electro_nic :
acan21 :
o ja cie pierdole to zes wypracowanie zajebal
dj budyn <lol> dobra ksywa ajjjciekaw jestem co on teraz robi heh ... moze i sie wybil i zmienil ksywe tylko ja nic o tym nie wiem
Hehe pewnie na Dj Kisiel
electro_nic :
acan21 :
o ja cie pierdole to zes wypracowanie zajebal
dj budyn <lol> dobra ksywa ajjjciekaw jestem co on teraz robi heh ... moze i sie wybil i zmienil ksywe tylko ja nic o tym nie wiem
trzeba by było się zapytac Chuck'a:)pzdr
Za cholere nie przypomne sobie pierwszego kawalka jaki slyszalem. A co do imprezy, to bylo to lokalne dicho
n o o k i e :
Za cholere nie przypomne sobie pierwszego kawalka jaki slyszalem. A co do imprezy, to bylo to lokalne dicho
Nookie chodziłeś może kiedyś do grandu???
1 kasety Das bot , Scooter How much is the fish ...pozniej Ci co elecktryka grali walki : SUper Sonic i innne....
plur :
n o o k i e :
ja bylem tam pare razy ..
'Kuba; :
...pozniej Ci co elecktryka grali walki : SUper Sonic i innne....
Mucic Instructor. Mieli parę fajnych wałków Electro City albo Rock Your Body.
andre :
Kawalka od ktorego sie zaczela moja zajawka z techno to za bardzo nie pamietam ale kiedys nalogowo sluchalem 2 Unlimited
Pierwsza impreze za to bardzo dobrze EK 2002 i set Westbama
2 Unlimited, to byly moje poczatki muzyki, nie zaliczylem tego do "od tego sie zaczeło" bo pozniej,pewnie jak wiekszosc sluchalem Brooklyn B itp, mialem nawet czelnosc imprezowac przy scooter,to wszystko mieszalo sie czasem z kawalkami Dr Motte,Members of Mayday, Da Hool no i oczywiscie The Prodigy!!!!!!(czesto do tego wracam) ale naprawde pokochalem techno po secie Carla Cox, i po tym jak sluchalem(niestety tylko sluchalem) relacji z Mayday 2002 Pl, juz 11 listopada wiedzialem ze bede w spodku w 2003 roku, dobrze ze tak to sie wszystko potoczylo
najpierw słuchałem hh, potem wixy az usłyszałem mocne brzmienia energy mixow... niezapomniany set Beamisha oraz Oberona a potem to juz z gorki
Wojtek :
plur :
n o o k i e :
Ja kufa byłem kiedys taki głupi ze tam chodziłem
Bawiłem sietam ale to bylo z 4 lata temu , jak kumple tam grali. W zasadzie było to miejsce gdzie można było porządnie popić, no i te kobiety heheehehe. A dla zabawy jezdziłem do grantu w jankowicach.
plur :
Wojtek :
plur :
Nookie chodziłeś może kiedyś do grandu???Ja kufa byłem kiedys taki głupi ze tam chodziłem
Bawiłem sietam ale to bylo z 4 lata temu , jak kumple tam grali. W zasadzie było to miejsce gdzie można było porządnie popić, no i te kobiety heheehehe. A dla zabawy jezdziłem do grantu w jankowicach.
W Grancie kiedys bylo sympatycznie, te techniczne piatki ... Fakt ze bylem tam ze 3-4 razy ale zawsze bylo super
u mnie sie zaczelo przez przypadek.......kupiona plyta z promocji Westbama i nutka ==>Wizards of sonic.........(nie wiedzialem co kupuje wogole, a ze bylo tanie to bralem ) a ze do Berlina nie mam daleko to w 2000 podskoczylo sie na parade.... i tak sie wsumie zaczelo :-)
Ostatnio edytowany przez goszuf (2006-01-21 13:02:36)
No ja zaczynałem od kaset mojego wujaszka były tam kawałki broklyn bounce , cosmic gate paffendorf i tego typu Pozniej zobacz zobaczyłem nagraną transmisje mayday set lexy i k paul grali freak ,podobało mi sie ogromnie nikogo niebylo w domu włączylem na cały regulator .Wujaszek powiedzial mi "to jest prawdziwe techno" on lubial wixe. Potym kupowalem albumy blank and jones i ten "monument" jak go przesluchalem to miałem nogi z waty.Niemialem neta więc muze bralem od kumpli którzy do dzisiaj sluchają vixy podobala mi sie ta muza ale szukalem transów troszke mocniejszych o atb i reszty.Niemialem dostepu do dobrej muzy wkoncu mam stały net ,zaczołem sciągac electro westbam lexy itp . Wkoncu nadszedl mayday 2004 team xtream w tym hymnie sie zakochalem ,ściągnolem set angelo mike 1. walek dk8 i 3. b vision lets do it, pomyslalem to jest to czego szukalem. Pozniej set marco baileya wydawal mi sie za mocny ale valentino kanzyani - learning how to do it odrazu mi wpadł w ucho,a teraz slucham głownie takiej muzy jaką gra bailey , tom hades , marco nastic...
