elber :
ja bylem ze slozem i paroma znajomymi jeszcze..
pobawilismy sie swietnie, ale nie za sprawa jeffa, ktory imo byl zamulony i bylejaki, spodziewalem sie duzo wiecej w kazdym razie
support przed i po duzy plus! zdecydowanie lepszy niz gwiazda wieczoru
mam to samo wrazenie chociaz suport po bardziej mi sie podobal niz przed
trzbea bylo pisac ze idziecie to by sie vodeczki razem napilo a tak to sam plumkalem sobie
ano racja, po lepszy niz przed.. chlopaki napierdalali az milo
szkoda, ze ludu juz tyle nie bylo
aaa i nastepnym razem damy znac na pewno
elber :
ano racja, po lepszy niz przed.. chlopaki napierdalali az milo
szkoda, ze ludu juz tyle nie bylo
aaa i nastepnym razem damy znac na pewno
najszybciej w styczniu bo jade do zasranego UK ale 3mam za słowo i pozdro do zobaczenia
Rav :
Rav :
Antonio :
tumoroł wieczor? co Ty na to?Si
No i gdzies jest?
No a zyje!! uuuuu a myslalem ze nie zyje .....
SPACE NIGHT 2007 -31.12.2007- SYLWESTER - Klub Intro - Pl. Solny 25 - Wrocław
W odpowiedzi na liczne prośby i zapytania o tegorocznego sylwestra postanowiliśmy i w tym roku nie zawieść wrocławskiej (i nie tylko ) publicznosci i zorganizowac siódmą edycję imprezy pt.SPACE NIGHT. Na tegorocznej iprezie sylwestrowej będziemy mogli bawić się na dwóch niezależnych scenach.Na pierwszej królować będzie Minimal, elektro i deep house, a na drugiej Drum'n'Bass, Happy Hardcore, Breakbeat i Dubstep.
Space Night to impreza o najwiekszych tradycjach- jej pierwsza edycja odbyła sięw 1998 roku. Od tej pory, co roku liczy kilkaset osób. Podobnie jak w roku ubiegłym,odbędzie się w klubie INTRO, mieszczącym się w samym centrum Wrocławia - na Placu Solnym 25.
O poziomie naszych poprzednich imprez świadczą artyści, którzy na nich wystąpili: Jacek Sienkiewicz / Recognition Rec.- Cocoon /, Child Support/ Hospital Rec / Londyn /, Dj Gravity / Los Angeles / USA /, Defraq i Lars Lavendel / Highteknet / Berlin / , JAY P. / Music Man – Belgia./ ,czy Elbee Bad / Gigolo Rec./ New York.
Również w tym roku chcielibyśmy zaproponować artystów, których naprawde będzie warto usłyszeć !!!
Na SPACE NIGHT 2007 wystąpią:
Scena 1: Minimal-Elektro-Deep House
Solar Kingdom Live Act / Unleash Rec. - Reaktor
Fabio Fara / Guardia Mori/ Włochy
Chris In / aka DJ IN / 2h specjalny set
Ender / Reaktor
Mathias Nova / Wrocław - Poznań
Scena 2: Drum'n'Bass - Breakbeat - Happy Hardcore - Dubstep
Symptom / Izotoxin Rec./Assasin Rec.
