imperium,sosnowiec
electro_nic :
Manyac :
omfg dobry temat
MEFISTO KIELCEkurcze a ja slyszalem kiedys dobre opinie o tym miejscu.
Jest w Kielcach cos godnego polecenia?
niema nic godnego polecenia oprucz pubów
W miefisto bylo pare fajnych imprez np : Electronic Tour z : SIASIA REBUS POZIOM - X Chris Da break
bylem tam z 2 tyg temu na jakiejs studenckiej party, w pale mi sie niemiescilo jak mozna grac taki chlam nic konkretnego tam sie nieda uslyszec, TWIST czy jak to sie tam zwie w ciągu nocy leci z 5 x juz niemowie o hitach eski.
Ja mowie o klubach pod względem muzyki tam granej i osób bawiących sie wewnątrz calkiem ladny wystrój.
Manyac :
FANTOM - SZCZEKOCINY
aaa byłam bardzo śmieszna dyskoteka
Maxyma :
Manyac :
FANTOM - SZCZEKOCINY
gdzie kiedy i jak kurwa dziwie sie jak ludzie trafiaja do tej rudery ostatnio slyszalem ze
kancik cos tam sobie pykal to ktos inny tam byl omfg
Manyac :
Maxyma :
Manyac :
FANTOM - SZCZEKOCINY
gdzie kiedy i jak kurwa dziwie sie jak ludzie trafiaja do tej rudery ostatnio slyszalem ze
kancik cos tam sobie pykal to ktos inny tam byl omfg
kumpela ma działkę na Bógdale, a że któregoś pięknego, wakacyjnego wieczoru okropnie się nam nudziło, to poszłyśmy na potańcówkę do Fantoma pierwszy i ostatni raz..
Manyac :
electro_nic :
Manyac :
omfg dobry temat
Jest w Kielcach cos godnego polecenia?niema nic godnego polecenia oprucz pubów
W miefisto bylo pare fajnych imprez np : Electronic Tour z : SIASIA REBUS POZIOM - X Chris Da break
bylem tam z 2 tyg temu na jakiejs studenckiej party, w pale mi sie niemiescilo jak mozna grac taki chlam nic konkretnego tam sie nieda uslyszec, TWIST czy jak to sie tam zwie w ciągu nocy leci z 5 x juz niemowie o hitach eski.
Ja mowie o klubach pod względem muzyki tam granej i osób bawiących sie wewnątrz calkiem ladny wystrój.
Ja mam pozytywne zdanie o mefisto (niewiele jest w ck miejsc ktore organizuja imprezy klubowe)nie mowie tu imprezach studenckich.Natomiast sa w okolicach kluby DISCO PARK w Rudkach czy Imperium w Busku typowe jazdownie(tak to sie pisze?) hehe.Ale niewiem po co jest ten temat? Wszedzie sa takie miejsca ktore sie omija szerokim łukiem.Ale przynajmiej czasem sie gdzies przejade na impreze dalej
Lepiej napisac o tych do ktorych warto chodzic.... Bo tak to mozna wymieniac bez konca
Manyac :
electro_nic :
Manyac :
omfg dobry temat
To samo stało sie z niejaką Havaną w Zawierciu..
A miało być tak pięknie
Ustka
viva,maax,albatros - vixarnia dzieciarnia itp...
Ostrzeszów
PROTECTOR
Kobyla Góra
EPOKA <lol2> porazka
Chojęcin
Pyramida
Jebac kieleckie klubu i dyskoteki Mamy sporo fajnych pub'ow, ale jako miejsca na grube imprezy polecam Mehehe (Bodzentyska 18) i Chillout Club (Hipoteczna 2)... chociaz w tym drugim zaczyna sie zbierac dzieciarnia i wixiarstwo wiec ludzie sie na niego wypinaja.
a tak całkowicie nie na temat i z innej beczki...
