wstepny line up:
20.00 - 21.30 Steve Noise
21.30 - 23.00 Kamil More
23.00 - 00.30 Noxside
00.30 - 02.00 Bartech
02.00 - 03.30 Fukktry
03.30 - 05.00 Pogo
05.00 - 06.30 Hellboy
06.30 - ??.?? ??
kolejnosc i czas moga ulec zmianie wiec trzeba byc czujnym : )
29.09 | ABSURD GROOVE
sobota | Krzysztofory - Kraków
headliners:
:: CAUSE4CONCERN (C4C LTD / Quarantine / Renegade Hardware / Virus)
:: MISANTHROP (Subtitles / Shadow Law / Renegade Hardware)
:: AUDIO (Freak / G2 / Outbreak / Subtitles)
support:
:: Acid (Neurologists / DNB.PL)
:: Blizzard (Absurd Squad / Laboratory / DNB.PL)
:: Nitrogen TH (Absurd Squad)
:: Push (Absurd Squad)
vjs:
:: Bankok & Malinowy (AMB Studio / Temporary Space Design)
dodatkowe atrakcje:
:: płyty z Absurdvinyl w promocyjnych cenach
:: koszulki z logiem DNB.PL
biografie:
CAUSE4CONCERN (STU)
Przez ostatnich parę lat Cause4Concern odegrało znaczącą rolę na scenie drumandbass, do czego przyczyniło się ich unikalne i świeże brzmienie, a także ogromna ilość release'ów dla wszystkich liczących się wytwórni - Quarantine, Virus, Renegade Hardware, Subtitles, BC Presents, 1210, Perspective, Industry, Timeless, True Playaz, Trouble On Vinyl. Początki kolektywu sięgają 1999 roku, kiedy to Optiv, Stuart, Mark i Tobie, po latach doświadczeń z muzyką electro, hiphop, acid house, techno i drumandbass, postanowili połączyć swe siły, produkując swoje pierwsze utwory pod nazwą nCode dla legendarnej Moving Shadow. Niedługo potem zdecydowali się na zmianę nazwy na Cause4Concern, jednocześnie zakładając wytwórnię pod tym samym szyldem. Ich pierwszy singiel w nowej wytwórni został entuzjastycznie przyjęty przez scenę i sprzedał się w łącznej liczbie 4000 kopii, co jak na nowy, nieznany label, jest ogromnym sukcesem.W tym roku, po krótkiej przerwie w działalności, ekipa Cause4Concern wraca z nowym materiałem studyjnym, a efekty ich pracy będziecie mieli okazje uslyszeć w krakowskich Krzysztoforach! '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
MISANTHROP
Mrożące krew w żyłach dźwięki mrocznych odmian drumandbasuu zainspirowały pochodzącego ze Stuttgartu Michaela Braeuningera do stworzenia w latach 90 projektu o nazwie Misanthrop. Dzięki temu mógł dać upust personalnym doświadczeniom i przenieść je na grunt muzyczny. Łamiąc kolejne bariery, udało mu się w końcu dotrzeć na sam szczyt, gdzie na równi z gwiazdami pokroju Calyx, Mayhem, Noisia, Pendulum, Phace, Teebee czy ludzi z DNAudio podbija nowe terytoria w drumandbassowym świecie, o czym świadczą kolejne jego wydawnictwa dla takich wytwórni, jak Subtitles, Shadow Law, Shadybrain, Syndrome czy Renegade Hardware. '
AUDIO
Dotychczasowy mózg producencki projektu Resonant Evil (Moving Shadow, Renegade Hardware, G2, Outbreak) obecnie koncentruje się na swojej solowej karierze. Będąc ważną postacią kultu Therapy Sessions, z lubością oddaje się demolowaniu parkietów w całej Europie przy pomocy swoich stechnicyzowanych, mrocznych produkcji, a jego kolejne release'y dla Freak, Subtitles, Penetration, Outbreak czy G2 stale powiększają liczbę jego wiernych wyznawców. '
Przedsprzedaz biletów:
Z uwagi na ograniczoną liczbę wolnych miejsc sugerujemy kupić bilet w przedsprzedaży. W tym celu, najpóźniej do 27 września (liczy sie data zaksięgowania wpłaty na naszym koncie) należy przelać równowartość kwoty za bilet(y) na konto:
39 1140 2017 0000 4202 0468 5048
Jakub Kogut
w tytule przelewu nalezy podac IMIE I NAZWISKO przynajmniej jednej osoby na ktora ma pojawic sie na liscie.