MC Proxy / Venom Minds
Orbique / punkBREAX
Ill1 / My Head IS Dubby
Sozi / Digital Choclate
Dirty B. Crew / Wrocław
miejsce: KLUB INTRO
Wrocław | Placu Solnym 25
start: 20:00
tax:
40 PLN - przedsprzedaż do 31.12.2007
50 PLN - w dniu imprezy
rezerwacja / sprzedaż biletów: sklep Reaktor / Rynek 30 pod Mc Donald's
sklep@reaktormusic.com / +48 71 343 59 78
Solar Kingdom - czyli Chris In i Alan Moore. Zafascynowani twórczością takich artystów jak: Aphex Twin, Autechre, Kraftwerk, Coil czy Psychic TV postanowili rozpocząć prace nad swoim brzmieniem i stylem. Chris In to założyciel pierwszego w Polsce record headshopu "Reaktor", od 1996 roku występuje jako DJ. Działa także jako promotor i organizator. W czasie kiedy Chris zajmował się organizacją imprez, Alan szlifował swój talentproducentski. W 2004 roku wystąpili na największym i najbardziej cenionym czeskim
festiwalu muzyki elektronicznej Summer of Love, gdzie zostali okrzyknięci największą niespodzianką muzyczną tego festiwalu, a ich niesamowity występ sprawił, że zostali rezydentami SOL'u. W maju 2006 roku podpisali długo negocjowany kontrakt z jedną z najwiekszych i najbardziej cenionych wytwórni ELP Medien z Frankfurtu i jednocześnie stali się jedym z jej artystów obok takich gwiazd jak Marco Carola, Adam Bayer, Cirez D, Gaethano Parisio czy Jesper Dahlbäck. Swoją muzyka i występami zdobywają coraz większą rzeszę fanów. Ich produkcje możecie posłuchać na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Symptom jest dj'em i producentem z Wrocławia. Swoją karierę rozpoczął na początku roku 2002 na wrocławskich imprezach 'Podróż Do Środka Dźwięku' w Wagon club'ie. W tym samym roku Symptom wydał swój debiutancki single-'Cocaine/Turboganja' nakładem Chicago'wskiej wytwórni 'Assassin Records'. W połowie 2002 roku Symptom wraz z dj'em Byte'em założyli kolektyw 'Izotoxin', i zaczeli organizować imprezy na własną rękę. 'Izotoxyczni' szybko zdobyli renomę i pozycję liderów wrocławskiej sceny drum&bass, za sprawą serii imprez 'Inside The Machine' i 'Izotoxin Nights', na których gościli całą czołówkę polskiej sceny drum&bass, a później dzięki serii imprez zorganizowanych wraz z ex-członkami 'Izotoxin , dj'ami: Reset'em i Mgłą - 'Izotoxin Goes Global', na które zaprosili takich dj'i jak: Temper D (Renegade Hardware), Rage (True Playaz) czy Missrepresent.
Pod koniec roku 2002 Symptom dostał się do finału 'Made in Poland'- konkursu na najlepszy polski drum&bass'owy kawałek, na którym zajął trzecie miejsce i w rezultacie jego numer -'Bad Boy' został wydany na kompilacji 'The 1st Selection Of Made In Poland' nakładem SonicTrip Records.
Obecnie Symptom pracuje nad singlem z jednym z najlepszych polskich mc's-Kribą (Total Fx/Koszalin).
Występował u boku takich sław jak: Dj Hype (True Playaz-UK), Mc Skibadee (SAS-UK), Mc Shabba d (SAS-UK), Darren J (Wide Open Music-UK), Ratpack (UK), Sketch & Code (Emotif-UK), Child Support (Hospital-UK)
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wklejam tutaj bo to z wrocka
boli mnie to ale USER OFFline do odwolania !!
Nigdzie nie pojde poki sesja sie nie skonczy !! Alkohol to ZŁO !!
w sobote w mekkce coas takiego '
Nazwa: CHARLTON (AudioAssault-NL)
Data: 2008-01-12
Godzina: 22:00
ekipy ACID.pl oraz Doggystyle zapraszają na impreze , na której zagra holenderski DJ/producent CHARLTON wspomagany czołówką wrocławskich oraz dolnosląskich DJ's:NorF, Yadziah, Maztika oraz Mainliner.
start: 22:00 tax: 12 PLN - do 23:00 i z kartą klubową / 15 PLN po 23
dark/industrial/minimal techno
CHARLTON(AudioAssault-NL)
NorF & Mainliner (Acid.pl)
Yadziah & Maztika (Doggystyle)
mała sala: trance
Amnesia & Tretek + goście
mix by Charlton:'
Antonio :
![]()
Nigdzie nie pojde poki sesja sie nie skonczy !! Alkohol to ZŁO !!
Jak nie pojdziemy na Metope 18 stycznia to mozesz kurwa kasowac moj numer telefonu, gg itp. I CHUJ MNIE TO INTERESUJE!