Ktoś kojaży pub grafiti w Dąbrowie Górniczej? Istnieje to jeszcze?
ultraBMX :
Robson :
ultraBMX :
Radio Bar, Metropolis, Klub 54 - Wroclaw
Jeszcze dodam - Dolmel,Daytona ...
jak moglem zapomniec o Dolmelu
Tą spelunę już zamknęli
Niika :
Manyac :
electro_nic :
kurcze a ja slyszalem kiedys dobre opinie o tym miejscu.
Ja mowie o klubach pod względem muzyki tam granej i osób bawiących sie wewnątrz calkiem ladny wystrój.Ja mam pozytywne zdanie o mefisto (niewiele jest w ck miejsc ktore organizuja imprezy klubowe)nie mowie tu imprezach studenckich.Natomiast sa w okolicach kluby DISCO PARK w Rudkach czy Imperium w Busku typowe jazdownie(tak to sie pisze?) hehe.Ale niewiem po co jest ten temat? Wszedzie sa takie miejsca ktore sie omija szerokim łukiem.Ale przynajmiej czasem sie gdzies przejade na impreze dalej
Kiedyś w Mefisto było spoko, ale raz w miesiącu na MillerTechnoParty
Dzięki za wszystkie posty!!!!mam nadzieje że nikt z was nie trafi już na taką "impreze"jak ja czyli kupa_party:)
Alfa Mierzęcice
Omega Brudzowice
Tu z kolejii warto iść by zobaczyć szczyt poniżenia dj-ów
Na ulotce do tego pierwszego raz było od 22-23 meydey hehe jako że mam blisko jestem tam często ostatnio nie wytrzymałem i kurna powiem gościowi żeby zagrał cos fajnego mówie you cant stop us-dr motte myśle to w miare znane jeszcze do przełkniecia w tym całym badziewiu on mi na to nie mamy czegoś takiego zdawał sie nie mieć pojęcia o czym mówie kurwa naprawde warto sie wybrac:)
No i wieś w mieście WW katowice
kuba_cz :
pulsar (poznan) - aaaaaa rzut beretem ode mnie
hehe ode mnie pol rzutu
do tego dodam jeszcze:
SHAMROCK na starym rynku - biale panie + duzi panowie - rewelacja, buhahah
ZEPELLIN HALL - jw.
Ostatnio edytowany przez biaggi0303 (2007-11-06 22:42:38)
Niika :
Manyac :
electro_nic :
kurcze a ja slyszalem kiedys dobre opinie o tym miejscu.
Ja mowie o klubach pod względem muzyki tam granej i osób bawiących sie wewnątrz calkiem ladny wystrój.Ja mam pozytywne zdanie o mefisto (niewiele jest w ck miejsc ktore organizuja imprezy klubowe)nie mowie tu imprezach studenckich.Natomiast sa w okolicach kluby DISCO PARK w Rudkach czy Imperium w Busku typowe jazdownie(tak to sie pisze?) hehe.Ale niewiem po co jest ten temat? Wszedzie sa takie miejsca ktore sie omija szerokim łukiem.Ale przynajmiej czasem sie gdzies przejade na impreze dalej
tak zbadza sie Niika, mefisto jako lokal jest bardzo fajne, tylko widzisz porównaj je sobie ze ŚP. Hormonem. niestety w mefisto najwiekszym minusem jest rezydent i publika jaka sobie wychowal, zjebany mroczek!!!! 2 zjebana bramka, kiedys powiedzieli mi ze jak nie zdejme bluzy z kapturem, i tirówki to nie wiejde, bo dresiarzy nie wpuszczaja , yaz0 to wedlug nich tez dresiarz ludzie w wiekszosci wypacykowani lowelasi i barbie, ale z drugiej strony za millerki i electro shock i sciagniecie np Umeka chwla im
Manhattan- Włoszczowa
Ostatnio edytowany przez TETRAO (2007-11-06 23:37:15)
ultraBMX :
Radio Bar
ultraBMX czemu skreslasz Radio Bar?Nigdy tam nie bylem ale slyszlem ze przynajmniej kiedys byly tam jakies fajne imprezy :roll: