ekluzywny znaczy specjalnie dla nas, a nie np przedrukowany z angielskiego.
a "trancowego gówna" nie jest wcale tak dużo, chyba, że coś przegapiłem..pozdroz
kungkung :
a "trancowego gówna" nie jest wcale tak dużo, chyba, że coś przegapiłem..pozdroz
A zrobicie wywiad ze mnÄ… ?
nightcluber :
kungkung :
a "trancowego gówna" nie jest wcale tak dużo, chyba, że coś przegapiłem..pozdrozA zrobicie wywiad ze mną ?
jak zrobisz sobie tatoo ftb
kungkung :
aha a ja wkleje jeszcze takie cos
k_mill :
nightcluber :
kungkung :
a "trancowego gówna" nie jest wcale tak dużo, chyba, że coś przegapiłem..pozdrozA zrobicie wywiad ze mną ?
jak zrobisz sobie tatoo ftb
Nie !
Ja chce wywiad o/
nightcluber :
k_mill :
nightcluber :
A zrobicie wywiad ze mnÄ… ?jak zrobisz sobie tatoo ftb
Nie !
Ja chce wywiad o/
to napisz do Przyjaciolki moze maja kacik malego degenerata
Antonio :
nightcluber :
k_mill :
jak zrobisz sobie tatoo ftbNie !
Ja chce wywiad o/to napisz do Przyjaciolki moze maja kacik malego degenerata
Wolałbym do Bravo o/
Tak w ogole , żeby nie robić jednego wielkiego off topa , to chłopaki może w nastepnym numerze magazynu dacie coś o klimatach Schranz//HardTechno
będzie bardzo ciekawy naszym zdaniem wywiad z Amokiem, pozdroz
kungkung :
będzie bardzo ciekawy naszym zdaniem wywiad z Amokiem, pozdroz
Doskonale
Pozdrówcie go od najta z Gsz <lans>
Ostatnio edytowany przez nightcluber (2008-02-07 15:19:53)
baaaardzo ciekawy gość z niego..
Jestem ciekaw ile bedzie poswieconych stron na "pojedynek najlepszych didzejow Polskich" andzelo i tideja, a ile bedzie poswiecone na opis sceny Detroit czyli z tego co widzialem na zapowiedziach jakies notki o Atkinsie i Derricku Mayu, tego pierwszego nawet niema na okladce.
Stawiam ze andzelo i tidej zabiora z 5 stron, a Scena Detroit max 2 ;/
spoko, tiddey vs angelo to tylko pseudoquiz , a o techno jest łącznie z liebingiem 18 stron w tym wywiad z derrickiem mayem, którego udalo nam sie zlapac w Detroit (telefonicznie:))
Dajcie spokoj, bo zal to czytac niekomercyjni pseudoandegrandowcy. Kazdy magazyn musi na siebie zarabiac, poza tym scena klubowa w Polsce , to nie tylko hard techno i imprezy w piwnicy u kolegi kolegi.
Bardzo dobrze, ze Dj mag wkroczyl na polska scene,bo niestety Life nie daje rady.
Górnik :
Dajcie spokoj, bo zal to czytac niekomercyjni pseudoandegrandowcy. Kazdy magazyn musi na siebie zarabiac, poza tym scena klubowa w Polsce , to nie tylko hard techno i imprezy w piwnicy u kolegi kolegi.
Bardzo dobrze, ze Dj mag wkroczyl na polska scene,bo niestety Life nie daje rady.
