electro_nic :
Rav :
electro_nic :
Wszyscy którzy zakupia w naszej bileterii bilet (oryginalny, twardy) na Soundtropolis 2007 otrzymaja oficjalny plakat imprezy gratis - sprzedaz ruszy juz nibawem
To informacja glownie dla kolekcjonerow plakatow (a wiem ze takich nie brakuje)
Jednoczesnie informuje wszystkich zainteresowanych ze po dosc dlugich negocjacjach z bileteriami zagranicznymi w koncu udalo sie znalezc tzw "zloty srodek" i juz niebawem do naszej oferty dolaczy o wiele wiecej imprez.
W obecnej chwili zaczynamy prace nad dostosowaniem systemu do wymogow naszych partnerow, jak tylko z tym sie uwiniemy ruszamyTrzymam kciuki
troche nie na temat ale Rafal daj znac jak aparat dojdzie ... nie przestrasz sie jak bedziesz otwieral paczke, zuzylem prawie 3 rolki papieru toaletowego zeby zapewnic w miare dobra amortyzacje
mozesz smialo grzebac w paczce , gowna tam nie znajdziesz
Hahahaha - ok - DZIEKI!!!!!! Dam znac od razu jak tylko otrzymam przesylke... Mam nadzieje, ze zadnej miny mi nie podrzuciles
Cipek :
cos stronka electrowni nie trybi
prace remontowe niedlugo bedzie dzialac
PS. Dzieki uprzejmosci agencji Gotham Events wejściówki na Creamfields sprzedawane za naszym posrednictwem w CREAMBUSACH będą o 10 PLN tansze niz normalnie (w kazdym przedziale czasowym) - Do kazdego biletu bedzie oryginalny plakat imprezy.
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-05-15 18:50:11)
Zgodnie z obietnica odnosnie "biletow na imprezy techniczne" przekazuje na rece admina (na jakis konkurs) po jednym bilecie na Creamfields, Nature One PL i Soundtropolis PL
Szczególy konkursu poda administrator forum
electro_nic :
Zgodnie z obietnica odnosnie "biletow na imprezy techniczne" przekazuje na rece admina (na jakis konkurs) po jednym bilecie na Creamfields, Nature One PL i Soundtropolis PL
Szczególy konkursu poda administrator forum
very nice
tylko szkoda, że ja jako moderator znowu nie będę mogła wziąść w nim udziału
Covergirl :
electro_nic :
Szczególy konkursu poda administrator forumvery nice
tylko szkoda, że ja jako moderator znowu nie będę mogła wziąść w nim udziału
zawsze na czas konkursu mozesz zrezygnowac ze swojej funkcji
Kolekcjonerow plakatow, ktorzy wybieraja sie na Nature One PL inforumuje ze sa juz dostepne u nas bilety na ta impreze (oryginalne twarde ), do kazdego biletu dolaczamy oryginalny plakat imprezy
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-06-12 16:07:07)
spream2 iley na love parae w essen
Sound_eFFect :
spream2 iley na love parae w essen
ile za bileciki?>
Kotek :
Ktoś ma bilety na Mysteryland ??
Sa do kupienia bez problemu w amsterdamie w bileteriach, my kupilismy dzien przed mysteryland, chbya ze nie bedziesz zachaczal o amsterdam, choc nie sadze
sprzedam na Nature One De za 150 zl lub wymienie na 2 na Stadium of Sound albo 2 na N1 PL kontaktowac sie telefonicznie na nr 880801753 okolice katowic sosnowca dostarcze na miejsce
Electronic, a bilety na SOL? jest jakas szansa cos gdzies taniej, bo polskie bileterie przycinaja 50 zł w stosunku co do Czechów
Ostatnio edytowany przez Maglite (2007-07-28 12:04:53)
ja mam pytanko dotyczące biletu na Mayday Polska 2007...(mam bilety kupione z innej strony internetowej niz electrownia)...ale to nie sa takie normalne bilety jak naprzyklad mialem rok temu lub jak byly na MD de 07 tylko to jest taki jakiś żołty i pisze że to na mayday i data miejsce imprezy wszystko jest mam paragon i jest kod kreskowy... taki zwykly bilet na ktorym niema nic namalowane... czy z takim biletem wpuszcza mnie do spodka czy musze go gdzies wymienic na jakis normalny bilet taki' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ?? prosze o pomoc!!!
marsell :
ja mam pytanko dotyczące biletu na Mayday Polska 2007...(mam bilety kupione z innej strony internetowej niz electrownia)...ale to nie sa takie normalne bilety jak naprzyklad mialem rok temu lub jak byly na MD de 07 tylko to jest taki jakiś żołty i pisze że to na mayday i data miejsce imprezy wszystko jest mam paragon i jest kod kreskowy... taki zwykly bilet na ktorym niema nic namalowane... czy z takim biletem wpuszcza mnie do spodka czy musze go gdzies wymienic na jakis normalny bilet taki' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ?? prosze o pomoc!!!
Ja w tamtym roku tez mialam taki bilet, nie ma zadnego problemu z wejsciem. A jesli chcesz wymienic na twardy bilet, to mozesz to zrobic w punkcie sprzedazy gadzetow w trakcie imprezy. Pozdrawiam
agusia_pr :
marsell :
Ja w tamtym roku tez mialam taki bilet, nie ma zadnego problemu z wejsciem. A jesli chcesz wymienic na twardy bilet, to mozesz to zrobic w punkcie sprzedazy gadzetow w trakcie imprezy. Pozdrawiam
o to megaswietnie;p juz mi sie snilo po nocach ze tam pojade o oni mnie z wysmieja ze mam kawalek smiesznego papierka:D
trelluś :
sprzedam na Nature One De za 150 zl lub wymienie na 2 na Stadium of Sound albo 2 na N1 PL kontaktowac sie telefonicznie na nr 880801753 okolice katowic sosnowca dostarcze na miejsce
zejde nawet do 100 bo nie dam rady pojkechac kontakt wyłącznie tel
to ja zamawiam bilecik na mayday:D najlepiej na wczoraj hehe ehh czego sie nie robi dla Amoczka:D
sprzdam bilet na MIRAGE2000
Marco Remus @ Mega Club...29.09.2007...kolejna impreza z cyklu Electronic Fever w katowickim Mega Clubie zbliza sie wielkimi krokami. Przypominamy, ze na stronie klubu '('linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw) mozna nabyc bilety w przedsprzedazy w cenie 25pln. Cena wejsciowki w dniu imprezy 30pln.
Zapraszamy!
sprzedam 2 bilety na sensation white 06.10.2007 we WROCKU PO 180ZŁ
No wlasnie, macie na rusha??