Misiu :
Koti :
Jak dla mnie to ten Dżekson w wykonaniu Rycha słaby był.
jestem zmuszony sie zgodzic ,... to jedyny wal na ktorym stalem i nie wiedzialem o co kaman ....
a mi sie podobal i nawet plumkajaco sobie probowalem spiewac
cichy86 :
Głosowac i ogładac moj film narazie mam 2 miejsce na najlepszy film z Time Warp 2008...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
cichy hujnia ten filmik
Antonio :
Misiu :
Koti :
Jak dla mnie to ten Dżekson w wykonaniu Rycha słaby był.
jestem zmuszony sie zgodzic ,... to jedyny wal na ktorym stalem i nie wiedzialem o co kaman ....
a mi sie podobal i nawet plumkajaco sobie probowalem spiewac
a jak sie spiewa plumkajaco?
...same filmiki z plumkajacym Svenem , Hawtinem czy innymi Dżeksonami .....czas cos mocniejszego ARVE wam tu cos wrzuci z Rush-a
Bedzie 8 czesci kazda po 100MB.Bede wklejal tu zaraz po wrzuceniu na serwer wiec kolejna czesc jutro ,kto chetny to sobie sciagnie.Po sciagnieciu wszystkich 8 czesci polaczyc programem (ktory też wrzuce) i ogladanko ..niedlugi ale zawsze cos
1cześc z 8
Rush @ TDK Time Warp 05.04.2008 by ARVE -6.avi
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez ARVE (2008-04-11 22:18:55)
ARVE :
...same filmiki z plumkajacym Svenem , Hawtinem czy innymi Dżeksonami .....czas cos mocniejszego ARVE wam tu cos wrzuci z Rush-a
Bedzie 8 czesci kazda po 100MB.Bede wklejal tu zaraz po wrzuceniu na serwer wiec kolejna czesc jutro ,kto chetny to sobie sciagnie.Po sciagnieciu wszystkich 8 czesci polaczyc programem (ktory też wrzuce) i ogladanko ..niedlugi ale zawsze cos
1cześc z 8
napisz prosze ze masz cos z Marcheweczki
Koti :
Antonio :
Misiu :
jestem zmuszony sie zgodzic ,... to jedyny wal na ktorym stalem i nie wiedzialem o co kaman ....a mi sie podobal i nawet plumkajaco sobie probowalem spiewac
a jak sie spiewa plumkajaco?
idz kiedys na technoparty z plumkajaca muzyka i jak bedzie jakis vokal to sproboj zaspiewac wtedy zobaczysz. Tak to nie da sie tego opisac...
Antonio :
Koti :
Antonio :
a mi sie podobal i nawet plumkajaco sobie probowalem spiewaca jak sie spiewa plumkajaco?
idz kiedys na technoparty z plumkajaca muzyka i jak bedzie jakis vokal to sproboj zaspiewac wtedy zobaczysz. Tak to nie da sie tego opisac...
ja tez spiewałem zreszta widac pod koniec filmiku
maniek_ :
ok a teraz fotka z cyklu "WTF ? "
o czym rozmawia miniboy z niemieckim dziadkiem ?
pamietam ta akcje
mini powiedzial temu dziadkowi ,ze za hitlera zrobi mu pałe i na zdjeciu widac jak siega reka po jego glowe a dziadek juz otwiera paszcze
Misiu :
ARVE :
1cześc z 8
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikównapisz prosze ze masz cos z Marcheweczki
mam kilkanascie minut
Misiu :
maniek_ :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówpamietam ta akcje
mini powiedzial temu dziadkowi ,ze za hitlera zrobi mu pałe i na zdjeciu widac jak siega reka po jego glowe a dziadek juz otwiera paszcze
heeheh byl ogien czemu nikt nie chcial pic ze mna gruszkowki i sliwki tylko 70 % electrobusie
Misiu :
maniek_ :
?