sięgam jak najdalej pamięcią i w głowie nie mam nic. Może gdzieś świta Da Hool, może ahhhh ja dostałem od kumpla jakieś sieczne kawałki, które On z przywiózł z zachodu kupione za marki o ja leje tam był DJ. Robotnico, nie pamietam już tej cd była chyba z 1990r i ta chłosta sama przeobraziła się w moją codzienność z którą wstawałem i szedłem spać, nuciłem w autobusie a wiara uważała mnie za odmieńca, z wyjątkiem kilku osób, które też tego słuchały, a dziś? Leje sie radiem , w tv obiekt zainteresowania. Pzdr, ale na wiecej mnie nie stać/
Koti :
'Kuba; :
...pozniej Ci co elecktryka grali walki : SUper Sonic i innne....
Mucic Instructor. Mieli parę fajnych wałków Electro City albo Rock Your Body.
wlasnie o nich mi chodzi ... ma moze ktos ich ? bo kasete ghdzie zapodzialem ...Back to teh roots ?
devlin :
1. The Prodigy - poison
2. Pewnie ludzie ze slaska pamietaja....byla to impreza w Swietochlowicach na tzw. "skalce" "Open air techno-trance" w 1999 chyba roku , pierwsza i ostatnia (jak sie pozniej okazalo) tego typu w okolicy - dzieki kibicom . Organizatorem bylo radio planeta FM i zagral m.in. Dr. Motte. Ciekaw jestem, czy ktos z gsz wtedy tam rowniez byl...
A ja pamietam ze pozniej miala sie odbyc cylkiczna impreza pod tytulem TECHNICA - ale nic z tego nie wyszlo
1. Przypadkowo wpadl mi w rece set Carla Roca i Dj Hell - Live @ Mayday PL 2002,
2. Pierwszy raz bylem na Carli 2 lata temu
kinio :
devlin :
1. The Prodigy - poison
2. Pewnie ludzie ze slaska pamietaja....byla to impreza w Swietochlowicach na tzw. "skalce" "Open air techno-trance" w 1999 chyba roku , pierwsza i ostatnia (jak sie pozniej okazalo) tego typu w okolicy - dzieki kibicom . Organizatorem bylo radio planeta FM i zagral m.in. Dr. Motte. Ciekaw jestem, czy ktos z gsz wtedy tam rowniez byl...A ja pamietam ze pozniej miala sie odbyc cylkiczna impreza pod tytulem TECHNICA - ale nic z tego nie wyszlo
znalazlem na twardym sciagnieta strone tej "slynnej " teknici===>line up byl przepyszny!!!!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
elvis still live
pierwsze nagranie, ktore utkwilo mi w pamieci to prodigy - breathe...tyle, ze balam sie tego kawalka(mloda bylam). jaki czas pozniej hymn lp98 one world one future zwrocil moja uwage, ale tym razem pozytywnie. w 99 roku zaczely mnie interesowac nagrania the music instructor i to od tego tak naparwde sie zaczelo. w 2000 roku grali w moim miescie i wybralam sie na ich koncert (wtedy tez po raz pierwszy poznalam smak wiekszej ilosci alkoholu i niestety niewiele pamietam ). 2 miesiace pozniej kupilam obie skladanke z lp2000 no i sie zaczelo jezeli chodzi o normalne imprezy to dosc pozno, bo dopiero ek 2003 (nie pamietam kto wtedy gral jako pierwszy)
Ostatnio edytowany przez Majchro (2006-01-21 18:32:46)
1. nie pamietam
2. nie pamietam
... wazne ze sie zaczela a od czego, jak i kiedy to ciezko stwierdzic...
Ostatnio edytowany przez ja83 (2006-01-21 18:47:34)
1. scooter (albumy, single), the prodigy (albumy, single), dream dance(skladanki)
2. tak naprawde to love parade w 2002 roku i od tego czasu jestem wszedzie gdzie moge tylko byc....
...heh juz 4 lata sobie mocno tancze, jak ten czas zapierdala