mam jeden podwójny bilet na Nokia Trends Lab do sprzedania za 34zł, jakktoś jest chetny zapraszam na gg 1738562
przedsprzedaz biletow na Electronic Fever 03 with Boris S (27.10 @ Mega Club - Katowice)
na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników oraz' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
WysyÅ‚ka biletów (i plakatow) na Mayday Poland 2007 zamowionych w bileterii na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników rozpocznie siÄ™ w sobotÄ™ (13 pazdziernika).
Bilety sa oryginalne/twarde (duzo ludzi o to pyta )
Wsrod osob ktore u nas zakupily badz dopiero zakupia bilety rozlosujemy kilka sympatycznych nagrod ... szczególy juz niebawem na naszej stronie internetowej.
wszystkie przesylki sa polecone z potwierdzeniem odbioru
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-10-13 03:29:02)
electro_nic :
WysyÅ‚ka biletów (i plakatow) na Mayday Poland 2007 zamowionych w bileterii na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników rozpocznie siÄ™ w sobotÄ™ (13 pazdziernika).
Bilety sa oryginalne/twarde (duzo ludzi o to pyta )
Wsrod osob ktore u nas zakupily badz dopiero zakupia bilety rozlosujemy kilka sympatycznych nagrod ... szczególy juz niebawem na naszej stronie internetowej.
wszystkie przesylki sa polecone z potwierdzeniem odbioru
dobra wiadomosc
własnie sie zastanawialem kiedy zjawi sie listonosz
Mam prosbe bo wiem ze niektorzy stad zamowili u nas bilety... dajcie znac czy przesylki dochodza w dobrym stanie. Pierwszy raz wysylamy takie duze koperty i ciekawi mnie fakt czy w drodze nie sa one bardziej narazone na uszkodzenia.
gdzie dostane kartonik na MD ? nie w sprzedazy wysyłkowej. prosze o jakies www z odnosnikiem, albo namiary na empiki czy sklepy. nie bijcie
Susanna :
gdzie dostane kartonik na MD ? nie w sprzedazy wysyłkowej. prosze o jakies www z odnosnikiem, albo namiary na empiki czy sklepy. nie bijcie
tu chyba nie ma damskich bokserów
electro_nic :
admin a co z konkursem na mayday - wlotka czeka... jak nie chcecie to ja opyle pod Spodkiem
chętnie przygarnę bilecik
Lena :
electro_nic :
admin a co z konkursem na mayday - wlotka czeka... jak nie chcecie to ja opyle pod Spodkiem
chętnie przygarnę bilecik
jeden dla leny i jeden dla mnie
Ostatnio edytowany przez Mackul (2007-11-04 12:08:50)
electro_nic :
Mackul :
Lena :
chętnie przygarnę bilecikjeden dla leny i jeden dla mnie
ktos jeszcze?
Endrju a co, rozdajesz bilety, że tak pytasz??
to ja poprosze jeden
electro_nic :
Mackul :
Lena :
chętnie przygarnę bilecikjeden dla leny i jeden dla mnie
ktos jeszcze?
i ja też
Dario Solari :
electro_nic :
Mackul :
jeden dla leny i jeden dla mniektos jeszcze?
Endrju a co, rozdajesz bilety, że tak pytasz??
to ja poprosze jeden
a bo wala mi sie tej makulatury pod nogami... kobita mnie ciagle opie...la ze bajzel w chalupie. Obiecalem ze posprzatam, wiec trzeba gdzies to wywiezc
agusia_pr :
electro_nic :
Mackul :
jeden dla leny i jeden dla mniektos jeszcze?
i ja też
Ja nie-chcialam byc orginalna ne? hehehehe
Jesli ktos kupowal bilet przez bileterie na electrownii lub jedzie z nami autokarem to zapraszam do wziecia udzialu w konkursie w naszym serwisie.
Pytanie konkursowe na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Powodzenia
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-11-06 15:50:20)
ThieV :
electro_nic :
Jesli ktos kupowal bilet przez bileterie na electrownii lub jedzie z nami autokarem to zapraszam do wziecia udzialu w konkursie w naszym serwisie.
Powodzeniaradziłbym poprawić link
tak żeby chetni sie nie wkurwiali ze nie dziala
spóźniłes sie, poprawił na minute przed Twoim postem
Maglite :
ThieV :
electro_nic :
Powodzeniaradziłbym poprawić link
tak żeby chetni sie nie wkurwiali ze nie dzialaspóźniłes sie, poprawił na minute przed Twoim postem
w trakcie pisania mojego posta to uczynił a to rzezimieszek
VIP MAYDAY 2008
JUŻ OD 1 LUTEGO RUSZAMY Z WIELKĄ, PROMOCYJNĄ SPRZEDAŻĄ WEJŚCIÓWEK VIP NA MAYDAY 2008
KOSZT WEJŚCIÓWKI 300,00 zł
ILOŚĆ WEJŚCIÓWEK PRZEZNACZONYCH NA PROMOCJĘ TO TYLKO
100 sztuk!!!
Wejściówka VIP upoważnaia Cię do:
* przebywania w strefie backstage, czyli tam gdzie przebywają wszyscy Artyści, sponsorzy, partnerzy z zagranicy, zaproszone osobistości
Tamtędy również wchodzą i wychodzą WSZYSCY ARTYŚCI i DJ`e
* swobodnego poruszania sie po prawie całym obiekcie
* swobodnego przechodzenia pomiędzy Main Floor a lodowiskiem- dzięki specjalnemu korytarzowi
* masz możliwość zabawy na specjalnej platformie zdudowanej dla VIP-ów zaraz obok Dj`ki na Main Floor. Możesz zrobić zdjęcie ulubionemu DJ`owi podczas jego występu
* masz możliwość przebywania oraz ( odpłatengo) korzystania z VIP room-u, czyli miejsca gdzie odpoczywają Artyści :-)
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O MAILA NA aneta@mayday.pl
Rav :
VIP MAYDAY 2008
JUŻ OD 1 LUTEGO RUSZAMY Z WIELKĄ, PROMOCYJNĄ SPRZEDAŻĄ WEJŚCIÓWEK VIP NA MAYDAY 2008
KOSZT WEJŚCIÓWKI 300,00 zł
ILOŚĆ WEJŚCIÓWEK PRZEZNACZONYCH NA PROMOCJĘ TO TYLKO
100 sztuk!!!
Wejściówka VIP upoważnaia Cię do:
* przebywania w strefie backstage, czyli tam gdzie przebywają wszyscy Artyści, sponsorzy, partnerzy z zagranicy, zaproszone osobistości
Tamtędy również wchodzą i wychodzą WSZYSCY ARTYŚCI i DJ`e
* swobodnego poruszania sie po prawie całym obiekcie
* swobodnego przechodzenia pomiędzy Main Floor a lodowiskiem- dzięki specjalnemu korytarzowi
* masz możliwość zabawy na specjalnej platformie zdudowanej dla VIP-ów zaraz obok Dj`ki na Main Floor. Możesz zrobić zdjęcie ulubionemu DJ`owi podczas jego występu
* masz możliwość przebywania oraz ( odpłatengo) korzystania z VIP room-u, czyli miejsca gdzie odpoczywają Artyści :-)
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O MAILA NA aneta@mayday.pl
nie glupia propozycja .. jeszcze nigdy nie bylem vipem
zastanowie sie