no dziwne dziwne,parametry niby maja takie same,ale jak jest w rzeywistosci to huj wie,podobnie jest ze sluchawkami Pioneer SÅ‚uchawki HDJ-1000 sa w podobnych cenach.Niby ich lokalizacja to chiny i wiem ze tam jest tanio,ale chyba nie az tak
co najlepsze jak sprawdzilem jego komentarze to widze ze on sprzedaje ogromne ilosci SONY MDR-V700DJ i mial tylko kilka negatywow
jajko267 :
co najlepsze jak sprawdzilem jego komentarze to widze ze on sprzedaje ogromne ilosci SONY MDR-V700DJ i mial tylko kilka negatywow
niby takie same a w środku pewnie chiński szit. może kupują tam tacy co nie porównali nigdy tych podróbek do soniaczy za 500 zł i podniecają sie, że zrobili zajebisty interes kupując za niecałe 200, przeciesz to ewidentne podróbki. Kiedyś widziałem porównanie oczywiście wizualne sennheiserów org i podróbek i sie niczym prawie nie różniły (oprócz bebechów w środku oczywiście) nawet pudełko sobie takie samo zmontowali.
no dla nie tez to jakies dziwnie podejrzane jest i chyba kupie oryginalne w jakims renomowanym sklepie
ja kupilem te mdrv 700 za 150zl z allegro i przyznam szczerze ze jestem calkiem zadowolony...jezeli kogos nie stac na org. to smialo moze sobie sprawic ten chinski fake...ja jakie roznice wizualne dostrzeglem miedzy org. mdrv700 a tymi to to ze orginalne maja wieksza dziure w sluchafonach, a mniej tej skory, a te podrobki to maja taka mala dziurke...no i wykonanie jest slabsze, z jakiegos szajsownego plastiku jest calosc zrobiona i skrzypia troche...co do grania to musze przyznac ze nie jest zle, spodziewalem sie ze bedzie gorzej, mowie jak za taka kase to chyba warto sie pokusic, chociaz niech pograja ten rok albo 2.
pzdr!
ja mam technicsy rp-f290 i moim zdaniem w zestawieniu cena\jakość nie maja sobie równych są niezniszczalne i bardzo dobrze brzmią jedyna wada jest taka że do każdego ucha idzie osobny kabelek co czasem może trochę przeszkadzać ale i tak polecam jeśli ktoś chce niedrogo całkiem niezłe słuchawki
kto sie orientuje gdzie znajde sennheisery hd25 najtaniej?????????????
alexxander :
dobre pytanie, na bank gdzies za granica w polsce to polecam google.pl ... ja swoje bralem w djshop'ie ale raczej najtaniej tam nie maja
dropski :
alexxander :
dobre pytanie, na bank gdzies za granica w polsce to polecam google.pl ... ja swoje bralem w djshop'ie ale raczej najtaniej tam nie maja
110 funtow, 199 dolarow i 609 zl - najtansze jakie znalazlem
Ostatnio edytowany przez alexxander (2008-03-26 19:14:23)
alexxander :
dropski :
alexxander :
72 funty
poka poka bo cos tanio
za 72 byly hd25-sp
Szukam dobrych słuchawek do domu za rozsądną cene... Zastanawiam sie nad:
Numark HF-125
i
RELOOP RH-2350-PRO ...
Które lepsze? Biorąc pod uwagę to że parametry techniczne są podobne.
Ostatnio edytowany przez Nesta (2008-04-11 23:53:30)
Polecam Panasonic RP-DJ100 tanie,praktyczne i dobrze graja noi cena juz od 100zl
Sam osobiscie mam dwie pary noi te też...
SONY MDRV500 I PANASONIC RP-DJ100 te mi najlepiej spasowały ale to
oczywiscie tylko moja opinia...
Nesta :
Szukam dobrych słuchawek do domu za rozsądną cene... Zastanawiam sie nad:
Numark Numark HF-125
i
RELOOP RH-2350-PRO ...
Które lepsze? Biorąc pod uwagę to że parametry techniczne są podobne.
jedne i drugie gowno warte. Lepiej sobie dozbieraj i kup cos porzadnego, albo kup sobie jakies filipsy z hipermarketu za 30 zl a reszte przepij
alexxander :
ja dalem 150 euro za swoje HD 25 w DE:P wiec wychodzi taniej niz w pl:)
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kolega za 250zl chce sprzedac bo kupil sobie soniaki
ekk :
alexxander :
nie tak strasznie tanio, ja generalnie wzialem na firme i wyszlo mnie 500 z hakiem w dj shop'ie
espeer :
daj fote w jakim sa stanie jak ich nie wezmiesz to ja je wezme
dropski :
ekk :
alexxander :
nie tak strasznie tanio, ja generalnie wzialem na firme i wyszlo mnie 500 z hakiem w dj shop'ie
heh no tak ale jak kto nie ma firmy to i tak tanio;)
co myslicie o sluchawkach panasonic RP-DJ100 (' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników )? moge je miec nowe za 65zl... oplaca sie? czy lepiej dolozyc troche i kupic cos lepszego (mam do wydania 100zl)?
Ostatnio edytowany przez furrax (2008-04-15 22:03:45)
espeer :
ja ma te techniscy i musze powiedziec ze warto jest dac te 500 zeta za nie i cieszyc sie brzmieniem bd a o senkach nic nie powiem bo nie mialem ich na czuprynie
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników kup sobie takie sony ja mam i konkretne sa i nie drogo bo 169 mialem kiedys philips dj cos za 89 zl byly ale chujnia jakich malo dasz bas na maks w mixerze i slyszysz czaski na sluchawkach
Ostatnio edytowany przez DJMAJS (2008-04-15 22:29:21)
michael cortez :
espeer :
kolega za 250zl chce sprzedac bo kupil sobie soniakija ma te techniscy i musze powiedziec ze warto jest dac te 500 zeta za nie i cieszyc sie brzmieniem bd a o senkach nic nie powiem bo nie mialem ich na czuprynie
i masz czego zalowac:P