z traktoraaaa..............ble
ooo i znowu sie zacznie.. vinyl vs. reszta swiata
ramol!teraz przyczaiłem...na serio mieszkasz w Rybniku?
ja tam mam to w dupie szczerze mowiac...................
nigelfrost :
ramol!teraz przyczaiłem...na serio mieszkasz w Rybniku?
tak tzn nie 10km od niego w małej wiosce
aaahaa...i jaki ten świat jednak mały bo ja siedze w Jastrzębiu,a miałem ciocie w Rybniku ale mieszka teraz obok w Lyskach...gut shit
nigelfrost :
aaahaa...i jaki ten świat jednak mały bo ja siedze w Jastrzębiu,a miałem ciocie w Rybniku ale mieszka teraz obok w Lyskach...gut shit
haha no ja dokładnie ze świerklan jestem :F
haaaa...no to miło...chyba się zakochałem
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
POłOWA IDIOTóW (na tym forum tez sie kilku znajdzie) NAZYWAJACA SIE DJami NIE MA POJęCIA O GRZE I KALECZY NA WINYLACH JEDNOCZEśNIE SZYDZąC Z OSOB KTóRE UżYWAJAC LAPTOPA NIEJEDNOKROTNIE przewyższają ICH POZIOMEM GRANIA o kilka klas
dlatego jak słyszę niektórych lanserów i mistrzów gry to we mnie krew wzbiera...ale poniewaz wróciłem bo banie to nie bede pokazywał palcami
Ostatnio edytowany przez otm (2008-03-31 19:31:01)
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
POłOWA IDIOTóW (na tym forum tez sie kilku znajdzie) NAZYWAJACA SIE DJami NIE MA POJęCIA O GRZE I KALECZY NA WINYLACH JEDNOCZEśNIE SZYDZąC Z OSOB KTóRE UżYWAJAC LAPTOPA NIEJEDNOKROTNIE przewyższają ICH POZIOMEM GRANIA o kilka klas
dlatego jak słyszę niektórych lanserów i mistrzów gry to we mnie krew wzbiera...ale poniewaz wróciłem bo banie to nie bede pokazywał palcami
ta wypowiedz ma sie nijak do tematu
Djemba :
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
dlatego jak słyszę niektórych lanserów i mistrzów gry to we mnie krew wzbiera...ale poniewaz wróciłem bo banie to nie bede pokazywał palcamita wypowiedz ma sie nijak do tematu
ma bo wiele osób skreśliło ten set czytając że nagrany jest przy pomocy traktora...
a moje zdanie o polskich dj "vinylowcach" jest coraz gorsze z każdą imprezą...
opinie o secie później
otm :
Djemba :
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
dlatego jak słyszę niektórych lanserów i mistrzów gry to we mnie krew wzbiera...ale poniewaz wróciłem bo banie to nie bede pokazywał palcamita wypowiedz ma sie nijak do tematu
ma bo wiele osób skreśliło ten set czytając że nagrany jest przy pomocy traktora...
opinie o secie później
ale tutaj sie nikt nie ciska w sumie o to ze ten set jest grany z traktora
...po prostu nasza mentalność nie pozwala nam na bycie dobrym artystą w tym kraju...
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
rzygac mi sie chce jak to czytam... szczegolnie to zdanie: "(...)OSOB KTóRE UżYWAJAC LAPTOPA NIEJEDNOKROTNIE przewyższają ICH POZIOMEM GRANIA o kilka klas"
kolego nie wiem czy sie orientujesz na czym w ogole to wszystko polega, ale granie z traktora nijak sie ma do grania z winyli i nie da sie tego porownac, te kilka klas to komputer, ktory robi wszystko za ciebie. a moze chodzilo ci o live acty???
nastepnym razem zanim sie wypowiesz upewnij sie, ze wiesz o czym mowisz
nie pozdrawiam
jebac wszystko !
na dwie strony sa może dwie wypowiedzi na temat seta!! a może tylko jedna
alexxander :
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
dlatego jak słyszę niektórych lanserów i mistrzów gry to we mnie krew wzbiera...ale poniewaz wróciłem bo banie to nie bede pokazywał palcamirzygac mi sie chce jak to czytam... szczegolnie to zdanie: "(...)OSOB KTóRE UżYWAJAC LAPTOPA NIEJEDNOKROTNIE przewyższają ICH POZIOMEM GRANIA o kilka klas"
kolego nie wiem czy sie orientujesz na czym w ogole to wszystko polega, ale granie z traktora nijak sie ma do grania z winyli i nie da sie tego porownac, te kilka klas to komputer, ktory robi wszystko za ciebie. a moze chodzilo ci o live acty???
nastepnym razem zanim sie wypowiesz upewnij sie, ze wiesz o czym mowisz
nie pozdrawiam
kurwa znowu bana dostanę
zapisz sie do szkoły bo ze zrozumieniem chyba nie czytasz...po prostu mówię że połowa grajków mających w domku mixerki i inne bajerki nie potrafi nic zagrać a wyżywa sie niejednokrotnie na człowieku używającym komputera i nie mówię tu tylko o traktorze, i co z tego ze komputer zrobi za mnie coś więcej niż sam mixer?? uszy mam to słucham a jak widzę to całe kolesiostwo grające na niektórych imprezach kiedy faktycznie dobrzy młodzi dj są pomijani to nie mam słów
powtarzam: w dupie mam czy ktoś gra na cymbałkach, vinylach, kompie czy grzebieniu ważne żeby zagrał dobrze i bez błędów a nie wywyższał sie nad innymi
ps. pozdrów mnie jeszcze raz a zobaczysz dlaczego mieszkam w górach że hej
ps2. bez urazy oczywiście mowiłem o problemie a nie o tobie
otm :
pozdrawiam ze hej
imho dla mnie "granie" z kompa nieco rozni sie jednak od gry na czymkolwiek innym, bo to po prostu nie jest granie tylko puszczanie walkow i zdania nie zmienie, chocbym nawet mial przyjemnosc zobaczyc czemu mieszkasz w gorach. publikowanie takich setow jest bez sensu, ale sie nie przypierdalam dopoki ktos nie bluzni tak jak ty
a jak grasz z vinyli to nie puszczasz?
alexxander :
otm :
pozdrawiam ze hej
imho dla mnie "granie" z kompa nieco rozni sie jednak od gry na czymkolwiek innym, bo to po prostu nie jest granie tylko puszczanie walkow i zdania nie zmienie, chocbym nawet mial przyjemnosc zobaczyc czemu mieszkasz w gorach. publikowanie takich setow jest bez sensu, ale sie nie przypierdalam dopoki ktos nie bluzni tak jak ty
w średniowieczu bym Cie zabił i spalił twoją wioskę za taka obrazę
jednak mamy XXI wiek wiec pozostaje mi tylko przyjąć do wiadomości że mamy odmienne zdanie w tej materii
ale z ciekawości podaj nazwę swojej wioski
@otm moja wioska to plewiska tj. jakies 500 m od tabliczki z napisem poznan
@scandall_P.ASP granie na kompie z traktora to dla mnie puszczanie i nic wiecej, no a granie z vinyli jest odrobine bardziej wymagajace, no chyba ze sie myle
otm :
Djemba :
otm :
zassam z ciekawości
a wracając do kwestii:
opinie o secie później
to zmien imprezki na ktorych bywasz .............
alexxander :
@otm moja wioska to plewiska tj. jakies 500 m od tabliczki z napisem poznan
@scandall_P.ASP granie na kompie z traktora to dla mnie puszczanie i nic wiecej, no a granie z vinyli jest odrobine bardziej wymagajace, no chyba ze sie myle
racja..do tego trzeba miec troszeczke w glowce poukladane i posiadac choc minimalna wiedze na temat muzyki......dlatego wpuszczanie setow w obieg nagranych na traktorze jest totalnie nie w ta strone...stary..przypuscmy ze ktos nagle zaproponuje ci granko bo uslyszy twoje piosenki, to co zrobisz??? skoczysz po kumpla zeby wziol od starego poloneza i przewieziasz swoj domowy pecet 5oo kilometrow na drugi koniec polski zeby piscic 5 piosenek na krzyz???? no chyba ze to niesa sety promo to zrobcie oddzielny dzial SETY DUPA DOM KUPA i tam se dykutujcie na temat kto lepiej potrafi nacisnac play myszka i bedziecie miali radoche......a kolesie ktorzy kalecza na dekach tez powinni sie grubo zastanowic co robia na imprezie........amen
Ostatnio edytowany przez trzystatrzy303 (2008-03-31 23:10:12)