maniek_ :
Exec :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
3 dniowy plener na jednej scenie:
1 dzień (dnb,ragga,jungle)
2 dzień (techno, hard techno,hardtekk,tribe)
3 dzień (hardcore,terrocore,speedcore)pustynia bledowska...dobra miejscowka na impreze
cos ala polskie monegros
hmmm może jakaś agencja podpatrzy i zrobi nam na Pustyni Błedowskiej Monegros Festival PL było by ciekawie!! ;-P
kaciun :
2 sceny:
elektro:
D.I.M.
Mr Oizo
SebastiAn
Switch
Miles Dyson
Will Bailey
techno/hardtechno:
speedy j
virgil enzinger
tube tech
dj murphy
nitrosound
hardtrax & jackhamma
dj versus
to tyle
dorzyciłbym do tego liebinga, carlosa riosa, dominika mullera i jeszcze scene acidową, żadnych kolorowych światełek tylko nakurwiający stroboskop, a miejscówka to krakowski fort mydlniki:
<buja w obłokach>
Ostatnio edytowany przez crac (2008-03-14 23:46:44)
crac :
a miejscówka to krakowski fort mydlniki:
raczej to co z niego zostalo
Ostatnio edytowany przez cykoelektryko (2008-03-15 00:09:00)
Mikroelement AKA.Dj PK :
maniek_ :
Exec :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
3 dniowy plener na jednej scenie:
1 dzień (dnb,ragga,jungle)
2 dzień (techno, hard techno,hardtekk,tribe)
3 dzień (hardcore,terrocore,speedcore)pustynia bledowska...dobra miejscowka na impreze
cos ala polskie monegroshmmm może jakaś agencja podpatrzy i zrobi nam na Pustyni Błedowskiej Monegros Festival PL było by ciekawie!! ;-P
szczególnie jak by kilka tysięcy ludzi zaczęło niszczyć tamtejszą przyrodę...
pustynia jest pod ochronÄ…
under :
Mikroelement AKA.Dj PK :
maniek_ :
pustynia bledowska...dobra miejscowka na impreze
cos ala polskie monegroshmmm może jakaś agencja podpatrzy i zrobi nam na Pustyni Błedowskiej Monegros Festival PL było by ciekawie!! ;-P
pustynia jest pod ochronÄ…
to samo pomyslalem co under choc nie wiedzialem ze pod ochrona itd
cykoelektryko :
crac :
a miejscówka to krakowski fort mydlniki:
raczej to co z niego zostalo
własnie o to chodzi
chris8 :
under :
Mikroelement AKA.Dj PK :
hmmm może jakaś agencja podpatrzy i zrobi nam na Pustyni Błedowskiej Monegros Festival PL było by ciekawie!! ;-Pszczególnie jak by kilka tysięcy ludzi zaczęło niszczyć tamtejszą przyrodę...
pustynia jest pod ochronÄ…to samo pomyslalem co under choc nie wiedzialem ze pod ochrona itd
tego nie potrafię zrozumieć, trochę pustyni nam się w kraju znalazło a oni jeszcze pod ochronę to dali...bez przesady
event idealny:
miejsce: pozostałości po kamieniołomie w miejscowości Godziszów u podnóża góry Hełm
jakieś7-8 lat temu miała tam miejsce impreza na kilkaset osób...ktoś był??
Idealny? Nature One Niemcy + Å‚adna pogoda lub Monegros Festival + Å‚adna pogoda...
otm :
chris8 :
under :
pustynia jest pod ochronÄ…to samo pomyslalem co under choc nie wiedzialem ze pod ochrona itd
tego nie potrafię zrozumieć, trochę pustyni nam się w kraju znalazło a oni jeszcze pod ochronę to dali...bez przesady
no czy ty jebniety jestes czy po prostu masz problemy z logicznym rozumowaniem??
TETRAO :
otm :
chris8 :
to samo pomyslalem co under choc nie wiedzialem ze pod ochrona itdtego nie potrafię zrozumieć, trochę pustyni nam się w kraju znalazło a oni jeszcze pod ochronę to dali...bez przesady
no czy ty jebniety jestes czy po prostu masz problemy z logicznym rozumowaniem??
nie bardziej od ciebie nie uważam że ochrona kawałka ziemi ma jakieś większe znaczenie dla życia ludzkości a w szczególności skrawek tzw. pustyni która i tak samoistnie zanika
otm :
TETRAO :
otm :
tego nie potrafię zrozumieć, trochę pustyni nam się w kraju znalazło a oni jeszcze pod ochronę to dali...bez przesadyno czy ty jebniety jestes czy po prostu masz problemy z logicznym rozumowaniem??
nie bardziej od ciebie nie uważam że ochrona kawałka ziemi ma jakieś większe znaczenie dla życia ludzkości a w szczególności skrawek tzw. pustyni która i tak samoistnie zanika
czyli jebiety jetes, zal mi Ciebie :F krawa jak jam mnie rozpierdalaja tyacy plytko myslacy ludzie !!!!!!!
