie tak naprawde to zaczeło się kiedy mój brat kupił kasetę techno zone vol.3 (99') z wałkami takimi jak dj icon - voco me, westbam - beatboxrocker, hardyhard, da hool itp. słuchałem ją non stop, ponieważ było to dla mnie coś nowego. I oczywiście zaczelo się nagrywanie wszystkiego na kasety, lp 2000, mayday, wyczekiwanie na hymny mejdeja i parady mało jajka nie zniosłem itd. byłem też wiernym widzem programów na vivie i vivie zwei, czyli berlin house i 2step.
Dokładnie miałem to samo heheh ok 1998-2004 co pietek i sobote czekało się na club rottation na vivie he
moja przygoda z muzyką elektroniczną zaczęła się od audycji "techno terror" ... jakoś we wrześniu 2001 a z końcem tego miesiąca w Kanty grał Toni Rios i to była pierwsza postać światowego formatu którą miałem okazje usłyszeć na żywo
ufff kiedy to bylo 94 lub 95 znajomy z Frankfurtu przywozil na czarnych kasetach TDK nagrane audycje z lokalnego radia pamietam jak dzis zajebiscie pogrywal Cral Cox a tak na powaznie to 97 i albumy Daft Punk - Home Work oraz Westbam - We'll Never Stop Living This Way itd.....
lexman :
pierdolenie kotka za pomoca mlotka bo jak tu widze niektore opisy to mnie cofa
racja
Marc_X :
lexman :
pierdolenie kotka za pomoca mlotka bo jak tu widze niektore opisy to mnie cofa
racja
temat brzmi "Mój pierwszy raz / jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno" mnie cofa jak ludzie mają problem z czytaniem ze zrozumieniem btw nie wiem ile to sie ma do techna dla co niektórych ale druga połowa lat '90tych - katowalismy na kaseciakach i szpulowych wynalazkach wałki 'Fatboy Slim'a' aka Norman Cook ..mineło ponad 10 lat a Norman wciąż w obiegu <respect> ..teraz to nie to samo, internet, mp3 wszystko pod ręką ..w tamtych latach mieć walkmana z autoreversem to był kurwa lans
Westbam - Hard Times
Najpierw imprezy w gdyńskiej Mandragorze, potem Faktoria i Sfinks w Sopocie (tak skromniej), wreszcie Mayday i Tunnel Carnival <jupi>
chyba skuter XXX lat temu
carolina8k :
Westbam - Hard Times
Najpierw imprezy w gdyńskiej Mandragorze, potem Faktoria i Sfinks w Sopocie (tak skromniej), wreszcie Mayday i Tunnel Carnival <jupi>
podobnie
''Music is the key'' nigdy nie zapomne jak na gigancie w wieku 13 lat wyjebalem z kolesiami do Berlina na Love Parade, od tamtej pory zakochany do dzis w tym miescie, no i w muzyce oczywiscie
Zaczęło się ładnych parę lat temu od The Prodigy - out of space i one love. Kupiłem kasetę i się zakochałem. Później Music For The Jilted Generation i już wiedziałem że to jest to. Otarłem się jak pewnie każdy w tamtych czasach o THUNDERDOME. Szczególnie utkwił mi wałek PROPHET - House time oraz lenny d - english muffin. Polecam. A tak poza tym to westbam, marusha i te sprawy, Raver`s nature - stop scratchin - rewelacja. Nie jestem jakimś znawcą, ale wiem co dobre. Ostatnio dużo korzystam z: POSZUKIWANE UTWORKI I SETY... i tam znalazłem prawdziwe cacka. To tyle...
Mikroelement AKA.Dj PK :
Mój pierwszy raz : he 1994r.relacja na vivie de relacji z Mayday Rave Olimpa a potem Jeff Mils,Marusha,Westbam,Hardcequencer,Dr.Motte i ta dalej i dale hehe aż po czasy teraźniejsze
;-) I LOVE M!N!MAL
W 1994 roku - miałeś 4 lata... [sorry ale musiałem to napisać]
TECHNIKUM MECHANIZACJI MUZYKI @ RMF RAVE FM - kilkanasice lat temu... wszystkie audycje nagrywalem na kasety do tej pory je mam
Tresor.4 solid mixed by Jonzon 1997
Ostatnio edytowany przez liquidbeatz (2008-04-18 11:35:20)
xavery :
Mikroelement AKA.Dj PK :
;-) I LOVE M!N!MALW 1994 roku - miałeś 4 lata... [sorry ale musiałem to napisać]
Taisio :
xavery :
Mikroelement AKA.Dj PK :
;-) I LOVE M!N!MALW 1994 roku - miałeś 4 lata... [sorry ale musiałem to napisać]
No co moze w przedszkolu ogladali vive
xavery :
Mikroelement AKA.Dj PK :
"pierwszy raz : he 1994r.relacja na vivie de relacji z Mayday Rave Olimpa" słuchana u kolegi na kompie w 2004 roku.
Ostatnio edytowany przez BoxSter (2008-04-18 11:58:05)
x lat temu jak jeszcze byłem w podstawówce w radiu (tak w radiu a nie w radio ) była jakaś audycja po 22 z muzyką techniczną. Stacji nie pamiętam ale kaseciaki się zachowały do dnia dzisiejszego. Pamiętam że kupiłem sobie wtedy jamnika żebym mógł słuchać audycji do końca u siebie w pokoju a nie się tarabanić po nocy i przesuwać kolumnę do swojego pokoju
na codzień zacząłem słuchać takiej muzy dopiero gdy kupiłem komputer. Było to gdzieś pod koniec wakacji w 1996 lub 1997r. (miałem wtedy z 10-11 lat). Zaczęło się pożyczanie płyt i „ostra selekcja”. Przykładowo z jednej pożyczonej płyty mp3 na dsyku (o pojemności 4 giga ) pozostawały z 2-3 mp3-ki. Rachunki za modem w tym okresie też były spore bo nuta ściągała się z netu z prędkością 3kb/s
Jakiś czas temu przeglądałem właśnie te stare płyty i mogę powiedzieć że już w dzieciństwie miałem dobry gust Na tych CD znalazłem nuty m.in. Cox, Sven Vath i Mauro Picotto Oczywiście wtedy nie miałem pojęcia co to za ludzie.
moja zaczęła się od Sunshine w 97r, potem Westbam i "Will Never Stop Livin' This Way", Marusha "No hide no run" i "Love Parade Compilation 97, 98, 99 itd.", potem po Techno-Electro był czas na Acid Techno, Hardtechno, Minimale, Magazyn Techno-Party i wyjazdów na kolejne LP Dalej ewoluowało to w różnego rodzaju wyjazdy na eventy, a pierwsze z tych "dużych" to były dla mnie Electric Kingom w Lokomotywie w Szczecinie, potem Mayday, stara Gadka-Szmatka na stronie mayday.pl i tak to się rozwijało aż doszło do dziś dnia: uwielbiam schranze i hardtechno, strasznie lubię minimale ogólnie jest dużo muzyki, która ma pasuje, ale jak każdy mam swoich większych i mniejszych faworytów
pozdrawiam. gutek
Ostatnio edytowany przez gutek81 (2008-04-18 12:17:40)
pawloooo :
Wujaszek powiedzial mi "to jest prawdziwe techno"
pierwsze wauki to chyba scooter (tato tego sluchal ) njie pamietam jak dawno temu
a pierwsza impreza wieksza to love parade 2007 (wczesniej sie balem ze mi przed roznymi imprezami dowod sprawdza i nie wejde )
Ostatnio edytowany przez neurofunky (2008-04-18 13:27:24)