W przypadku podania danych tylko jednej osoby przy jednoczesnym zakupie wiekszej liczby biletow, przy nazwisku na liscie pojawi sie liczba dodatkowych biletow np:
Jan Kowalski + 2 (wtedy oprocz Jana wejda jeszcze 2 osoby)
Dodatkowo jezeli ktos chce otrzymac potwierdzenie przelewu, to prosze wyslac rowniez maila wraz ze swoimi danymi na kuba@absurdvinyl.pl
Oferta ważna do wyczerpania wolnych miejsc! Oczywiscie prosimy nie zapomniec o zabraniu ze soba dowodu osobistego!
:: Krzysztofory, Ul. Szczepańska 2, Kraków
:: ticket: 30zł (przedsprzedaż: kuba@absurdvinyl.pl)
:: Start 21.00
::' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
::' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
WSTĘPNIE
Meeting w Krakowie osób z GSz. CRAC zaproponował Roentgen jako miejsce spożywania alkoholi
Lista obecności:
RedGirl
ram0l
kyle
etom
CRAC
malutka
pschemo
Ktoś jeszcze się pisze na ten piątek w godzinach wieczornych ?
Pozdro
ram0l :
WSTĘPNIE
Meeting w Krakowie osób z GSz. CRAC zaproponował Roentgen jako miejsce spożywania alkoholi
Lista obecności:
RedGirl
ram0l
kyle
etom
CRAC
malutka
pschemo
Ktoś jeszcze się pisze na ten piątek w godzinach wieczornych ?
Pozdro
hm.... kurwa ja się przez Was chyba do AA zapisze
postaram się być
lista obecnosci :
RedGirl
ram0l
kyle
etom
CRAC
malutka
pschemo
Dario Solari
a jak w rtg będzie chujowo to proponuje błędne koło
ram0l :
lista obecnosci :
RedGirl
ram0l
kyle
etom
CRAC
malutka
pschemo
Dario Solari
najssss
Szykujcie vodki na ten meeting
ram0l :
jak sie wyrobie ( wolalbym zeby to byla sobota albo niedziela ) to bedzie ukrainska wodka
ram0l :
O kurwa
Sympatycznie będzie
powoli zaczynam sie bac
nie pije z Wami ja chce jeszcze żyć jakis czas, a tu widze, że wątroba to już niebawem będzie do wymiany nie mówiąc o innych organach
Ostatnio edytowany przez Dario Solari (2007-09-18 13:19:54)
Dopisuje się ktoś ?
mmmmm a to jest jakas prywatna impreza czy open air faza ??
basior :
Po prostu spotkanie GSz Przychodzisz, podajesz login i pijesz
ANABOL :
ram0l :
Dopisuje się ktoś ?
dobrze iz czasem tu zaglądne jeszcze ja sie dopiduje a jak. Szczególy tylko jakieś podajcie o której bedziecie w krk etc....
Będzie info jutro pewnie
ram0l :
basior :
Po prostu spotkanie GSz Przychodzisz, podajesz login i pijesz
przychodzisz, podajesz login, stawiasz flaszke i pijemy
ram0l :
WSTĘPNIE
'
moze byc calkiem milo
22.09 | .4bsurd W.4rs | Caryca - Krakow
Zapraszamy na kolejna edycje wojenki w Carycy. Tym razem na wojenke wpadna goscie z Kielc, z ekipy HCC.SC by go dorzucic troche ognia do zabawy ; )
Gosci zagraja mocna muze spod znaku pounding techno, hardtek, tribe i hardcore. Tego nie mozna przegapic!
dj's:
Dudek [hcc.sc - kielce] pounding techno, acid hard techno
Robson [hcc.sc - kielce] hardtek, hardcore, tribe
Koval [hcc.sc - kielce] hardtek, hardcore, tribe
Nitrogen T.H [absurd squad] po prostu dnb ; )
Fukktry [absurd squad] techno & breakbeat
Klub Caryca
ul. Wielopole 15
wjazd: free
RedGirl :
ram0l :
WSTĘPNIE
Meeting w Krakowie osób z GSz. CRAC zaproponował Roentgen jako miejsce spożywania alkoholi'
moze byc calkiem milo
Tak Wiem o tym
Przepraszam za wyrażenie ale będzie kurewsko ostro w piątek
ram0l :
RedGirl :
ram0l :
WSTĘPNIE
Meeting w Krakowie osób z GSz. CRAC zaproponował Roentgen jako miejsce spożywania alkoholi'
moze byc calkiem miloTak Wiem o tym
Przepraszam za wyrażenie ale będzie kurewsko ostro w piątek
aaaaa ja jajjjjj
sa juz jakies szczegoly?
RedGirl :
sa juz jakies szczegoly?
Ja o 19 jestem u Kyle'a, zostawie bagaż, może coś zjem i można wbijać na rynek. Myślę, że zbiórka o 20:00 byłaby dobrą godziną
Co Wy na to ?