Dokładnie.Ja od pół roku kase odkładam na ten wyjazd i zamierzam zabalować jak nigdy
skarabeusz :
Dokładnie.Ja od pół roku kase odkładam na ten wyjazd i zamierzam zabalować jak nigdy
Tylko pozazdroscic ale jak sie wczesniej odklada to prosze wszystko sie da
pojawaiam sie na wyspie od 9 do 17 sierpnia,bedzie ktos w tym terminie?
w wiecie czym tam najlepiej leciec????
thobiasxxx :
podobno cos z londynu leci
cichy86 :
thobiasxxx :
gitttaaarraaa.... wiesz cichy, bo moglibysmy poleciec na dywanie ale jest u mechanka
cichy86 :
thobiasxxx :
moi znajmoi z Luton kolo londynu byli teraz na rozpoczeciu sezonu moge sie spytac jak chcesz
Antonio :
cichy86 :
thobiasxxx :
moi znajmoi z Luton kolo londynu byli teraz na rozpoczeciu sezonu moge sie spytac jak chcesz
pytaj
cichy86 :
Antonio :
cichy86 :
podobno cos z londynu lecimoi znajmoi z Luton kolo londynu byli teraz na rozpoczeciu sezonu moge sie spytac jak chcesz
pytaj
no pytaj pytaj.....
thobiasxxx :
cichy86 :
Antonio :
moi znajmoi z Luton kolo londynu byli teraz na rozpoczeciu sezonu moge sie spytac jak chceszpytaj
no pytaj pytaj.....
wczoraj dzwonili ale zapomnialem wpisac
Lecieli liniami EasyJet- Z Luton tam gdze mieszkaja nie wiem jak sie to lotnisko nazywa, to gdzies 30 km od londynu
Antonio :
thobiasxxx :
cichy86 :
pytajno pytaj pytaj.....
wczoraj dzwonili ale zapomnialem wpisac
Lecieli liniami EasyJet- Z Luton tam gdze mieszkaja nie wiem jak sie to lotnisko nazywa, to gdzies 30 km od londynu
ale do jakies miejscowosci na ibizie najlepiej i jak ze spaniem dali rade???
Tuesday 11 September London Stansted to Ibiza
flight 3045; dep. Tue 11 Sep 19:45
arr. Tue 11 Sep 23:15
£10.99
(per person)
Wednesday 19 September Ibiza to London Stansted
flight 3046; dep. Wed 19 Sep 23:50
arr. Thu 20 Sep 01:20
£43.99
(per person)
czyli 100 funtow przelot 11-19 wrzesien a impreza zamykajaca 17 wrzesnia
malikus :
ja bylem w San Antonio i jesli wybiore sie na ibize poraz kolejny to bez zastanownienia polece do San Antonio
a jak z cenami ile byles i ile wziele sosu???????????????????????????
thobiasxxx :
malikus :
ja bylem w San Antonio i jesli wybiore sie na ibize poraz kolejny to bez zastanownienia polece do San Antonio
a jak z cenami ile byles i ile wziele sosu???????????????????????????
najdrozej to hotel ,a taki zeby skakac z balkonu do basenu to juz wogole :DDDDDDD
ale jak ja sie na cos upre to pojade...17 wrzesien poniedzialek musze tam byc...
znalazlem spanie 40 euro za noc to chyba najnizsza cena...a dojsc do klubu mozna z buta....
Ostatnio edytowany przez cichy86 (2007-06-11 20:10:07)
no to ja melduje ,ze 17 wrzesnia zaczynam tanczyc na Ibizie z parkietu / plazy zejde 25 , mam nadzieje ,ze taksa a nie karetka pojade na lotnisko , hahaha
a mi moja dziewczyna mowi,ze jak pojade na ibize to bedzie zle :DDDDD
Tam poznasz inne Żartuje.Zabierz Ją ze sobą
Ostatnio edytowany przez skarabeusz (2007-06-12 14:32:05)
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników patrzcie i placzcie ze was tam nie ma
sorry jesli kogos tym postem skieruje na ziemie ale 5 tys na tydzien to minimum zeby sie dobrze pobawic i to w wrzesniu gdzie ceny sa troche nizsze , oczywiscie nocujac w hostelu a nie w hotelu z all inclusive.
cichy86 przerabialem to samo w zeszlym roku ale jakos dalem rade niestety z skutkami ubocznymi , do teraz moja dziewczyna jak slyszy Ibiza to dostaje nerwicy a ja tak bardzo chce tam wrocic.....
Amnesia,DC10 , Bora Bora zamkniete??
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez malikus (2007-06-12 20:30:47)
malikus :
sorry jesli kogos tym postem skieruje na ziemie ale 5 tys na tydzien to minimum zeby sie dobrze pobawic i to w wrzesniu gdzie ceny sa troche nizsze , oczywiscie nocujac w hostelu a nie w hotelu z all inclusive.
cichy86 przerabialem to samo w zeszlym roku ale jakos dalem rade niestety z skutkami ubocznymi , do teraz moja dziewczyna jak slyszy Ibiza to dostaje nerwicy a ja tak bardzo chce tam wrocic.....
heh....a ja tam pierdole... jak moja nie pojedzie trudno...plakac nie bede....
zreszta nie mam zamiaru sie tam rozmnazac....lecz balowac....
zresza.... zaloze sobie kaganiec i bedzie git...!!! tylko tak naprawde nie wiem czy warto pisac co ja tam bede robic... bo po pijaku to rozne pomysly do glowy przychodza....
i tez wiem z doswiadczenia ze jak jade sam z wizja...tylko sie bawic to i tak wychodzi inaczej
thobiasxxx :
malikus :
cichy86 przerabialem to samo w zeszlym roku ale jakos dalem rade niestety z skutkami ubocznymi , do teraz moja dziewczyna jak slyszy Ibiza to dostaje nerwicy a ja tak bardzo chce tam wrocic.....heh....a ja tam pierdole... jak moja nie pojedzie trudno...plakac nie bede....
zreszta nie mam zamiaru sie tam rozmnazac....lecz balowac....
zresza.... zaloze sobie kaganiec i bedzie git...!!! tylko tak naprawde nie wiem czy warto pisac co ja tam bede robic... bo po pijaku to rozne pomysly do glowy przychodza....
i tez wiem z doswiadczenia ze jak jade sam z wizja...tylko sie bawic to i tak wychodzi inaczej
crem 2006
jakie jeszcze linie tam lataja procz easy jet???
COCOON IBIZA 2007 / AMNESIA SHUTDOWN
REGARDING THE RUMOURS ABOUT THE UPCOMING TEMPORARY SHUTDOWN OF AMNESIA, WE CAN ONLY SAY AT THE MOMENT THAT THE DECISION ABOUT THE SHUTDOWN WILL BE MADE NEXT WEDNESDAY AND THAT WE ARE OF COURSE DOING EVERYTHING TO MAKE SURE THAT THE COCOON IBIZA EVENTS CAN TAKE PLACE AS SCHEDULED. AS SOON AS WE HAVE NEWS, WE WILL ANNOUNCE THIS HERE.