Rav :
Antonio :
![]()
Nigdzie nie pojde poki sesja sie nie skonczy !! Alkohol to ZŁO !!Jak nie pojdziemy na Metope 18 stycznia to mozesz kurwa kasowac moj numer telefonu, gg itp. I CHUJ MNIE TO INTERESUJE!
Ja Twojego nigdy nie skasowalem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i do kurwy nedzy tapeta nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Antonio (2008-01-08 22:18:56)
Antonio :
Rav :
Antonio :
![]()
Nigdzie nie pojde poki sesja sie nie skonczy !! Alkohol to ZŁO !!Jak nie pojdziemy na Metope 18 stycznia to mozesz kurwa kasowac moj numer telefonu, gg itp. I CHUJ MNIE TO INTERESUJE!
i do kurwy nedzy tapeta nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Umawialismy sie kurwa mac MUSIMY ISC!
Jaka tapeta do chuja?!
Rav :
Antonio :
Rav :
Jak nie pojdziemy na Metope 18 stycznia to mozesz kurwa kasowac moj numer telefonu, gg itp. I CHUJ MNIE TO INTERESUJE!
i do kurwy nedzy tapeta nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!Umawialismy sie kurwa mac
MUSIMY ISC!
Jaka tapeta do chuja?!
moja tapeta na sesje do chuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Metope z moja Zona jak juz !!!!!!!!!!! Wiec wiesz maluch pojdzie i rodzinnie bedzie
Ostatnio edytowany przez Antonio (2008-01-08 22:30:50)
Antonio :
Rav :
Antonio :
i do kurwy nedzy tapeta nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!Umawialismy sie kurwa mac
MUSIMY ISC!
Jaka tapeta do chuja?!moja tapeta na sesje do chuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Metope z moja Zona jak juz !!!!!!!!!!! Wiec wiesz maluch pojdzie i rodzinnie bedzie
Aaaaa... kumam!
Idziemy i chuj. Maluch pewnie nie pojdzie, ale rodzinnie moze byc
piątek, 11. Styczeń 2008
[angelo mike & diana d'rouze]
Rav :
JorisVoorn :
piątek, 11. Styczeń 2008
[angelo mike & diana d'rouze]Nieobecny
tysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rav :
Antonio :
Rav :
Umawialismy sie kurwa macMUSIMY ISC!
Jaka tapeta do chuja?!moja tapeta na sesje do chuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Metope z moja Zona jak juz !!!!!!!!!!! Wiec wiesz maluch pojdzie i rodzinnie bedzie
Aaaaa... kumam!
Idziemy i chuj. Maluch pewnie nie pojdzie, ale rodzinnie moze byc
To może i ja bym poszedł?
AnThRaX :
Rav :
Antonio :
moja tapeta na sesje do chuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a Metope z moja Zona jak juz !!!!!!!!!!! Wiec wiesz maluch pojdzie i rodzinnie bedzie
Aaaaa... kumam!
Idziemy i chuj. Maluch pewnie nie pojdzie, ale rodzinnie moze bycTo może i ja bym poszedł?
Ja Ciebie Prosze takich głupot mi tutaj nie pisac !! Zdanie powinno wygladac "To JA kUrwa IDE !! " wiec jak mowilem bedzie rodzinnie
biez Kasie to bedzie biegac z Marta
Antonio :
AnThRaX :
Rav :
Aaaaa... kumam!
Idziemy i chuj. Maluch pewnie nie pojdzie, ale rodzinnie moze bycTo może i ja bym poszedł?
Ja Ciebie Prosze takich głupot mi tutaj nie pisac !! Zdanie powinno wygladac "To JA kUrwa IDE !! "
wiec jak mowilem bedzie rodzinnie
To JA kUrwa IDE ... i Kaska tez idzie
AnThRaX :
Antonio :
AnThRaX :
To może i ja bym poszedł?Ja Ciebie Prosze takich głupot mi tutaj nie pisac !! Zdanie powinno wygladac "To JA kUrwa IDE !! "
wiec jak mowilem bedzie rodzinnie
To JA kUrwa IDE ... i Kaska tez idzie
No to kurwa idziemy !! co do Picia vodki przed zgadamy sie u kogo i kiedy mamy czas !!
a i 23 mam napedy ale z nowym kolesiem ni z ta suka Kowalska