ARVE :
Misiu :
ARVE :
1cześc z 8
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikównapisz prosze ze masz cos z Marcheweczki
mam kilkanascie minut
.... cala krata !!
miniboy :
Misiu :
maniek_ :
mini powiedzial temu dziadkowi ,ze za hitlera zrobi mu pałe i na zdjeciu widac jak siega reka po jego glowe a dziadek juz otwiera paszcze?
ehhh mini ....powiedziales do tego biednego dziadka : za to ze hitler wytepil żydów których tak bardzo kocham ( ) ,zrobisz mi pałe ! dziadek wyciagnal sztuczna szczeke i czynil swa powinnosc przez wieksza czesc trasy
Ostatnio edytowany przez Misiu (2008-04-11 22:56:53)
Misiu :
miniboy :
Misiu :
pamietam ta akcje
mini powiedzial temu dziadkowi ,ze za hitlera zrobi mu pałe i na zdjeciu widac jak siega reka po jego glowe a dziadek juz otwiera paszcze?
ehhh mini ....powiedziales do tego biednego dziadka : za to ze hitler wytepil żydów których tak bardzo kocham ( hihi) ,zrobisz mi pałe ! i dziadek wyciagnal sztuczna szczeke i począl czynic swa powinnosc
z tego co kojarzę to sam zaczął cośtam pierdolić o hitlerze, niezrozumiałem go do końca ale i tak mu przybiłem piąteczke,to akurat pamietam więc nie pierdol.
Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-04-11 22:58:25)
miniboy :
Misiu :
miniboy :
?ehhh mini ....powiedziales do tego biednego dziadka : za to ze hitler wytepil żydów których tak bardzo kocham ( hihi) ,zrobisz mi pałe ! i dziadek wyciagnal sztuczna szczeke i począl czynic swa powinnosc
z tego co kojarzę to sam zaczął cośtam pierdolić o hitlerze, niezrozumiałem go do końca ale i tak mu przybiłem piąteczke,to akurat pamietam więc nie pierdol.
i tak wygrał ten koles obok czytał ksiazke cała droge i ani drgnął....
miniboy :
Misiu :
miniboy :
?ehhh mini ....powiedziales do tego biednego dziadka : za to ze hitler wytepil żydów których tak bardzo kocham ( hihi) ,zrobisz mi pałe ! i dziadek wyciagnal sztuczna szczeke i począl czynic swa powinnosc
cichy86 :
miniboy :
Misiu :
ehhh mini ....powiedziales do tego biednego dziadka : za to ze hitler wytepil żydów których tak bardzo kocham ( hihi) ,zrobisz mi pałe ! i dziadek wyciagnal sztuczna szczeke i począl czynic swa powinnoscz tego co kojarzę to sam zaczął cośtam pierdolić o hitlerze, niezrozumiałem go do końca ale i tak mu przybiłem piąteczke,to akurat pamietam więc nie pierdol.
i tak wygrał ten koles obok czytał ksiazke cała droge i ani drgnął....
taki sam był rok temu w pociągu... też czytał ksiazke i nic nie powiedzial
miniboy :
cichy86 :
miniboy :
z tego co kojarzę to sam zaczął cośtam pierdolić o hitlerze, niezrozumiałem go do końca ale i tak mu przybiłem piąteczke,to akurat pamietam więc nie pierdol.i tak wygrał ten koles obok czytał ksiazke cała droge i ani drgnął....
taki sam był rok temu w pociągu... też czytał ksiazke i nic nie powiedzial
moze oni ich podstawiaja ...jacys szpiedzy czy cos
Antonio :
Koti :
Antonio :
a mi sie podobal i nawet plumkajaco sobie probowalem spiewaca jak sie spiewa plumkajaco?
nie chodze na technoparty bo tam cpaja
Koti :
Antonio :
Koti :
a jak sie spiewa plumkajaco?idz kiedys na technoparty z plumkajaca muzyka i jak bedzie jakis vokal to sproboj zaspiewac wtedy zobaczysz. Tak to nie da sie tego opisac...
rodzina jest pewnie z Ciebie dumna
Koti :
Antonio :
Koti :
a jak sie spiewa plumkajaco?idz kiedys na technoparty z plumkajaca muzyka i jak bedzie jakis vokal to sproboj zaspiewac wtedy zobaczysz. Tak to nie da sie tego opisac...
hahaha koti rozjebałeś mnie.
btw Czemu taki na twarzy czerwony jesteÅ›?
ARVE :
1cześc z 8
zrobil mi ogein z dupy .rozjebal niesamowicie