Jeśli o mnie mowa to sobie wypraszam - Ja tam nie mam nic do zarzucenia jak narazie temu magazynowi , tylko miałem prośbe w związku z tymi klimatami
Górnik :
co Ty gadasz, styczniowy numer rox! zapowiedzi płyt, omówienie ich - bardzo ciekawe i to na kilka stron do tego artykuły o Daft Punk, Soulwax i innych dobrych dj's ja nie żałuje ze kupiłem
Grzechas :
Górnik :
Bardzo dobrze, ze Dj mag wkroczyl na polska scene,bo niestety Life nie daje rady.co Ty gadasz, styczniowy numer rox! zapowiedzi płyt, omówienie ich - bardzo ciekawe i to na kilka stron do tego artykuły o Daft Punk, Soulwax i innych dobrych dj's ja nie żałuje ze kupiłem
czytaj ze zrozumieniem
Górnik :
Grzechas :
Górnik :
Bardzo dobrze, ze Dj mag wkroczyl na polska scene,bo niestety Life nie daje rady.co Ty gadasz, styczniowy numer rox! zapowiedzi płyt, omówienie ich - bardzo ciekawe i to na kilka stron do tego artykuły o Daft Punk, Soulwax i innych dobrych dj's ja nie żałuje ze kupiłem
czytaj ze zrozumieniem
postaram sie oczywiście pisałem o laifie
Grzechas :
Górnik :
Grzechas :
co Ty gadasz, styczniowy numer rox! zapowiedzi płyt, omówienie ich - bardzo ciekawe i to na kilka stron do tego artykuły o Daft Punk, Soulwax i innych dobrych dj's ja nie żałuje ze kupiłemczytaj ze zrozumieniem
postaram sie oczywiście pisałem o laifie
pisz ze zrozumieniem
Górnik :
Grzechas :
Górnik :
czytaj ze zrozumieniempostaram sie oczywiście pisałem o laifie
pisz ze zrozumieniem
bądź wyrozumiały
kungkung :
spoko, tiddey vs angelo to tylko pseudoquiz , a o techno jest łącznie z liebingiem 18 stron w tym wywiad z derrickiem mayem, którego udalo nam sie zlapac w Detroit (telefonicznie:))
cieszy mnie to bardzo, a z atkinsem bedzie cos?
tak, ale nie wywiad. Jedziemy po kolei Atkins, May, Saunderson, Craig....
Antonio :
TETRAO :
Antonio :
dobra kupilem ale nie moge go zobaczyc bo moja dziewczyna mi go zabrala i powiedziala ze odda po sesji
co to?
adriano :
pantofelek
buhahahahaha
kungkung :
Hej, tu redaktor naczelny polskiego DJmaga Marcin Żyski, chciałbym przemycić newsa o nowym numerze ...
"Po kolejnym miesiÄ…cu ciężkiej, ale i przyjemnej pracy, mamy dla Was trzeci numer polskiego DJmaga. Poprzednie dwa wydania z EMPIKów wykupiliÅ›cie prawie w stu procentach, mamy nadziejÄ™, że także trzeci numer spotka siÄ™ z ciepÅ‚ym przyjÄ™ciem. Tak jak zapowiadaliÅ›my, miesiÄ™cznik bÄ™dzie ukazywaÅ‚ siÄ™ bez regularnie i bez żadnych wydawniczych poÅ›lizgów, co wiÄ™cej – tym razem jest nawet wczeÅ›niej, nie minÄ…Å‚ peÅ‚ny miesiÄ…c. Co ciekawego przygotowaliÅ›my tym razem?
Oto najważniejsze informacje o zawartości DJ Magazine Polska, nr 3:
- Historia i oblicza muzyki techno – od Detroit w latach 80-tych do Berlina dzisiaj
- Eksluzywny wywiad z jednym z trzech pionierów techno z Detroit Derrickem May’em
- Eksluzywny wywiad z jedną z największych gwiazd techno Chrisem Liebingiem
- Reportaż z wizyty w siedzibie wytwórni Euphonic Records
- Rozmowa z muzycznym wizjonerem Jamesem Holdenem
- Obszerny materiał o nowym trendzie na Wyspach (i nie tylko) czyli Disco-Punk
- Wszystko o Beatporcie
- Artykuł o dziesięciu polskich producentach muzyki progresywnej
- 60 sekund z polskim daft-punkiem czyli Modfunk
- Obszerny wywiad z nadziejami polskiego trance Sonic Division
- Pojedynek: Angelo Mike vs Tiddey
- Przedstawienie polskiej wytwórni Pierogi Records
- Nowe twarze: Piotr Bejnar, Anguilla Project, Maximilian Skiba, Nun
- Relacje z imprez, w tym: Roisin Murphy z Moloko w Krakowie, Electric Mind w Gdańsku, Mathew Jonson w Poznaniu, Jeff Samuel, Alex Bau, Marco Polo w Warszawie i nie tylko
- Clubbin na ÅšlÄ…sku
- Zapowiedzi Sunrise i EnTrance
- Techniczne nowości, w tym test najnowszego Pioneera CDJ400
- Test odtwarzaczy do 2000 PLN
- PrzeglÄ…d najlepszych odtwarzaczy mp3
- Kolejna odsłona instruktażu produkcji muzyki w Abletonie plus pierwszy odcinek o nagrywaniu setów
Ponadto:
- Sander van Doorn
- Tocadisco
- Dubfire
- Royksopp
- Rene Amesz
- Snake Sedrick
- Geddes
- DJ Nique
normalnie pojde dzis do empiku i se kupie !!!!!
dzis dopiero magazyny beda u nas, w empikach w nocy, znając ich na półkach w poniedziałek najwcześniej (...)