Åšlimak :
sam temat chyba tłumaczy juz na tyle
wiec miło by bylo
gdybyscie zacni forumowicze
wypowiedzieli sie na ten temat .
-przedewszystkim chodzi o artystow ktorzy by mieli zagrac
- o miejsce zorganizowania "EVENTU IDALNEGO"
- i oczywiscie pomysly (tzw cos czego jeszcze nie bylo )
pozdrawiam
Arek
No i osoba, ktora bedzie organizowac EVENT IDEALNY będzie jego inwestorem :-)
TETRAO :
otm :
TETRAO :
no czy ty jebniety jestes czy po prostu masz problemy z logicznym rozumowaniem??nie bardziej od ciebie nie uważam że ochrona kawałka ziemi ma jakieś większe znaczenie dla życia ludzkości a w szczególności skrawek tzw. pustyni która i tak samoistnie zanika
czyli jebiety jetes, zal mi Ciebie :F krawa jak jam mnie rozpierdalaja tyacy plytko myslacy ludzie !!!!!!!
ja nie myślę płytko po prostu jebie mnie nieuzasadniona ochrona środowiska tam gdzie nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rav :
Event idealny? TW DE jak dla mnie
jesli chodzi o impreze w hali
a open air
Hell Boy :
Monegros Festival + Å‚adna pogoda...
ja napisze gwarantowana Å‚adna pogoda
Antonio :
w wypadku nie dorzymania umowy rozumiem ze pokrywasz straty
otm :
chris8 :
under :
no wlasnie o to chodzi ze "troche" - dlatego pod ochrona a jakby cala pl byla pustynia to by nie bylo ochrony chyba ze kawalek "nie pustyni"
Antonio :
Rav :
a open airHell Boy :
No racja - jesli chodzi o open air to zdecydowanie monegros.
Rav :
Antonio :
Rav :
a open airHell Boy :
No racja - jesli chodzi o open air to zdecydowanie monegros.
no to w tym roku wam powiem co jest lepsze bo na TW bede jak na monegros
otm :
TETRAO :
otm :
ja nie myślę płytko po prostu jebie mnie nieuzasadniona ochrona środowiska tam gdzie nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qrwa a ty jestes kompetentny, zeby decydowac, gdzie jest potrebna :F nie pierdol !!!!!! koniec tematu !!!!
Ostatnio edytowany przez TETRAO (2008-03-16 23:44:22)
TETRAO :
otm :
TETRAO :
czyli jebiety jetes, zal mi Ciebie :F krawa jak jam mnie rozpierdalaja tyacy plytko myslacy ludzie !!!!!!!ja nie myślę płytko po prostu jebie mnie nieuzasadniona ochrona środowiska tam gdzie nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qrwa a ty jestes kompetentny, zeby decydowac, gdzie jest potrebna :F nie pierdol !!!!!! koniec tematy !!!!
Niczyjej strony nie trzymam, ale organizowanie eventu w jakimkolwiek miejscu objętym ochroną to totalna porażka.
Miejsca dzikiej natury to miejsca, których egzystencji się nie zaburza.
Jak mogłaby zareagować przyroda, gdyby wjechało tam kilkanaście ciężarówek, kilka tysięcy osób, na to tony śmieci, wszędzie plastik...
Kiedyś słyszałem słowa "To my weszliśmy do przyrody a nie ona do nas"
Święte słowa.
"event idealny"? jak dla mnie DEMF
astaBahn :
TETRAO :
otm :
ja nie myślę płytko po prostu jebie mnie nieuzasadniona ochrona środowiska tam gdzie nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!qrwa a ty jestes kompetentny, zeby decydowac, gdzie jest potrebna :F nie pierdol !!!!!! koniec tematy !!!!
Niczyjej strony nie trzymam, ale organizowanie eventu w jakimkolwiek miejscu objętym ochroną to totalna porażka.
Jak mogłaby zareagować przyroda, gdyby wjechało tam kilkanaście ciężarówek, kilka tysięcy osób, na to tony śmieci, wszędzie plastik...
Święte słowa.
szczerze powiem ze akurat ten kawałek pustyni można zaorac pod sady albo pod event jak najbardziej to by dopiero był industrial
to moje prywatne zdanie
otm :
astaBahn :
TETRAO :
qrwa a ty jestes kompetentny, zeby decydowac, gdzie jest potrebna :F nie pierdol !!!!!! koniec tematy !!!!Niczyjej strony nie trzymam, ale organizowanie eventu w jakimkolwiek miejscu objętym ochroną to totalna porażka.
Święte słowa.szczerze powiem ze akurat ten kawałek pustyni można zaorac pod sady albo pod event jak najbardziej to by dopiero był industrial
to moje prywatne zdanie
a mojego prywatnego zdania nie wyraże, bo nie chce nikogo urazić.